• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey düzelmişken yaşadığım duygu karmaşası....

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
meraba kızlar..böyle bi konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi yazarken bile kendimi bi tuhaf hissediyorum saçmalama diyorum kendi kendime..Erkek arkadaşımı 15 ay bekledim askerden gelmesini zor bir dönem geçirdik çünkü geldiğinde bambaşka bir insandı toparlanması yaklaşık bir yılı buldu diyebilirim ama ben hiç bırakmadım onu hep yanında oldum çok bekledim çok sabrettim hep yanında oldum herşey düzelecek diye ve herşey düzeldi benimle evlenmek istediğini söylüyor sabahları uyandığım da yanımda olmanı istiyorum seni çok özlüyorum diyor yani kısacası şu an herşey en başta olması gerektiği gibi..Ama ben kendimi anlayamıyorum sanki istemiyorum sanki özlemiyorum yani neden böyle karmakarışığım anlamıyorum:50: her izin günümde görüşelim diye bir sürü plan yapardım artık bu hafta olmazsa haftaya görüşürüz diye rahat davranabiliyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı nedir bu sinirlerim bozuluyor düşününce:43:

aranızda eğer üzücü bir durum geçmediyse yani seni üzecek bir durum belki de o zor günlerin ağırlığını şimdi hissediyorsun herşey düzelip rahataladığın için ama kedini toparla bence sevdiğin adam var ve seni seviyor yanında istiyor bundan daha güzel birşey olabilir mi.. ama eğer eskisi gibi birşey hissetmiyorsan biraz dene yapamıyorsan da ne ona acı çektir sevmeyerek ne de kendine zorla da güzellik olmaz sonuçta ama yine de sevdiğini bırakma inşallah düzelirsin ve eskisi gibi olursunuz

ne yapılması gerek bilemiyorum ama çoook zor ve berbat bir durum olmalı :s şahsen ben birşey hissedemeseydim benim yapacağım şey çok basit kesin ayrılırdım. ama sizin neler yaşadığınızı ve senin aşka mı mantığa mı önem verdiğini bilemiyorum.. bir ömrümü onunla hiç sıkılmadan geçirebilecek miyim diye düşün ona göre karar ver bence..

Yanında da aynı hissediyorsan biraz gözlemle bakalım olanları,bu şekilde düşünmen sürekli hal aldıysa ayrılman daha hayırlı olur..yoksa bu şekilde evlilik geçmez..

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar...en iyisi sizin de dediğiniz gibi beklemek sanırım çok çok bunalırsam 1 hafta hiç görüşmeyelim derim öyle denerim:17:

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar...en iyisi sizin de dediğiniz gibi beklemek sanırım çok çok bunalırsam 1 hafta hiç görüşmeyelim derim öyle denerim:17:

evet en iyisi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..

İnsan bazen birini öyle özler ki o özlemle "özlem" duygusunu köreltir. Duygu dengeni korumak için o askerdeyken kendi kendine bir savunmaya girmiş olabilirsin. Ondan kurtulmak çok zordur.

bunun adı elde etmenın werdıgı rahatlık ... helekı uzun zaman ugrastırmıs senı... şimdi bi nevi bilinç altın ıntıkam alıyor

güzelim 2 seneden fazla emek vermişsin,sabretmişsin taktir edilebilicek bir durum.oda seni seviyor ve mutlusunuz ne güzel Allah ayırmasın canımcım.o kadar uğraşın verdiği yorgunluk ile rahatlama arasında bir yerdesin.bu konuda arkadaşıma katılıyorum .ama sakın ayrılma derim ben Allah mutluluğunuzu daim etsin inş :)

elde etmıslıgınde verdıgı rahatlık olabılır hanı sımdı o senınle evlenmek ıstıyor ve sen artık ondan emınsın amann gorsemde olur gormesemde olabılır duygusudur belkıde...belkıdee ne kadar sevsende bu cıddıyetlık senı korkutmus olabılır belkı ruh olarak evlılıge hazır degılsındır ıyıce sorgula kendını derım...

