Herşey bitti

Bunda eşinizin suçu ne?
Adam dese sınavdan para alınca seni yemeğe götüreyim diye anlarım ama kız gelmiş sizin yanınızda söylemiş bunu,ha söylemeseymiş iyiymiş ama nereden bilecek sizin havadan nem kapabilen biri olduğunuzu?
Bakın konularınız hep aynı,o kız bunu dedi,bu kız selam verdi,öteki gülümsedi vs vs,eşiniz neresinde bu durumun,hep onun dışında gelişiyor ve her defasında kavga çıkartıyorsunuz. Üniversite ortamındasınız muhakkak kızlar olacak orada,bundan sorun çıkarmanız zaten yanlış.
Eşinizin sizinle mutlu olabilmesi için,daha doğrusu sizin kıskanmamanız için akvaryumda yaşamasi yada sadece erkeklerin çalıştığı bir iş kolunda çalısması gerekiyor,adam bunu yapsa dahi,eve gelirken komşu kadına selam vermesi bile sorun olacak,o derece takıntı yapmışsınız bu durumu.
Hep sorun arar vaziyette,nereden ne sorun çıkarsam bugün modundasınız, adeta hazırda bekliyorsunuz.
Mutlu olmak istiyorsanız bu yönünüzü törpüleyin,nasıl yaparsınız bilemem ama bu şartlarda ne siz mutlu olursunuz nede karşınızdaki kişiyi mutlu edersiniz.
Erkek olsanız eşini eve kapatıp, camdan bakma,perdeyi açma diyen tiplerden olursunuz eminim.
Teselli edemiyorum zira dibine kadar hatalısınız,umarım en kısa zamanda onca söylene rağmen kafanızın dikine dikine gitmeyi bırakır,kendinize ders çıkarırsınız bu durumdan.

Eşine dişi sinek yaklaşsa, laubali oldun, yüz verdin ondan sana kondu diye adamı yolacak kapasiten var, tedavi olmadan sorunların bitmeyecek maalesef

Ders çıkarsam ne olcak ki ipler koptu artık bana inat gidip samimi olcak birşeyine karıştırmayacak..çünkü hata bendeki ne istediysen yapıyorum yine yaranamıyorum dedi ama bende haklıyım.haklıyım dediğim konu
Bu kavgadan öncede bana o kızla bayan asistanı savundu bende dayanamadım yani

bu abartılı kıskanclık yuzunden olan evlılıgıne oldu
sımdı serbestce butun bekar kadınlar esıne benı yemege gotur dıyebılır...
yazık oldu

Çok kötü şeyler söyledi dediğin bu muydu :)))))) adam gerçekten sana ne yaptıysa yaranamamış gerçekten büyük günah alıyosun ve masum bir adama hayatı zehir ediyosun bunu yapmaya hakkın yok evli olsan bile o adam senin malın da değil kölen de değil ona bu muameleyi yaparsan ilerde çok cefasını çekersin bu çektiklerin devede kulak kalır

ay fenalık geldi hala ne dior kız bi doktora gitsene benimde pskolojimi bozdun

Adam haklı,bak her konunda eşin nasıl dayanıyor,neden bu kadar idare ediyor dedik,biz hemcinsin olmamıza rağmen yaptığının yanlış olduğunu,eşinin birgün patlayacağını söyledik ki öylede olmuş.
Sen eski olaya takmışsın,eşinde durumun geneline sustu sustu patladı sonunda.
İnanki dışardan bir göz olarak söylüyorum,söylüyoruz cidden bu kadarda olmaz dedirtiyorsun,taş olsa çatlar yani.
Ayrıca bin tane yolu var rahatsız olduğunu göstermenin,illaki kavga çıkarmak mı gerek? Kızlarla selamlasiyor gülüyor mu? Sende benzerini yaparsın,gözüne sokarsın rahatsız olup sana söyleyince dersin ki "bak sende kızlarla konuşunca bende böyle hissediyorum" yani bunun gibi birçok şey yapabilecekken ciddi ciddi kavga ediyorsun.
Siz barışırsıniz,barışmazsınız bilemem ama bu tavrının sana hayatında herdaim sorun çıkaracağını bilirim,bu sebeple ders çıkar diyorum. Geri dönerse aynısıni yapma diye diyorum. Gözün kör olmuş,hep haklıyım tavrındasın ama bunca insanda senin haksız olduğunuzu düşünüyor,haklılık payları yok mu sence? Biraz otur düşün bunu, cidden iyi niyetli söylüyorum,sanada yazık,sürekli tetikte yaşamak hasta eder insanı.

Hadi gel olaya duz mantik bakalim, diyelim ki esin asiri yakisikli ve cok basarili boyle cidden herkes tarafindan ilgi cekici bulunan biri ama senle evlendi mi ? evlendi, bu demek oluyorki adam seni secti, eger evlilige zorlamadiysan, adamin ozgur iradesiyle aldigi bir kararsan adam seni secti demektir. Diyelim ki bu zamana kadar dert ettigin sikayet ettigin elestirdigin tum hatunlar su veya bu sekilde esinle samimi oldular ve hepsi sana ters. Hadi senin dusuncenle ve birde gunumuz ortalamasiyla baksak olaya, hadi o kizlardan 1-2si cidden ahlaksiz olmus olsa ve evli adama bile asiliyor falan desek sizi hakli cikarsak ve fakat arkadasim bu bolumun bu fakultenin tamami mi ahlaksiz yani ???? Insan bir durup kendine bu soruyu sormazmi yani, bizim etrafimizdaki kadinlarin kizlarin tamami mi ahlaksiz diye ?
Kabul et asiri kiskanma ve daha bir cok teshisi konulmamis sosyopati tarzi sorunlarin var. Kocana ve kendine eziyet edip evliligi oyuncaga cevirecegine git bir doktora anlat derdini burda millet tarafindan hirpalanmak hosunami gidiyor yani. bize anlatacagina git bir uzmana anlat o degerlendirsin olaylari sana size yol gostersin. Bu adimi atmak seni kucultmez alcaltmaz ki, aksine bir olgunluk gostergesidir.
Kocani cam fanusa koyup o sekilde evin salonunda yasatamayacagina gore , esinin karsi cinsle minimum etkilesmesine alismalisin. Sen sorununu ciddiye alip doktora gidersen esinde senin hassasiyetlerini ciddiye alip ona gore daha dikkatli davranir belki.

