Herşey bitti

o pastayı verende zaten kocasının ağabeysinin eşiydi kısaca yengeydi.

Acaba diyorum ki burada yazarak bizlerle kafa mı buluyordu !
Gerçekten çok saçma konular,
Silgi konusunu hala unutamıyorum ya anca bu kadar olur ve tabi ki diğer günlere damga vurduğu konular,pes diyorum.

Dün gece üşenmedim bütün konularına göz gezdirdim ciddi anlamda yardımca ihtiyacın var hem kendine hemde o adama hayatı zindan ediyorsu.

fake falan değil bu kadar uzun zamandır fakelik mi olur gayet ciddi nişanlıydı bir de evlendi, yeminle adama acıyorum ya

ve bir kez daha diyorum eşinin yaptığı bir şey yok, lorena kendisini anlasın diye yaptığı şeyler başka. böyle deyip de gaz vermeyin lütfen kendisini haklı buluyor iyice. sanki adam bunu aldattı da kendisi artık takıntılı hale gelmiş gibi lanse ediyor

hayır abi git bir doktora diyoruz bi konuş ne olur yani? hastasın işte uzman olmayanların bile farkedeceği kadar obsesifsin bu konuda. ileride çocuğun olacak hiç mi düşünmüyorsun

Kizin tek hayati kocasi olmus. Hayatinda baska bir sey yok. Ayrica kiz da ozguven eksikligi var.kocasini oyle hayatinin merkezine koymuski hem adama nefes aldirmiyor, hem de 24 saat adami dusunmekten onune bakamiyor.
Mevlananin sozu geldi aklima: Allah der ki "kimi benden cok seversen alirim. Dusmem dersin, dusersin. Sasmam dersin sasarsin. Oldum dersin yasarsin...."
Eninde sonunda kocasi da bir yere kadar bu kolelige musade edecek ve boyle giderse bu evlilik biter.

Acaba diyorum ki burada yazarak bizlerle kafa mı buluyordu !
Gerçekten çok saçma konular,
Silgi konusunu hala unutamıyorum ya anca bu kadar olur ve tabi ki diğer günlere damga vurduğu konular,pes diyorum.

İnsan okuyunca gerçek olmadığını düşünüyor eve çünkü gerçek olamayacak kadar saçmalıyor. Ama gerçek uzun süredir sitede bu 2. hesabı, flört döneminden tut, nişanlılık, şimdi de evlilik hepsini okuduk ve kimse bu kadar uzun süre oynayamaz. Kendisinin gerçekten bir uzmana gitmesi lazım. Kabul etmiyor ama malesef gerçek olan bu.

ah canım bi de lorenanın konularına baksalar
çıldırmamak elde değil

Eski konularina soyle bir baktim. Lorenanin. Tam bir ruh hastasi. Adamin yanina disi sinek gelse kiskaniyor. Defalarca kavga etmisler. Ayrilmislar. Bir daha kiskanclik yok deyip ayni huyuna devam etmis. Bu alismis. Hep boyle olacak saniyir. Nasilsa ayrilsak da birakamaz, yine gelir saniyor. Adamin da sabri bir yerde bitecek de farkinda degil.
Bu huy. Degismez. Kiz bulduk delisi olmus. zor bulmus sanki adami. Yapismis sakiz gibi. Kene gibi adama nefes aldirmiyor. Tedavide olsa duzelmez. Allah adama yardim etsin. Adami kendinden uzakladtirmaktan baska birsey yapmiyor. Bosuna yaziyoruz cunku bu kiz degismez.

İkiyüzlü adam.

Hiç aklıma gelmedi böyle bişey ama sorun bu değil aslında eşimin ona bu fırsatı vermesi.
Yoksa kadın niye öyle bi şaka yapsın

Bazen fırsat verilmese bile karşıdaki densizlik yapabiliyor.
Eşinizin yerine siz yemeğe davet etseydiniz.

Yorumlardan anladığım kadarıyla kıskançlığınız uç boyutlarda. Eşinizde biraz size göre rahat.
Kıskanç olmadığım için empati yapamıyorum ancak elde olmayan bir duygu olduğunu düşünüyorum.

Çok ileri boyuttaysa ve bu sizi , eşinizi mutsuz ediyorsa terapilere katılmanızı tavsiye ediyorum. Çok rahatlatacaktır sizi.
İyi bir aile terapisti de aranızdaki iletişimi sağlayacaktır

Böyle kendini yiyip bitirmekten , karşındakini biçmektense çözüm yollarını denemek lazım bir bir.
Hayat arkadaşıysanız, eşinizin hayatını kolaylaştırın. Bakın siz de mutlu olacaksınız inşaallah.

Aaa okycim bir dilim pasta istediği için açılan konuyu unutmuşsun favorim o

Bu arada yanlış hatırlamışım. kardeşinin nişanlısınının konuları ayrıymış. yengesinin yani.
bu pasta olayı farklı.kocasının iş arkadaşıymış. olaydaki kişi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bana-haksizlik-ediyo.680471/

mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki

not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum

İşte favori konum ne gerek var iste ben yapayım nedir yaa demekki senin pastanı yemekten sıkıldı adam başkasının pastasını yemek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…