- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Sınav eşimin dersinin sınavıydı istese girme derdi.ama pek kıymetliymiş sadece lanet olsun diyorum Allah a havale ettim artıkEşinize de düşmez. Dekanı var rektörü var bakkal dükkanı mı orası.
Adam korkusundan öyle söylemiştir. Başına geleceği biliyor. Farz edelim ki o karar verildi yine sizi ilgilendirmez. Master daki bir kişi öğrenci değildir artık. Akademik kariyerine başlamış bir akademisyendir. Size soracak değiller herhalde sınava kim girsin gözetmen olarak diye.
Annemlere geldim oda rahat rahat samimi olsun kadınlarla kızlarla
Ya öyle değil aslında değildi yani ama dün birikerini koruyumca anladım demek ki öyleMadem adam oynaktı madem güvenilmezdi bir tipti neden evlendin kardeşim???
Madem problemli değilsin, adam güvenilmeyen flörtöz, y.şakça bir tip neden evlendin? Güvenmediğin birine yapışıp sonra da güvenmiyorum demek neyin kafası?
sahi bende hatırladım bu konuyu .Öğrencisine silgi vermişti sanırım.Karı koca aynı yerde çalışıyordu dimi? Karısı kıskançlık krizine girmişti
Annemlere geldim oda rahat rahat samimi olsun kadınlarla kızlarla
Eşim sınav koordinatörü toplantıda söylediği şey şu"arkadaşlar sınavlara yüksklisans öğrencileri girmesin çünkü öğrenciye müdahale edemezler!".ben bunu dile getirdiğimde haksız oldum nedense,şimdi aldın o kızı dibinden ayırmasın
Sınav eşimin dersinin sınavıydı istese girme derdi.ama pek kıymetliymiş sadece lanet olsun diyorum Allah a havale ettim artık
Ya öyle değil aslında değildi yani ama dün birikerini koruyumca anladım demek ki öyle
Ne diycek bana kızıyo,dönmüyorum napsın dışarı atcak hali yokAnnen ne diyo bu histerikli haline? Sacmalamissin don evine diyor mu yoksa hak veriyor mu sana?
Evt o kızı tercih ettiği için olan bana olduYasak olabilir ama uygulamada oyle olmuyor her zaman. Neticede kocanizla kavga edip baba evine giden siz olmuşsunuz o kiza bisey olmamis...
Cevap vermiyorum artıkBir sürü kadının hakkına giriyorsunuz saçma sapan düşünce tarzınız yüzünden iftira ederek.
Eğer bilselerdi sizi Allah'a havale etmeden önce parça pinçik ederlerdi.
Ben olsam benim için de kıymetli olurdu. Bana zararsız gencecik bir akademisyen adayı çünkü.
Kişisel ve psikolojik sorunlarınız yüzünden bir gencin akadenik gelişmesinin önüne ENGEL KOYAMAZSINIZ, onun sınavlara girip deneyim edinme fırsatını ELINDEN ALAMAZSINIZ, kendini o camianın içinde hissetmesine mani olacak şekilde DAVRANAMAZSINIZ.
sizşn ne haddinize kalmış ne de böyle bir hakkınıx var.
Sırf birileri kompleksli diye bu tarz şeylerden vazgeçseydik doktorayı filan rüyamızda görürüdük.
Bu zihniyet üniversitelerden temizlenmeli.
Onunda mı eşi aynı okulda çalışıyoKendi okulumda aynı böyle biri var eşinden korkusuna soru soramadığımız bir hocamız sen o musun acaba
EvetOnunda mı eşi aynı okulda çalışıyo
Kendi okulumda aynı böyle biri var eşinden korkusuna soru soramadığımız bir hocamız sen o musun acaba
Var mi boyle adamlar ya cok ilginç gercekten. Bizde allaha şükür oyle bir kisi yok.
Karisi kiskanc bir arkadasimiz var ama bizden degil ogrencilerden kıskanıyor.Bir kac kiz ogrenci ilanı ask etti. Yakisikli bir hoca. O kadin bile boyle triplere girmedi...
Evt o kızı tercih ettiği için olan bana oldu
Kadının söylediği şey konusunda mı haklıyım ,birilerini koruması mı yoksa hepsi miSiz evleneli daha 2ay olmuş. Evlilik belli bir sürede rayına oturur canım ama sen böyle devam edersen rayına oturmak yerine iyice raydan çıkabilir . Eski konularına bir göz attım da. Ama bu konuda haklısın. Diğerleri çok gereksiz.
Bu kadar tesadüf olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?