Cocuk gibi didisip onla konustun yok sunla gulustun, evi terk etmekte ne ola ki, simdide boyle ama ben hakliydimda ama oda bana kotu sozler dedi de ama bitti de diye kendi kendini yersin, cam guzeli olur elinde telefon aramasini beklersin.

Konu sahibini yerden yere vurmak niye anlayamadim. sonucta koca onun kocasi. ve onun bu kadar kiskanc oldugunu bilerek evlenmiştir onu oylece kabullenmis demektir ve ona gore davranmak zorundadir.karisi bu kadar kiskancken bu adam gevsek gevsek kadinlarin onunla ilgili bizi yemege cikarsin vs diye konusmasina izin vermemeliydi.cunku biliyor ki karisi duyarsa problem olacak. bence bu adam karisina ayri disariya ayri davraniyor butun suc onda. kadinin ne oldugu belli zaten asiri kiskanc biri. kocasi da karisina rol yapip disarida onun olmadigi yerlerde laylaylom davraniyor bence.

Canim kiskanclil bi yere kadar normal ama seninki cok fazla ozguvenin var dimi baska kadinlardan neyin eksik guven kendine esin seni sevyo o sana ait ama bu kadar bunaltma tas olsa çatlar orada bi saka dönmüş ne olacak bende evliyim bu kadar olmaz o da insan bak adamin yapacagi yoksa da bu kadar sikarsan o zaman yapar tabii bu dogru degil aldatmanin asla hakli bir nedeni olamaz huzur ver huzur bul bak cok yipranirsn bu kadar abartma kocan dunyanin merkezi mi saniyosun

Yapamaz işte ben bunu en başında söyledim ona zaten kaldıramam ben bunu öylede oldu zaten

Bakin bende sert mizacli cogu zaman mesafeli ve herzaman iliskilerimi seviyeli tutan bir insanim, bazen senelerce arkadaslik ederim ama hicbirzaman ozel hayatima sokmak samimiyeti ilerletmem. Ama sizin en basta iki seyi karistirmamaniz lazim 1. laubali olan insanlar, seviyesiz olan insanlar, agzini yaya konusan insanlar , gereksiz el sakasi yapanlar falan filan. Onlara bende gicik olurum, ve bu tarz insanlar heryerde siz akademidesiniz diyede cok daha seviyeli kisiler elenerek girmiyor oraya bugun torpilini bulan herkes asistan oluyor, yada aleste 95 cekeni aliyorlar kimse kulturune bakarak alinmiyor yani. Ben asistanina ``kiz`` diye hitap eden profesor bozuntulari gordum turkiye, sosyal sevyesizligin, kulturel dejenerasyonun ve manevi degerlerin cokuntude oldugu bir toplumu barindiriyor ne yazikki ulkemiz. Kaliteli degerli insanlar ne yazikki cok nadir. Sizin tepkiniz etrafinizda olan ve busekilde kendini bilmez 1-2 kisiyse tamam bunlar herkesin hayatinda olan seyler, bu insanlari degistiremeyeceginiz icin mumkun mertebe uzak durmak lazim. Ama sizin asil tepkiniz seviyesiz davrandiklarini iddia ettiginiz bu kisilerden duydugunuz rahatsizlik degilki, siz bu kisilerden esinizi kiskaniyorsunuz, bu bambaska birsey.

Sizin buna karistirdiginiz 2. sey ise normal arkadaslik iliskileri , her hareketi sosyal temasi bu sekilde degerlendiremezsiniz, esinize busekilde bir kisitlama getiremezsiniz siz onun sahibi degilsiniz cunku. Adamin ozgur iradesi ve kendi akli iradesi deger yargilari var. Siz eger benim kocamda oyle gevsek biri cok sever kizlarla kadinlarla sakalasmayi kakara kikiri yapmayi diyorsaniz eger o zamanda yanlis es secmissiniz demektir ve kimseyi degismeye zorlayamazsiniz, sonucta ikinizde birbirinizi taniyarak begenerek evlendiniz. Sizin bu olaylari bambaska boyutlara tasima ve guvensizlik sorunlarinizin altinda neler yatiyor siz daha iyi bilirsiniz tekrarliyorum bir uzmana danisin.
Birden benim merak ettigim birsey var sizin karsi cinsle iliskileriniz nasil, hic mi konusmuyorsunuz etrafinizdaki erkek calisanlarla.

Kadınlara demiyor muyuz kocanı tanımıyor muydun diye evlenirken. Konu sahibinin eşi için de aynı şey geçerli. Eski konularından biliyoruz. Kadın saklamamış ki kendini. Hep aynıymış. Eşi de bile bile evlenmiş. O zaman kadınlarla resmi olacak. Kimse de ona gidip beni yemeğe çıkar diyemeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…