Herşey bitti

Sınav eşimin dersinin sınavıydı istese girme derdi.ama pek kıymetliymiş sadece lanet olsun diyorum Allah a havale ettim artık

Annemlere geldim oda rahat rahat samimi olsun kadınlarla kızlarla

Madem adam oynaktı madem güvenilmezdi bir tipti neden evlendin kardeşim???

Madem problemli değilsin, adam güvenilmeyen flörtöz, y.şakça bir tip neden evlendin? Güvenmediğin birine yapışıp sonra da güvenmiyorum demek neyin kafası?

Ya öyle değil aslında değildi yani ama dün birikerini koruyumca anladım demek ki öyle

sahi bende hatırladım bu konuyu .Öğrencisine silgi vermişti sanırım.Karı koca aynı yerde çalışıyordu dimi? Karısı kıskançlık krizine girmişti

Bu gune kadar bir suru erkekten silgi almıştım yuva yıkıcı bir kadin olduğumdan haberim yoktu..
Ben de bazen sınavlarda kalemi silgisi olmayan ogrencilere kalem silgi veriyorum.Ahlaksizligi iyice ele almışım demek ki.

Yasak olabilir ama uygulamada oyle olmuyor her zaman. Neticede kocanizla kavga edip baba evine giden siz olmuşsunuz o kiza bisey olmamis...

Sınav eşimin dersinin sınavıydı istese girme derdi.ama pek kıymetliymiş sadece lanet olsun diyorum Allah a havale ettim artık

Bir sürü kadının hakkına giriyorsunuz saçma sapan düşünce tarzınız yüzünden iftira ederek.
Eğer bilselerdi sizi Allah'a havale etmeden önce parça pinçik ederlerdi.
Ben olsam benim için de kıymetli olurdu. Bana zararsız gencecik bir akademisyen adayı çünkü.
Kişisel ve psikolojik sorunlarınız yüzünden bir gencin akadenik gelişmesinin önüne ENGEL KOYAMAZSINIZ, onun sınavlara girip deneyim edinme fırsatını ELINDEN ALAMAZSINIZ, kendini o camianın içinde hissetmesine mani olacak şekilde DAVRANAMAZSINIZ.
sizşn ne haddinize kalmış ne de böyle bir hakkınıx var.
Sırf birileri kompleksli diye bu tarz şeylerden vazgeçseydik doktorayı filan rüyamızda görürüdük.
Bu zihniyet üniversitelerden temizlenmeli.

Ya öyle değil aslında değildi yani ama dün birikerini koruyumca anladım demek ki öyle

Lorena bırak bunları Allah aşkına.

İnanmayan önceki konularını açıp okusun. Hepsinde adam oynak güvenmiyorum, bütün kadınlar kaşar oynak yazmışsın.

Önceden de adamın oynak olduğunu düşünüyordun, önceden de güvenmeyip kendine hayatı zehir ediyordun. Kendine hayat boyu işkence için mi evlendin? Ne zaman tedavi olnayı düşünüyorsun? Bak sonunda paranoyaya , çok ciddi hastalıklara gideceksin yol yakınken git doktora.

Annen ne diyo bu histerikli haline? Sacmalamissin don evine diyor mu yoksa hak veriyor mu sana?
Ne diycek bana kızıyo,dönmüyorum napsın dışarı atcak hali yok
Yasak olabilir ama uygulamada oyle olmuyor her zaman. Neticede kocanizla kavga edip baba evine giden siz olmuşsunuz o kiza bisey olmamis...
Evt o kızı tercih ettiği için olan bana oldu

Cevap vermiyorum artık

Siz evleneli daha 2ay olmuş. Evlilik belli bir sürede rayına oturur canım ama sen böyle devam edersen rayına oturmak yerine iyice raydan çıkabilir . Eski konularına bir göz attım da. Ama bu konuda haklısın. Diğerleri çok gereksiz.

Kendi okulumda aynı böyle biri var eşinden korkusuna soru soramadığımız bir hocamız sen o musun acaba

Var mi boyle adamlar ya cok ilginç gercekten. Bizde allaha şükür oyle bir kisi yok.
Karisi kiskanc bir arkadasimiz var ama bizden degil ogrencilerden kıskanıyor.Bir kac kiz ogrenci ilanı ask etti. Yakisikli bir hoca. O kadin bile boyle triplere girmedi...

Öğrenciler de ne fenaymis öyle. Evli adama göz göre göre ilanı aşk etmek ne cesaret.

Evt o kızı tercih ettiği için olan bana oldu

O kizi tercih falan etmemiş. Sanki sizi onunla aldatmis gibi bahsediyorsunuz. Is yerindeki dış kapının dış mandali bile olmayan bir kiz. Sinav gozetmenligi yapmış olmasina kızdığınız icin size tepki gostermis eşiniz ama koynuna almış gibi bahsetmissiniz...

Kadının söylediği şey konusunda mı haklıyım ,birilerini koruması mı yoksa hepsi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…