- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
34-35 yaşlarında evli hatta eşi de eşimin arkadaşı ama kadın çok cıvık biri ona asla yüz vermemeliydi
Ben asıldı demiyorum ki zaten öyle bişey olacağınıda sanmıyorum.tahammül edemediğim şey herhangi bir bayanın eşime yakın davranması onunda buna izin vermesi art niyet olsun yada olmasın hiç farketmez rahatsız olduğum şey ssmimiyetAbarti davranmissiniz o zaman.bazi insanların huyu boyledir doğal konuskandirlar. Kadin esinin arkadasi olan adama esinin de calistigi yerde asilacak oyle mi...velev ki kizdiniz buna evi terk etmek icin asla bir sebep degil. Tuketiyorsun evliligini. Boyle bitmez sandigin tahammulu bitiverir bir gun. Simdi yeni evlisiniz ama acisi sonra cikar bunların.
Valla güzel dedin katılıyorumAbarti davranmissiniz o zaman.bazi insanların huyu boyledir doğal konuskandirlar. Kadin esinin arkadasi olan adama esinin de calistigi yerde asilacak oyle mi...velev ki kizdiniz buna evi terk etmek icin asla bir sebep degil. Tuketiyorsun evliligini. Boyle bitmez sandigin tahammulu bitiverir bir gun. Simdi yeni evlisiniz ama acisi sonra cikar bunların.
Yapabileceğim bişey de yok amaOnun eşi sensin , sahibi de sensin, ipleri bırakma , bi kadın olarak hislerimz 100/100 oluyor ama, bence hemen karar verme, meydanı boş bırakma
Bu mevzudan yuva dağıtılmaz ilk zamanlarınız daha çözersinizGerçekten yardımcı olmaya çalışanlara yazıyorum.
Evden ayrılmak istemezdim çok kötü hissediyorum ama söylediklerini de yutamam ağır konuştu üstelik kimler için..
Niye evlendin filan demişsiniz güvenmediğin adamla da bu adam her zaman söz verdi bana hatta evleneli bi hafta olmuştu nasıl istersen öyle davranırım vs vs daha neler neler,davrandı da çoğu zaman beraberiz iş yerinde çünkü ama işte bu patlak veren olaylara ne demeli?
Kadın beni yemeğe götür demiş ya nerden aldı bu cesareti buda gülmüş sadece aptal gibi kimbilir daha ne öuhabbetler döndü.
Ayrıca o bayan hocayla gülüşmeler..ykseklsans öğrenvisi o kızı bana karşı korumalar..
Yani karakterinde bi sorun var demek ki çünkü ben ondan başka bişey istemedim hassas olduğum bu konuda dikkat etmesini istedim oda hiç itiraz etmedi kendine mi engel olamıyo acaba nedir?
Nasıl bir samimiyet ki bu kadın beni yemeğe götür diyebiliyo ve diğer olanlar gülüşmeler vs bu kadarı bana çok fazla buraya kadarmış gerçekten lanet olsun
Şimdi orada bana inat bişey yaparsa nasıl dayanıcam buna
Daha bişey yapmamış , ilk başını okusana , kardeş sadece olasılıklar üzerine kıyameti koparmış , daha taze evli olur kendisifarkında mısın hep bir felaketleştirme senaryosu içerisindesin
şöyle olursa dayanamam, buna katlanamam vs çok obsesif-anksiyöz laflar :|
bir de anlat madem ne yaptı da ona göre biz de yardımcı olmaya çalışırız, belki bu kadar insan boşuna kızıyordur sana, hakkın vardır belki olaylarda, öyleyse bilelim, daha iyi öneri sunarız. belki boşuna saydırtıyorsun kendine burada
Evet aynen öylederdi dertsizlik bu kadının
Anlatıcak biy yokki evt geçmişte üzdü beni geçti gitti ama bakın aldatma filan değil
Şimdide anlattım zaten olanları
Yksklisans öğrencsi kuzı koruması...
O bayan hocayla gülüşmesi ki ben arabadan duydum...
Kadının beni yemeğe götür demesine izin vermesi...
Bide dün bi kızcaradı kız bizim okuldamı öğrenci başka fakültede mi anlamadım
Estğfurallah rahatsız etmedinşz filan dedi hemde bi jaç kez dedi eşim dedi yani hiç bi öğrenciyle öyle konuştuğunu duymamıştım
Sonra evt hoca bana verdi,cuma olur dedi 5e kadarda okuldayız filan dedi
İşte sorduğumda güya eşimin hocası bunun ni analizini yapıp eşine vermiş oda bu kıza vercekmiş artık yalanmı gerçek mi bilmiyorum çok şüphelendim hayır yani kim ki o kız sen öyle ezile büzüle konuşuyosun,hoperlörü açtırmadım aptal gibi duyamadım herleyi kafam onada takıldı şimdi ben bu dört okaydan sonra nasıl eve döneyim nasıl hazmedeyim bunları o kadar geniş değil midem çok şükür
Tşk ederimSevgili Elif inan amacım seni yermek değil cidden yardımcı olmak istiyorum. Buradaki bir çok arkadaş durumunu normal sınırlar içinde karşılayarak yorum yapmışlar. Açıkça söylemem gerekiyor ki yaşadığın şey bir hastalık ve acilen profesyonel yardım alman gerekiyor. Şöyle söyliyeyim buna paranoya diyorlar ve tedavi edilmezse hayatının diğer taraflarına da sıçrama zihnini kontrol altına alma gibi riskler var. Konuları biliyorum, inan normal değil hele ki akademi gibi bir topluluğun içinde şimdiye kadar anlattığın herşey gayet normal sınırlar içinde. Kadınlarla erkekler arasında normal arkadaşlık kurulabilir. Lütfen seni seven ve senin için çabalayan kocan için çaba göster ve iyi bir doktora git. Beraber gidin hatta. Benim hassas noktam diye anlattığın şey normal psikolojik sınırlar içinde gözükmüyor. Evliliğini dağıtmadan önce lütfen dene... Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?