- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bitti zaten ha o kızı kırumuş bana inat bileyler yapmış ha boşanmışız ne fark ederBak kafanda hic bitiremedin,cozemedin o (artik ne yanlis yaptiysa) sorunu.Bu iç sorunun senin evliligini bitirecek haberin olsun 1 seneyi devirmeden.
Ylisans yapan kız benden daha değerliymiş demek ki onu koruduğuna göre şimdi gitsin onun dibine
İnsanın kendi doğurduğu çocuk, sahiplendiği evcil hayvan bile istediği gibi davranmıyor çoğu zaman. Sizin bilmem kaç yaşında tanıdığınız kocanız mı sizin kurallarınıza göre davranacak? Koca değil de kukla arıyormuşsunuz siz. O da sizin kuklanız olmaktan mutsuz olduğu için gidişinizi kutlayacak noktaya gelmiş bence. Allah akıl fikir versin.İstediğim gibi davransa tabi ki takıcak bişey bulmazdım ayrıca o gayet memnun oldu evden ayrılmama
Sözleriyle yaptı zatenEski konularınızı okudum. Bakın bende Araştırma Görevlisiyim. Mesela geçen bir öğrenciyle bir saat kadar yüksek lisans semineri üzerine çalıştık. Bunlar bizim mesleğimizde çok normal şeyler.
Birde şunu unutmayın, bir insan bir şey yapmaya niyetlenirse onu bir şekilde yapar. Dört duvar arasına tıkın yine yapar. Akşama kadar evde yatsın yine yapar.
Canınıza yazık gerçekten.
Sen lorena mısın? Eğer oysan kendimi boşuna yormak istemiyorum.
Eşim gereksiz yere birini eleştirdiğinde bende o kişiyi savunurum sirf eşimin gönlü olsun diye asli olmayan bir eleştiriyi kabul etmem. Bu o kişiye değer verdiğimi göstermez adaletli olduğumu gösterir bence.Ylisans yapan kız benden daha değerliymiş demek ki onu koruduğuna göre şimdi gitsin onun dibine
Valla olmazsa kendi bilir,siz zamana birakin biraz insanlar nelerden donuyorlar bekleyin ha sonund yapilacaks ey kalmazsa o ayri ama once bir deneyinBen sanmıyorum hiç pişman olup söylediği şeyleri telafi edeceğini benimde midem kaldırmaz zaten bunu,o kızı korudu resmen bana karşı aklıma geldikçe midem bulanıyo
Benim söylediğim şeyler saçma değildi ki o kızı sevmediğimi biliyor kızın sınavlara gelmesi zaten yanlışEşim gereksiz yere birini eleştirdiğinde bende o kişiyi savunurum sirf eşimin gönlü olsun diye asli olmayan bir eleştiriyi kabul etmem. Bu o kişiye değer verdiğimi göstermez adaletli olduğumu gösterir bence.
Ya bir kerede kendini haklı bulma. Sana göre saçma olmayabilir çünkü sen her durumda kendini hakli gören birisin ama eşine saçma gelmiş. Özeleştiri yap biraz.Benim söylediğim şeyler saçma değildi ki o kızı sevmediğimi biliyor kızın sınavlara gelmesi zaten yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?