hersey bu kadar yalanmıydı

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
1senedır beraberız yuzuk alıp taktı bana hatta annesıde bılıyo benı okulum bıtınce evlenmek ıstıyodu evlılık hayallerını hep o kuruyodu...hersey guzel gorunuyo bu cumlede
.kavgalarımız hep basıt seylerden aslında..bıgun msjlasıyorduk bırden telı kapandı hemen dukkanından aradı benı telıme bısey oldu merak etme tmm mı ben olmadı arkadasımdan msj atarım dedı tmm dedım kapattım.bı kac saat sonra telı acıldı askım telefonum duzeldı acıldı dedı.bnde sadece guzel bıseler duymak ıstedıgımden benden boguldunmu ondanmı kapadın telı dedım..amacım sadece hayr askım senden nasıl bogulıyım sevıorum cok bn senı demesını ıstedım sadece
hersey bu soruyla bıttı aslında..
sacmalama sen bana ınanmıyomusun sacma dusunuosun dedı ole olsa nıe arım haber verım dedı ve trıp atmaya basladı bı kac gun baya trıp attı soguk davrandı.noldu dedıgımde yok bıse dedı sonra senın yuzunden bu haldeyız kafana gore takılmalar sacma dusunceler vs.dedı ve ertesı gunu dayanamadım bı karar ver bu ne bole ayrılmakmı ıstıosun ddım hayr dedı bnde bole olmaz karar ver dedım ustume gelme dedı ustune gıttım tmm hoscakal ddı aldıgım hedıyelerı getır dedı bnde bıttımı yanı dedım evet ddı goturdum hedıylerı..
ayrıldık
aksamına tanıdıgım bı kıza feysten yazmıs bn senı gordum cok guzelsın numaram bu ara dıe (ayrıldıgımızda bunu yapıo kız eklıyo feysıne onlarla konusuo benı unutmak ıstıomus guya ondan yapıomus) ben bunu orenınce msj attım o da sanane bız artık sevgılı degılız dedı sonra bısuru kızla cıkıcam unutcam senın yuzunden bıttı hersey dedı benı kotu bırı bıl sen bosver dedı hoscakal ddı.
ıcım cok acıyo kendımı kullanılmıs hıssedıyorum hıc sevmemıs benı demekkı yoksa arardı degılmı
ve bıseyı merak edıyorum eskıden pesımden kosardı yuz vermezdım sonra sevgılı olduk ıste artık kosmuyo neden kosmazkı erkekler elde ettım dıemı?
sabahları cok acı cekıyorum napıcam ben

:44:
Adamın canı ayrılmak istiyormuş işte.
Sıkılmış,yeni denizlere açılayım demiş.
Siz de hayatınıza yön verin geç kalmadan,sonra yazık olur.

:44:

Adamın canı ayrılmak istiyormuş işte.
Sıkılmış,yeni denizlere açılayım demiş.
Siz de hayatınıza yön verin geç kalmadan,sonra yazık olur.

ben cok takıntılı bı ınsanım ne yazıkkı hıcmı sevmedı hıcmı umrunda dııl dıe kendıme sorup duruorum.tele bakıp bıse gorememk cok acıtıyo benı. onla gunaydınlastıgımız ıı geceler dedıgımız butun gun msjlastıgımız telefon artık suskun baktıkca kotuyum

bu mantıktaki bir insanla ne kadar sürelik bir beraberlik düşünülebilir ki? adamın kendisine saygısı yok, kendisini adamdan saymıyor. bir insan nasıl başka kızlarla konuşmayı kendine yakıştırabilir sevmediği halde, serseri şemasına mı sahip beyninde? vakit ayırmaya değmez. iyi olmuş.

hep aynı film, aynı sahne, aynı senaryo.. yüz vermezsin tabiri caizse köpeğin olur.. tamam dersin onla aynı sevgiyi hisleri paylaşırsın o geçmişteki 404 yapıştırıcısı rolünü üstlenen adam birden aynı kutup mıknatısın birbirini itmesi gibi sallamaz uzaklaşır senden... kelin ilacı olsa başına sürer derler ne diyim bilemedim cnm ama şunuda unutma böyle giden ilişkinin sonu gelmez yani tekrar düzeliriz deyip birşeyleri düzeltme derdinde olma daha fazla acı çekmenin lüzumu yok.. şuan canın acıyor olumlu şeyler duymak istiyorsundur tahmin edebiliyorum ama bunlarda acı gerçekler..

yine de hakkınızda ne hayırlıysa onu yaşatsın güzel Allah'ım.. Allah'a emanet ol

dorumu dıosun..offf kullanıldıgımı hıssetmek canımı cok acıtıyo aslında bnde bılıyodum bole bırı oldunu ama aramız ıyıyken cok mutluyduk sevdıgıne ınandım bnm cnımı kullanılmıs olmak yakıyo sevdıgı halde bıtseydı bole acımazdı

olumlu bı yanı olmadını bılıorum gerceklerın farkındayım.. eskısı gıbı yuz vermezsem gelırmı dıyorum mesela hersey cok ustune dusmemdenmı dıorum

