Herşey bitti

Var inanki ben yüksek lisans tez aşamasıdayım bahsettiğim hocam doktorasını yapıyor eşi gördüğü yerde yiyecek gibi baktığı için alanımız aynı olmasına rağmen bi sorun olunca sırf hoca zorda kalmasın dıye teee prof hocamıza gidip danışıyorum

Çünkü öyle hissediyorum yani onu koruyup bana kızması ihanet gibi geliyo niye öyle yaptı bilmiyorum

Öğrenciler de ne fenaymis öyle. Evli adama göz göre göre ilanı aşk etmek ne cesaret.

O zaman yeni evliydi genc bir cocuk yeni baslamisti göreve. duyulmamisti evli olduğu.
Ama yuzuk de vardi parmaginda. Facesinde evli olduguna dair bir emare yok evli yazmıyor. Esi de face kullanmiyordu. Hic resimleri de yok koymuyorlar. O yüzden bekar olduguna kanaat getirip sus yuzugudur demisler.
Biri mesajla biri de yuz yuze oldu ama ikincisinde cocuk kiyameti kopardi dovecekti kizi alip götürdüler. Sigara tutusturduk eline zor sakinlesti...

Bişey sorcam hangi böl olduğunu yazabilirmisin istersen tabi bide biz oluyomuş

Helal olsun ama iyi kızmış başkası olsa hoşuna gider belkide bizim okulda böyle kızlardan dolu işte

Konularını okurken hep, yok artık bu kadarına da katlanılmaz diye düşünüp eşini merak ediyordum. Meğer onun kırılma noktası da burasiymis. Evlenince tolerans düşüyor tabi. O da masum değil deyip durmussun ne yaptı anlatsana biraz yani nedir bu bir türlü söyleyemediğin?

Bişey sorcam hangi böl olduğunu yazabilirmisin istersen tabi bide biz oluyomuş
Olur mu olur değilsende hergün bu tarz olayların içinde kaldığım için sana şöyle tavsiye verebilirim
Sende bu ortamdasın üniversite ortamında rahat tiplerde çok evet ama işini yapan düzgün insanda çok
Kıskançlığın oldukça aşırı özellikle eski konularında
Üstelik daha 2 aylık evlisiniz evliliğe henüz alışmamışssınızdr bile şimdiden sorunları bu kadar büyütüp evi terk etmek büyük hata
Kendi kendine evliliğini derinden sarsıyosun
Biri bi patavatsızlıkmı yaptı hiç bozuntuya verme gir eşinin koluna usülünce ver cevabını
Eşin zaten elinden geleni yapıyordur eminim
Bu davranışlarınla bezdirir sonra çok pişman olursun inan
Tek başına aşamıyorsan psikologa git
Evlenip ayrılmak sonrasındaki çekeceklerindense bu hatandan dönmek çok daha kolay
Klinik biyokimyadayım

Böyle ruh hastası çok maalesef. Benim master tez danışmanımın karısı da her gün adamın ofisindeydi her gün. Adam da çok efendi mesafeli bir adamdı bize de çocuğu gibi davranırdı zaten. O adamı bile kıskanan manyaklar var.

Helal olsun ama iyi kızmış başkası olsa hoşuna gider belkide bizim okulda böyle kızlardan dolu işte

Odasına gitmis kiz bir de. Koridorda bir kıyamet koptu bir ciktik bagiris cagiris kizi kovuyor.Dekanliga kadar cikti kizi sikayet edecekti hatta. Rahatsiz ediyor diye. Karisi bu olan biteni biliyor hic de bir sey olmadi kiskanc biri ustelik. Gayet mutlular.
Ama kizlar hala arkasından bakip ic geçiriyorlar gulusuyorlar gorunce bir kere derse yollamış hocasi. Ceketini sınıfta unutmuştu ben dersteyken sinifa girip aldı kizlar arkasından oww cok yakisikli diye gulustuler....hocaniz evli arkadaslar deyip sakaya vurdum.

kadının konusuna gelip de konu açtırmasınlar, sıkıldık yazanlar var bir de. sanki kk girişinde her konuyu okuyacağız diye sözleşme imzalıyoruz.

Arkadaşım sen de evet kıskançsın. Ama kocan da bile bile evlendi. İkiniz de kendinizi törpülemeye çalışın bence. Mesela o da tavrını belli etsin. Kimse beni yemeğe götür diye gevşek gevşek konuşamasın.

Aynen diken üstündeyim okulda resmen ki eşime ne kadar aşığım herkezde bilir yani mesafelide bir insanım ama delici bakışlar sürekli üstümde

Bi şekilde güvenimi kırdı yeni değil baya eski şeyler aldat filanda değil ama kimseye ağzının payını veremediği için bi takım dedikodular oldu vs...
Bu güne kadar hep söz verdi tmm çok resmi olcam çok mesafeli olcam diye oldu da olmadı değil ama patlak veriyo.; o kadın hocayla olan gülüşmeler,o bayan asistanın söylediği şey...
Yok bölümlerimiz çok farklı
Evi terketmek istemezdim ama söylediklerini hazmedip sineye çekemezdim daha sabsh kavga ettik ve oda bu söylediklerini akşam telafi etmeyeceğine göre eve gitmenin bi anlamı yoktu
meşhur lorena sen misin yoksa kocanı boşamaya karar verdiysen telini ver de arkadaşlarımdan adaylar var adam melek melek kaçırmayalım ha ha
Kendinle dalga geç sen

Bravo gerçekten böyle yapcaksın ki bi daha kimse cesaret edemesin

ne dalgası ben çok ciddiyim karar verdiysen talep çok sana da psikiyatr tavsiye ederim acilen

Değil mi ama.
İşte kızdığım konu bu o izin vermese o yılışık kadın nasıl beni yemeğe götür diyebilirdi kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…