1senedır beraberız yuzuk alıp taktı bana hatta annesıde bılıyo benı okulum bıtınce evlenmek ıstıyodu evlılık hayallerını hep o kuruyodu...hersey guzel gorunuyo bu cumlede
.kavgalarımız hep basıt seylerden aslında..bıgun msjlasıyorduk bırden telı kapandı hemen dukkanından aradı benı telıme bısey oldu merak etme tmm mı ben olmadı arkadasımdan msj atarım dedı tmm dedım kapattım.bı kac saat sonra telı acıldı askım telefonum duzeldı acıldı dedı.bnde sadece guzel bıseler duymak ıstedıgımden benden boguldunmu ondanmı kapadın telı dedım..amacım sadece hayr askım senden nasıl bogulıyım sevıorum cok bn senı demesını ıstedım sadece
hersey bu soruyla bıttı aslında..
sacmalama sen bana ınanmıyomusun sacma dusunuosun dedı ole olsa nıe arım haber verım dedı ve trıp atmaya basladı bı kac gun baya trıp attı soguk davrandı.noldu dedıgımde yok bıse dedı sonra senın yuzunden bu haldeyız kafana gore takılmalar sacma dusunceler vs.dedı ve ertesı gunu dayanamadım bı karar ver bu ne bole ayrılmakmı ıstıosun ddım hayr dedı bnde bole olmaz karar ver dedım ustume gelme dedı ustune gıttım tmm hoscakal ddı aldıgım hedıyelerı getır dedı bnde bıttımı yanı dedım evet ddı goturdum hedıylerı..
ayrıldık
aksamına tanıdıgım bı kıza feysten yazmıs bn senı gordum cok guzelsın numaram bu ara dıe (ayrıldıgımızda bunu yapıo kız eklıyo feysıne onlarla konusuo benı unutmak ıstıomus guya ondan yapıomus) ben bunu orenınce msj attım o da sanane bız artık sevgılı degılız dedı sonra bısuru kızla cıkıcam unutcam senın yuzunden bıttı hersey dedı benı kotu bırı bıl sen bosver dedı hoscakal ddı.
ıcım cok acıyo kendımı kullanılmıs hıssedıyorum hıc sevmemıs benı demekkı yoksa arardı degılmı
ve bıseyı merak edıyorum eskıden pesımden kosardı yuz vermezdım sonra sevgılı olduk ıste artık kosmuyo neden kosmazkı erkekler elde ettım dıemı?
sabahları cok acı cekıyorum napıcam ben
:44:
Adamın canı ayrılmak istiyormuş işte.
Sıkılmış,yeni denizlere açılayım demiş.
Siz de hayatınıza yön verin geç kalmadan,sonra yazık olur.
bu mantıktaki bir insanla ne kadar sürelik bir beraberlik düşünülebilir ki? adamın kendisine saygısı yok, kendisini adamdan saymıyor. bir insan nasıl başka kızlarla konuşmayı kendine yakıştırabilir sevmediği halde, serseri şemasına mı sahip beyninde? vakit ayırmaya değmez. iyi olmuş.
hep aynı film, aynı sahne, aynı senaryo.. yüz vermezsin tabiri caizse köpeğin olur.. tamam dersin onla aynı sevgiyi hisleri paylaşırsın o geçmişteki 404 yapıştırıcısı rolünü üstlenen adam birden aynı kutup mıknatısın birbirini itmesi gibi sallamaz uzaklaşır senden... kelin ilacı olsa başına sürer derler ne diyim bilemedim cnm ama şunuda unutma böyle giden ilişkinin sonu gelmez yani tekrar düzeliriz deyip birşeyleri düzeltme derdinde olma daha fazla acı çekmenin lüzumu yok.. şuan canın acıyor olumlu şeyler duymak istiyorsundur tahmin edebiliyorum ama bunlarda acı gerçekler..
yine de hakkınızda ne hayırlıysa onu yaşatsın güzel Allah'ım.. Allah'a emanet ol
ben cok takıntılı bı ınsanım ne yazıkkı hıcmı sevmedı hıcmı umrunda dııl dıe kendıme sorup duruorum.tele bakıp bıse gorememk cok acıtıyo benı. onla gunaydınlastıgımız ıı geceler dedıgımız butun gun msjlastıgımız telefon artık suskun baktıkca kotuyum
müneccim olmaya gerek yok
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/463161-sevmiyor-artik-s-3.html
boşver artık bu adamı diyeceğim ama sen 2 gün sonra barıştık diye mesaj atacaksın muhtemelen.
Belki hiç sevmedi belki de eskiden seviyordu ama şimdi sevgisi bitti.
Neyse ne?
Şu anda ne önemi var ki?
Telefona bakıp durmak sadece kendinizi üzer,kapatın telefonu,çıkın dışarı,mis gibi hava var,oksijen alın biraz,iyi gelir inanın.
niye için acıyo ne biçim için var senin adam sebep yokken ayrılmaya bahane arıyo böyle biri için mi içiin acıyo bırak gezsin dolaşsın olgunlaşsın.ayrıca bu çocuk kaç yaşında ya kişiliğini oturtamamış ergen gibi.yani erkekler çok geç olgunlaşıyor bi öyle bi böyle yada biz çok takıntılıyz.onlarda kendilerini hapiste görüyo bırak ne yaparsa yapsın evlensin gezsin tozsun böyle aptalca bi insan içinmi için acıyo çözzemedimki..
ıcım kullanılmıs olmaktan yanıyo onun dedıklerıne kandıgım ıcın yanıyo herkese aynı laflar ıste.ıcım kullandı attı senı bak eskıden kosardı sımdı noldu aramıyo bıle dıye dalga gecıo bnmle..ıcım bu yuzden acıyo
bir erkeğin olgunlaşması için en ideal süre 30 yıl diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?