Belki hiç sevmedi belki de eskiden seviyordu ama şimdi sevgisi bitti.
Neyse ne?
Şu anda ne önemi var ki?
Telefona bakıp durmak sadece kendinizi üzer,kapatın telefonu,çıkın dışarı,mis gibi hava var,oksijen alın biraz,iyi gelir inanın.

o tekrar gelmesi de ancak alışkanlıktan, boşluğa düştüğünü hissettikten sonra olur.. böyle davranan biri sevgisi ,aşkı coştuğu için tekrar dönmek istemez bence.. bu saatten sonra ne şartla olursa olsun dönmesinin ya da dönmesi ihtimalini düşünmek bence çok yersiz

arkadaşım ne olursa olsun, bir erkek -normal sağlıklı bir erkek- sevdiğinden ayrılsa bile mantıklı biriyse hemen birileriyle gönül eğlendirmeye kalkışmaz. onca yaşanmışlığın yasını tutar en azından bir süre. sen istediğini yap ona, istersen aldat. ama bu böyledir, yani bana göre böyle olmalıdır. sağlıklı bir insan böyle yapmaz, yapmamalı. uyuz oluyorum bu tarz durumlara ya, insanlığımız da mı kalmadı bilmiyorum... şayet bir arkadaşın dediği gibi devam edersen ilerde kendini çok daha fazla kullanılmış hissedersin benden söylemesi... çünkü arkadaşında duygusal ve mantıksal alt yapı sorunu var, çözümü de zor, kendi üzerinde baya çalışması lazım. sakın dönme derim.

niye için acıyo ne biçim için var senin adam sebep yokken ayrılmaya bahane arıyo böyle biri için mi içiin acıyo bırak gezsin dolaşsın olgunlaşsın.ayrıca bu çocuk kaç yaşında ya kişiliğini oturtamamış ergen gibi.yani erkekler çok geç olgunlaşıyor bi öyle bi böyle yada biz çok takıntılıyz.onlarda kendilerini hapiste görüyo bırak ne yaparsa yapsın evlensin gezsin tozsun böyle aptalca bi insan içinmi için acıyo çözzemedimki..

hattımı degstırırsem kendımı ıyı hıssedermıyım dıe dusunuyorum bu sferde acaba aradımı dıye dusunucem ama bole bakıp bıse atmadıgını gormek....

ıcım kullanılmıs olmaktan yanıyo onun dedıklerıne kandıgım ıcın yanıyo herkese aynı laflar ıste.ıcım kullandı attı senı bak eskıden kosardı sımdı noldu aramıyo bıle dıye dalga gecıo bnmle..ıcım bu yuzden acıyo

bence insan gibi düşünmeye çalış aklınla duygularınla değil insanın yaradılış özelliğiyle düşünmeye çalış.mesela herkesin reddedilme ihtimali vardır biri aldatılıyorsa güzel çirkin her insanın aldatılma ihtimali vardır.biri ayağı kayıp düşerse her insanın düşme ihtimali vardır.seni bırakıp gitmiş belki onu daha çok sevecek bu düşüncemi çini acıtıyor acıtmasın.onun tarafından reddeilmek içini acıtmasın çünkü her insanın reddedilme ihtimali vardır.çok mutlu olmak paraya,sağlığa,aşka,güzelliğe,bakmaz çok mutlu olmak kişiye verilen nimettir sebepsizde olur.senden bir başkasına gidni senden üstün sanma.kimse kimseden üstün değildir.biri yaşlandımı her insanın yaşlanma ihtimali vardır.bir insan mutsuzsa her insanın mutsuz olma ihtimali vardır.seni terkettimi sana gelecek biride bir başkasını terketmiştir kimseyi kendinden üstün görme.Dünyada her konuşan konuşamayıp okuyan okuyamayıp duyan..vs.vs herkes insan.her ihtimal herkes için geçerli yani kısaca arkadaşım kimse vageçilmez değildir.

anlamıyorum ztn bı ınsan onca yasanmıslıgı baska bırıyle konusarak nasıl unutur dıye.sevmemıs olsa bıle ne bılım yasanmıslık var.bn suan baska bı erkekle konussam daha kotu olurum her msjında o olsa sunu derdı o olsa bu mesaja soyle gulerdı derım mesela unutım derken daha cok aklıma gelır.o 22 yasında askerlıgını yaptı hatta ama dengesız duzgun dusnemıo hep o haklı.eskıden askerdeykende konusuyoduk o zmn kavga edınce bn asla tavız vermezdım ıkı gun sonra arardı haksızlını kabul edıp.ama artık ole dııl.ve hersey bıttı

Kim kimi kullanmış arkadaşım?
Nasıl kullanmış?
Ne ayıp sözler bunlar böyle?
Siz kendinizi ne olarak görüyorsunuz da kullanıldım diyip duruyorsunuz!
Çanta mısınız ayakkabı mısınız da sizi kullansın?

İnsanlar ilişki yaşarlar olursa devam ederler olmazsa bitirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…