Herşey bitti

Bu şekilde evliliğini yürütmen inan ki çok zor . Gördüğün gibi de yürümüyor.
Eşin dünyadaki tek erkek değil. Ve kimse onun peşinde koşmuyor. Bunu iyice kafana yerleştir.
İnsanlar karşı cins ile arkadaşlık yapabilirler. Herkes eşini elinden almaya çalışmıyor.
Bu şekilde davranarak eşinin kendine çok fazla güvenmesini sağlarsın . Gerçekten etrafında koşan kadınlar olduğunu düşünmeye ve herkese o gözle bakmaya başlar.
Çok zor biliyorum. Ama bugün bi karar al ve kıskançlıktan gebersen bile bunu ona hissetirme.
Kendinle ilgilen. Bırak o seni kıskansın.
Ayrıca annenin evine niye gidiosun bırak istemiyosa o gitsin. İnsan ne olursa olsun evinden çıkmamalı.
Bu kadar kıskandığına göre eşini çok seviyorsun. Onu kaybetmek istemiyorsan kıskandığını lütfen belli etme.

Ben bizzat aldatildim 2 yillik sevgilim tarafindan yine de böyle değilim.

Bilmiyorum evlendik işte ama oda masum değil bu kadarını bilin yeter

Konuyu anlayamadım

İnanmayacaksın ama ben zaten onu elimden alırlar diye korkmuyorum giderse kendi tercihidir.
Benim hazmedemeyecem tek şey eşimin karşı cinsle yakın ve samimi olması sorun ettiğim şey bu.
Kötü şeyler söyleyince bende eve gelmiycem dedim oda gayet memnun bir şekilde tamam dedi

ne yapıyor peki?
Bişey yapmıyo aslında geçmişte güvenimi sarstı.
Şimdi dinliyodu beni ama nasıl dinlemekse hep biley çıkıyo.
Kendide dedi zaten ben hep istediğin gibi davrandım bundan sonra görürsün diye.mideme kramp giriyo hatırladıkça hatırlamak istemiyorum

e güvenin sarstıysa niye evlendin bu adamla sen?

yok kuzum ikiniz de normal değilsiniz.

Büyük konuşmayayım ama ben güvenmediğim adamla evlenmezdim. Evlenmedim de. Güven sarsılınca sonra kıskançlıklar psikopatlık derecesine dönüşebiliyor.

Bak buraya yaziyorum bu adam kimseyle konuşmasa hiç arkadaş edinmese kafasini yerden kaldirmasa bile sen takacak bir şey bulursun çünkü hastasın...
Bu kelimeyide hakaret olarak yazmadım cidden hastasın.

Dua et japonlar robot teknolojisini senin kiskancligini kaldirabilecek seviyeye getirsin bir an once.. yoksa yalniz oleceksin elif.. evet kocan dunya uzerindeki en yakisikli, en karizmatik, en cool, en cekici tek erkek.. ve adim gibi eminim bu mesajdan sonra onunla "kk daki kadinlara yuz mu verdin" diye kavga edeceksin.. psikolojin bu durumda, senin yatarak tedavi olman gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…