2,5 yıldır düşe kalka yürüttüğüm bir ilişkim var eski konularımdan bilenler bilir. Bu süre zarfında bazı ayrılıklar yaşayıp barıştık. Ve artık yalama oldu ayrılıp barışmak. Konuya geçeyim erkek arkadaşım bir ara çok ilgisiz ve soğuktu. Bu ilgisizlik aşırı derecedeydi. Sorunlarım var işlerim yoğun vs. dedi. Daha sonra düzeldi üzerime düşmeye başladı yeniden ama arada uzaklaştığı oluyordu.
Facebook şifresini bilirim geçenlerde face den bir kız "Gözümün içine baka baka yalan söyledin hiç mi yüzün kızarmadı, şimdi anlıyorum suskunluğunun cevap vermeyişinin sebebini. Seni dürüst sanıp güvenmiştim" yazdı. Bu kızla iletime geçtim tel. numarasını verdi konuştum. Erkek arkadaşımın 3 yıl önce ona teklif ettiğini ama kabul etmediğini aynı mahallede oturdukları için arkadaşça görüştüklerini erkek arkadaşımın onu gördüğü zaman ona baktığını aralarında bişey olmadığını söyledi. Ve ben bunları söylemek için erkek arkadaşımı aradığımda telefonu kapalıydı. İş yerini aradım bana ona ait olduğunu söyledikleri başka bir numara verdiler. Ve benim bu numaradan haberim yoktu. Onunla konuştuğumda ise avukatlık bürosunda çalıştığı için ihbarlar için işyerinin üzerine böyle bir numara aldığını ama kendisinin kullanmadığı söyledi. Kız içinde o beni arıyor mesaj atıyor seni üzmemek için söylemedim dedi. (Halbuki başka zaman böyle birşey olsa söylerdi). O sıralarda annem rahatsızde hastaneye yattı ameliyat oldu vs. bu konuların üzerine düşmedim. Ama dün gece uykum kaçtı aklıma takıldı o numarayı özelden aradım ve telefonu erkek arkadaşım açtı. Kullanmadığım dediği telefonu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Lütfen bir fikir verin
(