• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey bu yüzden mii ??

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
meraba kızlar..
ben bundan 6 ay önce babam tarafından arkadasımın yanında dövüldüm.o günden sonra sanki kendimi hep bi eksik hissediyorum.kendime bakamıyorum kendimi kız gibi hissedemiyorum.güzel kızlara kendine güvenen kızlara bakıp imreniyorum.sanki herşey bu yüzden olmuş gibi geliyor.kendisindende inanılmaz nefret ediyorum offf.psikologa git demeyin lütfen gidicek olsam zaten buraya yazmam :(
 
Babanın seni dövmesindeki bahanesi neydi?

Her zaman mı şiddet görüyorsun?

Gururun onurun incinmiştir arkadaşının yanında şiddet gördüğün için.

Özgüvenini yeniden kazanmalısın.
 
canım öncelikle geçmiş olsun, yaşadığın durum için çok üzüldüm; ama böyle zamanlarda özellikle güçlü durmak gerek. dayağın sebebi olmadığı için neden bunu yaşadığını sorgulamayacağım; ama sen aklından çıkarma ki bunu yaşayan çok insan var ve biz kadın olarak güçlü durmaya çalışmalıyız bu tür olayların sonlanması için. çok hassas bir konu, yanlış bir cümle kurup haddimi aşmak da istemiyorum baban için; ama bu olaydan etkilenmenden daha doğal bir şey olamaz. o yüzden yenmeye çalış. eminim ki çok güzel birisindir, dik dur ve kendine olan inancını yitirme. her şey düzelir zamanla canım allah yardımcın olsun.
 
teşekkür ederim.hayır sadece 1 kez oldu ama olduktan sonra yine teşebbüsleride oldu dövmek için.kendisinin psikolojisnin bozuk odlugnu düşünüyorum herşeye cok cabuk sinirleniyo.bagırıcak kızıcak yer arıyo nefret ediyorum.
 
teşekkür ederim.hayır sadece 1 kez oldu ama olduktan sonra yine teşebbüsleride oldu dövmek için.kendisinin psikolojisnin bozuk odlugnu düşünüyorum herşeye cok cabuk sinirleniyo.bagırıcak kızıcak yer arıyo nefret ediyorum.

tabi ki bu yüzden oldu tüm özgüvenin gitti kendini insan gibi görmüyorsun bir insana şiddet uygulanmasını kabul edemediğin için ve tabi ki psikoloğa gideceksin o yaşta adamı götüremeyeceğine (gitmeyeceğine ) göre
 
Back
X