HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....

VuSLat CaNsIn SeN

VAZGEÇİLMEZİMSİN...ÖTESİ YOK.
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
425
340
23
NE DEMİŞ ŞAİR...?HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....
Hepimizin zaman zaman hayattan,yaşamaktan ve sevdiklerimizden vazgectiği anlar olmuştur...yıkık dökük hayallerimizin altında kaldığımız günler vardır elbet...dünyanın en çaresiz insanı gibi hissedip alıp başımızı gidesimiz gelmiştir bazen....hatta aynaya bakıp BU BENMİYİM diye kendimize sorduğumuz anlarımız bile vardır...veee en kötüsüde kendimizden geçtiğimiz zamanlarımız vardır...yüreğimize bile anlatamadığımz acılarımız ve yorgan altında sakladığımız gözyaşlarımız...yaşanmış ve yaşanacak bircok anlarımızdan bazılarıydı bunlar....

oysaaaa biliyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...

SİZCE...?

NEFES ALMAK VARSA UMUT ETMEKTE HER ZAMAN VARDIR.....

içimden geldi...ötesi yok...geçmişide yok...herşey yaşandı ve bitti....

siz hayata nasıl tutunursunuz...?

NE DEMİŞ ŞAİR...?HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....
Hepimizin zaman zaman hayattan,yaşamaktan ve sevdiklerimizden vazgectiği anlar olmuştur...yıkık dökük hayallerimizin altında kaldığımız günler vardır elbet...dünyanın en çaresiz insanı gibi hissedip alıp başımızı gidesimiz gelmiştir bazen....hatta aynaya bakıp BU BENMİYİM diye kendimize sorduğumuz anlarımız bile vardır...veee en kötüsüde kendimizden geçtiğimiz zamanlarımız vardır...yüreğimize bile anlatamadığımz acılarımız ve yorgan altında sakladığımız gözyaşlarımız...yaşanmış ve yaşanacak bircok anlarımızdan bazılarıydı bunlar....

oysaaaa biliyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...

SİZCE...?

NEFES ALMAK VARSA UMUT ETMEKTE HER ZAMAN VARDIR.....

içimden geldi...ötesi yok...geçmişide yok...herşey yaşandı ve bitti....

siz hayata nasıl tutunursunuz...?

Başıma ne gelirse gelsin, insanın sahibi Allah'tır derim, dua ederim, ona bırakırım, çok şükür hiç geri çevirmedi

Bir kaç yıl öncesine kadar çok takardım kafaya herşeyi sonra bu takıntılarımın beni yordugunu farkettim.
Birine kızmak kin güdmek sinirlenmek sadece beni yordu yıprattı şimdi ise gerçekten boşverebilmeyi öğrendim.
Çünkü yaşamak istiyorsan herseyden biraz tatmalısın ve bazen görmezden gelip boşvermelisin.

Bir pasta düşünün bu pastanın her diliminde duygular olsun bu duyguların hepsinden azar azar yiyin sadece tatlarına bakın ama doyana kadar değil nefsinizi köreltene kadar.

İçinde herşeyi barındırmalı bir insan ama kendini yoracak kadar yogun duygular yaşamamalı , işte o zaman HAYAT GERÇEKTEN GÜZEL.

ŞİMDİ KAYBOLUP GİDİYORUM KARANLIKLARDA...
İÇİMDE TARİFSİZ ACILAR,
YÜREĞİMDE KAPANMAZ YARALAR VAR.
ÇOK DEFA HAYKIRARAK ANLATMAK İSTEDİĞİM
AMA ANLATAMAYIP BOĞAZIMDA DÜĞÜMLENEN CÜMLELERİM VAR BENİM...
BİTMİŞ TÜKENMİŞ HAYALLERDE GÖZYAŞLARIM SAKLI
EN GÜZEL YILLARIM ARDIMDA KALDI...
BİR SEVDA UĞRUNA GENÇLİĞİM YANDI...
AH BU ÇARESİZLİK BENİ BENDEN ALDI....
ŞİMDİ YORGUNUM ARKADAŞ...
NE HAYATTA KALMAK İÇİN BİR ÇABAM VAR
NEDE YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞIM BİR SEVDAM....

sadece yürekten alıntı.....

Back
X