- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bugünü bekliyordum ne zaman gelecek diye.
Ders çıkarsam ne olcak ki ipler koptu artık bana inat gidip samimi olcak birşeyine karıştırmayacak..çünkü hata bendeki ne istediysen yapıyorum yine yaranamıyorum dedi ama bende haklıyım.haklıyım dediğim konuBunda eşinizin suçu ne?
Adam dese sınavdan para alınca seni yemeğe götüreyim diye anlarım ama kız gelmiş sizin yanınızda söylemiş bunu,ha söylemeseymiş iyiymiş ama nereden bilecek sizin havadan nem kapabilen biri olduğunuzu?
Bakın konularınız hep aynı,o kız bunu dedi,bu kız selam verdi,öteki gülümsedi vs vs,eşiniz neresinde bu durumun,hep onun dışında gelişiyor ve her defasında kavga çıkartıyorsunuz. Üniversite ortamındasınız muhakkak kızlar olacak orada,bundan sorun çıkarmanız zaten yanlış.
Eşinizin sizinle mutlu olabilmesi için,daha doğrusu sizin kıskanmamanız için akvaryumda yaşamasi yada sadece erkeklerin çalıştığı bir iş kolunda çalısması gerekiyor,adam bunu yapsa dahi,eve gelirken komşu kadına selam vermesi bile sorun olacak,o derece takıntı yapmışsınız bu durumu.
Hep sorun arar vaziyette,nereden ne sorun çıkarsam bugün modundasınız, adeta hazırda bekliyorsunuz.
Mutlu olmak istiyorsanız bu yönünüzü törpüleyin,nasıl yaparsınız bilemem ama bu şartlarda ne siz mutlu olursunuz nede karşınızdaki kişiyi mutlu edersiniz.
Erkek olsanız eşini eve kapatıp, camdan bakma,perdeyi açma diyen tiplerden olursunuz eminim.
Teselli edemiyorum zira dibine kadar hatalısınız,umarım en kısa zamanda onca söylene rağmen kafanızın dikine dikine gitmeyi bırakır,kendinize ders çıkarırsınız bu durumdan.
Çok kötü şeyler söyledi dediğin bu muydu :)))))) adam gerçekten sana ne yaptıysa yaranamamış gerçekten büyük günah alıyosun ve masum bir adama hayatı zehir ediyosun bunu yapmaya hakkın yok evli olsan bile o adam senin malın da değil kölen de değil ona bu muameleyi yaparsan ilerde çok cefasını çekersin bu çektiklerin devede kulak kalırDers çıkarsam ne olcak ki ipler koptu artık bana inat gidip samimi olcak birşeyine karıştırmayacak..çünkü hata bendeki ne istediysen yapıyorum yine yaranamıyorum dedi ama bende haklıyım.haklıyım dediğim konu
Bu kavgadan öncede bana o kızla bayan asistanı savundu bende dayanamadım yani
Ders çıkarsam ne olcak ki ipler koptu artık bana inat gidip samimi olcak birşeyine karıştırmayacak..çünkü hata bendeki ne istediysen yapıyorum yine yaranamıyorum dedi ama bende haklıyım.haklıyım dediğim konu
Adam haklı,bak her konunda eşin nasıl dayanıyor,neden bu kadar idare ediyor dedik,biz hemcinsin olmamıza rağmen yaptığının yanlış olduğunu,eşinin birgün patlayacağını söyledik ki öylede olmuş.Ders çıkarsam ne olcak ki ipler koptu artık bana inat gidip samimi olcak birşeyine karıştırmayacak..çünkü hata bendeki ne istediysen yapıyorum yine yaranamıyorum dedi ama bende haklıyım.haklıyım dediğim konu
Ders çıkarsam ne olcak ki ipler koptu artık bana inat gidip samimi olcak birşeyine karıştırmayacak..çünkü hata bendeki ne istediysen yapıyorum yine yaranamıyorum dedi ama bende haklıyım.haklıyım dediğim konu
Canim kiskanclil bi yere kadar normal ama seninki cok fazla ozguvenin var dimi baska kadinlardan neyin eksik guven kendine esin seni sevyo o sana ait ama bu kadar bunaltma tas olsa çatlar orada bi saka dönmüş ne olacak bende evliyim bu kadar olmaz o da insan bak adamin yapacagi yoksa da bu kadar sikarsan o zaman yapar tabii bu dogru degil aldatmanin asla hakli bir nedeni olamaz huzur ver huzur bul bak cok yipranirsn bu kadar abartma kocan dunyanin merkezi mi saniyosunmrb herkese
Bu sabah tartıştık,annemlere gidip orada kalcam bi süre sonra nolur bilmiyorum
Nolur biraz eleştirmek yerine destek olup teselli etseniz çok kötü hissediyorum midem çok fena
Kavganın çıkış noktası;dün bi bayan asistan eşim hakkında "x e diyorum ki şu sınavdan para alıyosan nolur beni yemeğe götür banada bi faydası olsun diyorum"dedi.
Dün bi sınavda karşılaştık bu bayanla tanıştık, eşinide eşim tanıyo ama işte fırsat vermiycekti öyle söylemesine.
Tabi sadece bu konu değil,2konu daha var buna benzer.
Özet bu
Yapamaz işte ben bunu en başında söyledim ona zaten kaldıramam ben bunu öylede oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?