Herşey bitti

Üfff, zaten bütün kadınlar sizin kocalarınızın peşine düşmüş! İş arkadaşı bu insanlar ya!

Ben ki o kadar tutucu insanım asla böyle şeyler söylemem eşime.

Ne demiş ki kadın Allah aşkına?

Sizde eşinize hep birlikte gidelim deseydiniz, yemek boyunca kocanıza cicim cicim yapsaydınız. Kadına subliminali basardınız. Ne şiş yanardı ne kebap. Anlamıyorum gerçekten.

ne ayrılıgı ya çok saçma lütfen iyi düşünün gün gelir gülersiniz bu konulara birbirinizi sevmeseydiniz kıskanmazdınız yapmayın lütfen

o kadını yol ama eşinden ayrılma

İstediğim gibi davransa tabi ki takıcak bişey bulmazdım ayrıca o gayet memnun oldu evden ayrılmama
İnsanın kendi doğurduğu çocuk, sahiplendiği evcil hayvan bile istediği gibi davranmıyor çoğu zaman. Sizin bilmem kaç yaşında tanıdığınız kocanız mı sizin kurallarınıza göre davranacak? Koca değil de kukla arıyormuşsunuz siz. O da sizin kuklanız olmaktan mutsuz olduğu için gidişinizi kutlayacak noktaya gelmiş bence. Allah akıl fikir versin.

Etrafındaki bir bayanın bu ve benzer tavırlarından kocanızı sorumlu tutuyor olmanız cok enteresan. Milletin ağzı torba değilki büzsün.Mesafe gerektiği kadar olacak elbet ama bırakın da her kurulan cumleden her olaydan eşinizi ve çevresindekileri suçlayacak kadar kötü bir tablonun içine sokmayın. Despot olmasını mı ısterdınız! yada höt höt bir adam.. Beklentınız bu yonde çünkü. Sizin sorununuz kocanızı gereksiz yere kıskanmanız.. Gerekirse tedavi olun..

Başka şikayetleriniz de varsa ortaya dökünde başka sucları varsa dokun ortaya...

Eski konularınızı okudum. Bakın bende Araştırma Görevlisiyim. Mesela geçen bir öğrenciyle bir saat kadar yüksek lisans semineri üzerine çalıştık. Bunlar bizim mesleğimizde çok normal şeyler.

Birde şunu unutmayın, bir insan bir şey yapmaya niyetlenirse onu bir şekilde yapar. Dört duvar arasına tıkın yine yapar. Akşama kadar evde yatsın yine yapar.

Canınıza yazık gerçekten.

Sözleriyle yaptı zaten

Ylisans yapan kız benden daha değerliymiş demek ki onu koruduğuna göre şimdi gitsin onun dibine
Eşim gereksiz yere birini eleştirdiğinde bende o kişiyi savunurum sirf eşimin gönlü olsun diye asli olmayan bir eleştiriyi kabul etmem. Bu o kişiye değer verdiğimi göstermez adaletli olduğumu gösterir bence.

Ben sanmıyorum hiç pişman olup söylediği şeyleri telafi edeceğini benimde midem kaldırmaz zaten bunu,o kızı korudu resmen bana karşı aklıma geldikçe midem bulanıyo
Valla olmazsa kendi bilir,siz zamana birakin biraz insanlar nelerden donuyorlar bekleyin ha sonund yapilacaks ey kalmazsa o ayri ama once bir deneyin

Elif, insan tek başına yaşayamaz, yaşarsa akli melekelerini yitirir. Yani çevresinde mutlaka diyalog kuracağı, sohbet edeceği, şakalaşacağı insanlar olacak. İnsan tüm davranışlarını kurgulayarak ve planlayarak yaşayamaz, günlük yaşantımızda karşımızdaki insanların ne şekilde davranacağını ve nasıl cümleler kuracağını planlayamayız. . Yeri gelmiştir şakalaşmıştır. Bunda ne var? İnsan yapısına aykırı şeyler bekliyorsun sen. Tüm kadınlarla iletişimini koparsın istiyorsun. Bu adam çalışıyor, her önüne geleni terslerse nasıl normal bir insan olarak görülecek sosyal ortamında. Arkasından 'Deli mi ne' derler adama.

lorena senın konularında cok dalga gectım daha oncekı uyelıgınıde ifşa ettim hatırlarsın ..
ama bugun dalga falan gecmıycem oncelıkle lutfen bıraz sakin ol lütfen ya..
madem bu kadar kıskanıyosun bıraz mantıklı davran kadınlar kocanla konusurken sen devreye gir sen cevap ver bugune kadar kavga cıkararak biyere varamadın bundan sonra bide böyle dene

Eşim gereksiz yere birini eleştirdiğinde bende o kişiyi savunurum sirf eşimin gönlü olsun diye asli olmayan bir eleştiriyi kabul etmem. Bu o kişiye değer verdiğimi göstermez adaletli olduğumu gösterir bence.
Benim söylediğim şeyler saçma değildi ki o kızı sevmediğimi biliyor kızın sınavlara gelmesi zaten yanlış

Elif ne dedi yaz ki onları da açıklayalım sana

Yani yemek muhabbeti vs bir şey değil

Geçen eşimin bekar bir bayan arkadaşı var 35 üstü alımlı hoş vs

Biz X ile bira içecektik ona da gel dedim o da geldi dedi. ama bunu bana genel muhabbetin içinde anlattı neden kadının orada olduğunu anlatmadı yani

Bana gecikeceğim diye bir mesaj attı sadece

gece 12.30 da geldi kadını da evine bırakmış zira eşimde araba var kadında yok

Kadını tanınıyorum bir kere uzaktan gördüm sadece cinayet vs çıkmadı bizim evde

ayyy canım eski konularını okudum sen hastalık derecsinde kıskançsın kabul et adama hayatı zehir etmişsin kabahatlisin kabul et bu şekilde senden ayrılkmak ona ödül gelir acilen kendini topla sen ne yapıyorsun böyle

Benim söylediğim şeyler saçma değildi ki o kızı sevmediğimi biliyor kızın sınavlara gelmesi zaten yanlış
Ya bir kerede kendini haklı bulma. Sana göre saçma olmayabilir çünkü sen her durumda kendini hakli gören birisin ama eşine saçma gelmiş. Özeleştiri yap biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…