- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben bizzat aldatildim 2 yillik sevgilim tarafindan yine de böyle değilim.Aklıma geçen gün okuduğum bir yazı geldi.Geçmişte yakın ailesinden birinin ihanetine şahit olunca etkilenir beyin.Güvenmeyeceksin kimseye diye kazınır beyine.Seneler sonra evlense de en ufak şeyden kıskançlık sorunları çıkartır.Acaba çocukken yakın çevrenizden birinin ihanetine denk geldiniz mi.O yüzden bu kadar kıskanç olabilir misiniz?
Bilmiyorum evlendik işte ama oda masum değil bu kadarını bilin yeterNeden evlendin ozaman?
Actigin 4826396 kiskanclik temali konuda guvensizligin,kiskancliginin hep temel sebebi var dedin hic bir zamanda dogru duzgun net anlatmadin.
Cok erken alinmis bir evlilik karariydi zaten.Toparlarsiniz ama bir tufanda kopmaz bu iliski de cok uzun omurlu olmayacagi cok asikar evliliginin.
İş ile özel hayati da birbirine kariştir tam olsun. Gitme o zaman.Ya şimdi onlarım bölümünde sınavım var öğleden sonra, gitmek istemiyorum napıcam ben
mrb herkese
Bu sabah tartıştık,annemlere gidip orada kalcam bi süre sonra nolur bilmiyorum
Nolur biraz eleştirmek yerine destek olup teselli etseniz çok kötü hissediyorum midem çok fena
Kavganın çıkış noktası;dün bi bayan asistan eşim hakkında "x e diyorum ki şu sınavdan para alıyosan nolur beni yemeğe götür banada bi faydası olsun diyorum"dedi.
Dün bi sınavda karşılaştık bu bayanla tanıştık, eşinide eşim tanıyo ama işte fırsat vermiycekti öyle söylemesine.
Tabi sadece bu konu değil,2konu daha var buna benzer.
Özet bu
İnanmayacaksın ama ben zaten onu elimden alırlar diye korkmuyorum giderse kendi tercihidir.Bu şekilde evliliğini yürütmen inan ki çok zor . Gördüğün gibi de yürümüyor.
Eşin dünyadaki tek erkek değil. Ve kimse onun peşinde koşmuyor. Bunu iyice kafana yerleştir.
İnsanlar karşı cins ile arkadaşlık yapabilirler. Herkes eşini elinden almaya çalışmıyor.
Bu şekilde davranarak eşinin kendine çok fazla güvenmesini sağlarsın . Gerçekten etrafında koşan kadınlar olduğunu düşünmeye ve herkese o gözle bakmaya başlar.
Çok zor biliyorum. Ama bugün bi karar al ve kıskançlıktan gebersen bile bunu ona hissetirme.
Kendinle ilgilen. Bırak o seni kıskansın.
Ayrıca annenin evine niye gidiosun bırak istemiyosa o gitsin. İnsan ne olursa olsun evinden çıkmamalı.
Bu kadar kıskandığına göre eşini çok seviyorsun. Onu kaybetmek istemiyorsan kıskandığını lütfen belli etme.
Şimdi orada bana inat bişey yaparsa nasıl dayanıcam bunaİş le özel hayati da birbirine kariştir tam olsun. Gitme o zaman.
Bilmiyorum evlendik işte ama oda masum değil bu kadarını bilin yeter
Adam iyi bile dayandı sana. Öğrencisine sınavda silgi verdi diye bile kıskanan sensin.
Bişey yapmıyo aslında geçmişte güvenimi sarstı.ne yapıyor peki?
Elif senin için gerçekten çok üzülüyorum.Şimdi orada bana inat bişey yaparsa nasıl dayanıcam buna
Bişey yapmıyo aslında geçmişte güvenimi sarstı.
Şimdi dinliyodu beni ama nasıl dinlemekse hep biley çıkıyo.
Kendide dedi zaten ben hep istediğin gibi davrandım bundan sonra görürsün diye.mideme kramp giriyo hatırladıkça hatırlamak istemiyorum
Ölsemde kurtulsam
Büyük konuşmayayım ama ben güvenmediğim adamla evlenmezdim. Evlenmedim de. Güven sarsılınca sonra kıskançlıklar psikopatlık derecesine dönüşebiliyor.Bişey yapmıyo aslında geçmişte güvenimi sarstı.
Kendide dedi zaten ben hep istediğin gibi davrandım bundan sonra görürsün diye.mideme kramp giriyo hatırladıkça hatırlamak istemiyorum
Saol gerçektenElif senin için gerçekten çok üzülüyorum.
Eşin o senin hayat arkadaşin düşmanin ya da çoçuğun değil.
Bak buraya yaziyorum bu adam kimseyle konuşmasa hiç arkadaş edinmese kafasini yerden kaldirmasa bile sen takacak bir şey bulursun çünkü hastasın...Bişey yapmıyo aslında geçmişte güvenimi sarstı.
Benim bahsettiğm çocukluk zamanında yaşanmışsa,size de geçmiş olsun ,inşallah bir daha yaşamazsınız aldatılmayı.Ben bizzat aldatildim 2 yillik sevgilim tarafindan yine de böyle değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?