Herşey bitti

Sen peki erkek arkadaslarina resmi olmak adına nasıl davranıyorsun mesela?

Verecek cevabınız yazacak mantıklı cümleniz yok da ondan.
Allah tüm akademiayenleri böyleri histeri krizine giren insanlardan korusun.
akademisyenlerin vakti çok azdır burda lak lak etmezler bunca zaman inanmıyorum ben o yüzden imrendiği mesleği almış kendine galiba hannımefendi

Kadının söylediği şey konusunda mı haklıyım ,birilerini koruması mı yoksa hepsi mi

Bir başka kadın esinizle böyle laubali konusamaz burda haklısınız. Birilerini korumasına gelince bence esiniz size karşı gardini almış çünkü onu en basit konularda bile gereksiz yere savunma durumuna sokmuşsunuz. Yani esiniz basit şeylerle çok yorulmus o yüzden haklı olduğunuz bu durumda bile sizi kaale almamaya başlamış. Gereksiz yere olan triplerinize bir son vermezseniz çiçeği burnunda evliliginiz yok olup gider. Bir de evinize dönün bence. Hatta eşinize sarılıp samimi bir konuşma yapın. Bu aşırı kiskanc yonunuzu torpuleyin. Esiniz sizi sevmese sizle evlenmezdi.
Kendimden örnek vereyim benim esimde çevresinde fazla kız olan biriydi. Çünkü çok esprili konuşmak zevkli biridir. Bende bu yönüne aşık olmuştum zaten. Kiskanirdim elbette ama yavaş yavaş tatlı dille uyardım onu ben dikkat ediyorum lütfen sen de dikkat et senden yüz bulmasinlar diye. Eşime çok güveniyorum biliyorum ki Allah korusun günün birinde aldatma beni ben seni aldattim diye söyleyecek birisi. Yani kisacasi esinizle aranızdaki güven problemini halledin ve ona sevginizi daha çok gösterin. Sizden kaçmaya baslamasin sizle vakit gecirmek için can atsın. Bu sizin elinizde. Gereksiz triplerle adamın başını yerseniz esiniz sizden uzaklaşır.

Asistanlar bizimle oturur. Asistani gectim koskoca docent serviste yanima oturdu sohbet ede ede geldik. Kalemde verirler, sinavda yardimda ederler, sınıfta projeksiyona angry birds yansıtıp oynadigimiz bile oldu. Koskoca docentte olmayan ego nasil sizde oluyo onuda anlamadim kocisinin sinavina giremezmismis. İyiki sizin gibi psikopat bi hocam yok ya bide bizim okuku begenmezler şükrettim okulumada, hocalarimada. Yarin bi kahve alip Teşekküre mi gitsem odalarina

Madem oyle face e birkaç eşli resim atması farz olmuş. Adama da helal iyi etmiş evli adama sarkmak ne demek .

Kadının söylediklerine rağmen ben mi hatalıyım yani gerçekten soruyorum bi kez daha
Kadın boşboğazlık etmiş amenna
Ama eşinin suçu yok bence
Orada terslese ne olacak inan daha çok göze batardınız
O seni seviyor sonuçta bunu biliyor inanıyorsun ki evlendiniz
En güzel zamanlarınız birbirinize zehir etmeyin
Önceki konun aşırı gereksizdi silgi mevzusu
Eşini boş yere kırıyosun
Sevgi bu kadar basit birşey değil
Dışardan eşine hiç değer vermiyormuşsun her an onsuz yaşayabilrsin imajı veriyorsun
Emin ol eşinde böyle düşünüyor
Çaba göstermezse boş yere yorduğundan ve kırdığındandır
Sinirlenmiş olabilirsin hatta çok daha büyük problemler olabilir
Eşlerin ayrı yatması dahi evliliğe ciddi zarar verirken sen evi terk ediyorsun
Bu kadar basitleştirme
Konuşarak halledebilrisinz
Aşırı fevrisin

akademisyenlerin vakti çok azdır burda lak lak etmezler bunca zaman inanmıyorum ben o yüzden imrendiği mesleği almış kendine galiba hannımefendi
Tatlımm deme öyle kk bağımlılık yapıyor bak bıraktım makaleyı burdayımm

