Herşey Çok Karışık Kafam Allak Bullak Yardım Edin :((

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
2,5 yıldır düşe kalka yürüttüğüm bir ilişkim var eski konularımdan bilenler bilir. Bu süre zarfında bazı ayrılıklar yaşayıp barıştık. Ve artık yalama oldu ayrılıp barışmak. Konuya geçeyim erkek arkadaşım bir ara çok ilgisiz ve soğuktu. Bu ilgisizlik aşırı derecedeydi. Sorunlarım var işlerim yoğun vs. dedi. Daha sonra düzeldi üzerime düşmeye başladı yeniden ama arada uzaklaştığı oluyordu.
Facebook şifresini bilirim geçenlerde face den bir kız "Gözümün içine baka baka yalan söyledin hiç mi yüzün kızarmadı, şimdi anlıyorum suskunluğunun cevap vermeyişinin sebebini. Seni dürüst sanıp güvenmiştim" yazdı. Bu kızla iletime geçtim tel. numarasını verdi konuştum. Erkek arkadaşımın 3 yıl önce ona teklif ettiğini ama kabul etmediğini aynı mahallede oturdukları için arkadaşça görüştüklerini erkek arkadaşımın onu gördüğü zaman ona baktığını aralarında bişey olmadığını söyledi. Ve ben bunları söylemek için erkek arkadaşımı aradığımda telefonu kapalıydı. İş yerini aradım bana ona ait olduğunu söyledikleri başka bir numara verdiler. Ve benim bu numaradan haberim yoktu. Onunla konuştuğumda ise avukatlık bürosunda çalıştığı için ihbarlar için işyerinin üzerine böyle bir numara aldığını ama kendisinin kullanmadığı söyledi. Kız içinde o beni arıyor mesaj atıyor seni üzmemek için söylemedim dedi. (Halbuki başka zaman böyle birşey olsa söylerdi). O sıralarda annem rahatsızde hastaneye yattı ameliyat oldu vs. bu konuların üzerine düşmedim. Ama dün gece uykum kaçtı aklıma takıldı o numarayı özelden aradım ve telefonu erkek arkadaşım açtı. Kullanmadığım dediği telefonu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Lütfen bir fikir verin (

Canım kullanmadığım dediği telefonu onun açması şüphe verici ama bir müddet daha takip et derim bence eğer yapabilirsen de o kızla yüzleştir. Benimde kafam karışırdı şahsen ama hemen hırsla hareket etmemek lazım.

gece 00,30 da aradım gün içerisinde arasam iş yerindeydi ben açtım diye bahane bulabilirdi. kızla yüzleşmem olanaksız oturduğu semt hem bana çok uzak istanbulun bir ucunda o diğer ucunda ben. bana rağmen yüzleşirdim söyledimde ama kayseride okuyor şu an. sabretmeye çalışıyorum ama çok zor. (

moralini bozmak istemem ama bir dargın bir barışık giden ilişkiler pek iyi bitmiyor canım bir ilişkiyi asla onun için harcadığın zamanla değerlendirmemelisin çünkü hayatının geri kalanı harcadığın zamandan çok daha uzun ve değerli kendini bu ilişkiye şartlama 7 yıl çıkıp ayrılan arkadaşım oldu ve ayrıldığına hiç pişman olmadı (ayrıl der gibi oldu ama kastettiğim o değil yanlış anlama sadece küçük bir hatırlatma)
biraz daha zaman ver ve emin olduğun anda hiç arkana bakmadan terket seni el üstünde tutacak sensiz nefes alamayacak bir insan çıkar bir gün karşına ben kendime boşuna eziyet etmişim dersin. önündeki herşeyi çok iyi değerlendir sevgi çok çabuk örselenen ve yaraları tamir olmayan bir duygu yarın daha iyi olur diye birşey yok kimse değişmez ve değiştiremez

gizli kapaklı yapılan işlerin sonu hüsranla sonuçlanır. onlar ne kadar yapmadım etmedim desede senin yakaladığın yalanlar ne peki. böyle durumlarda ne yapılır açıkçası bilmiyorum ama güzelce oturup konusmak ve yine aynısı oluyorsa ayrılmak en mantıklısı olur

ne güzel açıklamışsın. birazcık cesaretim olsa hemen bitiririm. ama yok işte. biraz önce açık açık aradım o numarayı açtı iş yerindeymiş seni arıcam dedi. bakalım bu sefer ne bahane söyleyecek

Son düzenleme:

canım bence bu erkek arkadasına fazla guvenme bıyuk bı ıhtımalle altatıyo ama gende bı sure takıp et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…