Hersey cok fazla yolunda gidiyor

Hormonlarınız tarafından ele geçirilmişsiniz, anksiyete belirtileri gösteriyorsunuz. Psikologla görüşmeniz çok iyi olacaktır

+1

10 agustostan bu yana noldu konu sahibi, nazar değdi mi?

Şaka bi yana bizim kültürümüzde "çok gülme aglarsın" yani fazla mutluluk göz yaşı, olumsuz bir takım olaylar getirir durumu vardır. Bu da bilimçaltımızı etkiledigi için bizi bazen mutluluktan korkmaya itebiliyor. Ama sizin yaşadığınız endişe düzeyi oldukça fazla. Bu kaygı duyma durumunu kendi kendinizi telkin ederek asamiyorsanız bir psikoloğun yolunu tutmanız da fayda var tabi ki.

Huzurlu ortama alışık değilsiniz muhtemelen evlenmeden önceki ev hayatınız huzursuzdur vs ona alismissinizdir aklıma bu geldi ... anı yaşamaya çalışın bunun için kişisel gelişim kitapları okuyun veya videolar izleyin .. tevekkül etmeyi öğrenmeye çalışın vs vs ...

yaradana içten bir teşekkür duası ve kaygilarınızı gidermesi icin bir yakarış arkasindan sevdiklerinizi koruması rızkınızı daim kilmasi icinize ferahlik aydınlık vermesi için evlatlariniza hayirli ömür şans vermesi icin ricada bulunup kocaniza sarilip minnet dolu ve rahatlamiş olarak uyuyun her gece dua etmek sukretmek anksiyeteyi gercekten hafifletiyor bende asiri stres altinda kalarak düşe yuvarlana yaralanarak bazen hic birsey yokmus gibi yaparak bazen kabuk baglamis yaralari kanatarak şeş kaza güzel bir döneme geldim ama sürekli kendimi mutsuz huzursuz edecek seyleri dusunuyorum ortada neden yokken korkuya kapilip ne zaman bozulacak birseyler diye güzel günlerimi zehir ediyorum bana iyi gelen tek sey dua etmek size de bunu tavsiye ediyorum.

Hmm anksiyete problemi varmış gibi görünüyor ama üstesinden iyi bir psikoterapist ile rahatça gelebilirsiniz
Niye böyle hissettiğinizin derinine inersiniz, belki psikiyatrist anti anksiyolitik reçete eder. Yani bizim kesin bir şeyler söylememiz zor siz görüşme yaptıkça netleşir

Hamileymiş ilaç kullanabilir mi ki ?

Hamilelik doneminde olabiliyor böyle düşünceler. Sağlıkla sıhhate atlatırsınız inşallah. Bu duruma kafa yormayin. Sevdiğiniz şeyleri yapın, kendinize yeni hedefler koyun ise yarayacaktır.

Desene başına ciddi imtihanlar gelse her halde 5.boyuta geçersin

öffffffffffff öncelikle derdinizi seveyim. sonra da böyle deyin deyin, Allah bir dert verir altından kalkamazsınız. bu ne şımarıklık, hayatım ne güzel yolunda gidiyor diye sevineceğinize kötü senaryolara odaklanın, negatif enerji biriktirin üstünüzde böyle.

e zaten bi elin yağda bir elin balda. Çok gereksiz bir konu acmissiniz . Asgari ücretle geçinenleri düşünün zaten dert sahibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…