Luzumsuz derecede kiskancsin
Dunya uzerindeki tek erkek esin degil, yetmedi mi kocana cektirdiklerin? Sen gibi insanlar mumkunse karsi cinsten uzak durmali tek yasamali bence cunku yapma etme desek anlamiyorsun bari karsindaki insanin mutsuzluguna sebep olma

kendisi bu saçma kıskançlıklarıyla uzun zamandır k.k da meşhurmuş nick değiştirmiş ama kadın hala aynı kadın sorunları hala aynı sorun bıkmış millet
Benimki amme hizmeti bizim okuldada varda böyle biri ona yardım edemiyoruz bari bu arkadaşın okulundakileri ve eşini kurtaralım

Madem oyle face e birkaç eşli resim atması farz olmuş. Adama da helal iyi etmiş evli adama sarkmak ne demek .

Olan kiza oldu tabi rezil kepaze oldu kiz pek umrunda degil gerci de
Gene resim atmamis ama evli diye yazmis evlilik tarihini de eklemis belirgin olsun diye. Hicbir kiz ogrenciyi eklemiyor. Esi karşı resim koymaya facesi bile yok kizin.

Ben de inanmıyorum inanmak istemiyorum.
Ben tezimi yazarken sabaha karşı uyur 9 da uyanır hiç ara vermemiş gibi devam ederdim.
Değil bu şeyleri kafaya takacak sevgili yapacak fırsat bulamadım.
Hele veri toplama aşaması offf. Ölü gibi yatar ruh gibi kalkardım.
Konu sahibesi hangi bölümde acaba. Yata yata bir master daha yapasım geldi.

Değil mi ama.
İşte kızdığım konu bu o izin vermese o yılışık kadın nasıl beni yemeğe götür diyebilirdi kiii

Laf olsun diye demiş olabilir mi hani iste bir yemege götürür sun artik diye dalga gecilir ya.asilmak istese böyle asilmaz emin ol.
Kadin kac yasinda nasil biri evli mi bunlar da onemli tabii

Sen peki erkek arkadaslarina resmi olmak adına nasıl davranıyorsun mesela?
Konuşuyorum normal herhangi bir konuda nasılsın vs yeni olduğum için de daha çok yardım alıyorum ama öyle saçma saoan şakalaşmalar olmaz bende

İnanma çokta umurumdaydı zaten

İşte kaale almıyosa beni benimde o evde durmama gerek yok çünkü dediğiniz gibi ben haklıyım kadının söyledikleri konusunda ve aklıma geldikçe midem bulandı sabah çay salonundan nasıl çıktım bilemedim

Silgi konusunda abarttım evet hiç gerek yoktu tartışmaya ama bu yemek konusunda ve ben arabada beklerken ki gülüşme olayında ben haklıyım ve mide mide bulandırıcı bu olanlar

Yok dönmem bi ara gidip kıyafetlerimi filan almayı düşünüyorum hazmedemiyorum olanları

kendisi bu saçma kıskançlıklarıyla uzun zamandır k.k da meşhurmuş nick değiştirmiş ama kadın hala aynı kadın sorunları hala aynı sorun bıkmış millet
Zorla okutmuyorum kimseye

Laf olsun diye demiş olabilir mi hani iste bir yemege götürür sun artik diye dalga gecilir ya.asilmak istese böyle asilmaz emin ol.
Kadin kac yasinda nasil biri evli mi bunlar da onemli tabii
34-35 yaşlarında evli hatta eşi de eşimin arkadaşı ama kadın çok cıvık biri ona asla yüz vermemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…