meraba kızlar..böyle bi konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi yazarken bile kendimi bi tuhaf hissediyorum saçmalama diyorum kendi kendime..Erkek arkadaşımı 15 ay bekledim askerden gelmesini zor bir dönem geçirdik çünkü geldiğinde bambaşka bir insandı toparlanması yaklaşık bir yılı buldu diyebilirim ama ben hiç bırakmadım onu hep yanında oldum çok bekledim çok sabrettim hep yanında oldum herşey düzelecek diye ve herşey düzeldi benimle evlenmek istediğini söylüyor sabahları uyandığım da yanımda olmanı istiyorum seni çok özlüyorum diyor yani kısacası şu an herşey en başta olması gerektiği gibi..Ama ben kendimi anlayamıyorum sanki istemiyorum sanki özlemiyorum yani neden böyle karmakarışığım anlamıyorum:50: her izin günümde görüşelim diye bir sürü plan yapardım artık bu hafta olmazsa haftaya görüşürüz diye rahat davranabiliyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı nedir bu sinirlerim bozuluyor düşününce:43:

canım seniii en iyi anlayanlardan biriyim emin ol :( çok zor bi durum insanın hayallerini kurdugu birinden soguması:( bende çok zor zmanlar geçirdim asla ondan ayrılmam çok seviyorum dedim o bırakırda ben bırakmam dedm ama okadar kırdı üzdüki beni ozmanlar hep sabrettim sustum şimdi senin dedigin gibi o bana yakın davranıyo hayaller kuruyo ama ben kuramıyorum sanki istemiyorum dedign gibi:( Alllahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın helede nişanlıysan. hep benimle ilgilen kırma yanımda ol die dieee tükendim galibaaa:(:(:(:( olan gene bana oldu gene üzülüyorum neden böyle oldu diee. oda üzülüyo ama iş işten geçti yüzüm gülmüyo o istedi bunu :(:(:( neden haaa nedennn mutlu bi hayat vermek varken neden üzdüü benii bu durumlara neden düşdükk. malesefff bendee yavaş yavaş bitiyo herşeyy.hayat beni 18 yaşında attı dertşlerin önüne 20 yaşıma girecem halee dert hale dert bıktımmm :( seni okadar çok iyi anlıyorum kii. ama bunu ona anlatamıyorum yapma gidenn geri gelmez dedim ama anlamadıı beni... gidiyoooo halaaa:43:

canım seniii en iyi anlayanlardan biriyim emin ol :( çok zor bi durum insanın hayallerini kurdugu birinden soguması:( bende çok zor zmanlar geçirdim asla ondan ayrılmam çok seviyorum dedim o bırakırda ben bırakmam dedm ama okadar kırdı üzdüki beni ozmanlar hep sabrettim sustum şimdi senin dedigin gibi o bana yakın davranıyo hayaller kuruyo ama ben kuramıyorum sanki istemiyorum dedign gibi:( Alllahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın helede nişanlıysan. hep benimle ilgilen kırma yanımda ol die dieee tükendim galibaaa:(:(:(:( olan gene bana oldu gene üzülüyorum neden böyle oldu diee. oda üzülüyo ama iş işten geçti yüzüm gülmüyo o istedi bunu :(:(:( neden haaa nedennn mutlu bi hayat vermek varken neden üzdüü benii bu durumlara neden düşdükk. malesefff bendee yavaş yavaş bitiyo herşeyy.hayat beni 18 yaşında attı dertşlerin önüne 20 yaşıma girecem halee dert hale dert bıktımmm :( seni okadar çok iyi anlıyorum kii. ama bunu ona anlatamıyorum yapma gidenn geri gelmez dedim ama anlamadıı beni... gidiyoooo halaaa:43:

canım çok üzüldüm:( gerçekten çok yıpratıcı bir durum ben de öyle diyorum içimde ki sevgiyi sen bitirdin diyorum ona ama inanmıyor tabi kendinden emin beyfendi ben de hala karışığım canım hiç bişey istemiyor inşallah geçici bişeydir belki de arkaşın dediği gibi bilinç altı intikamıdır yaşadığım....

güzelim 2 seneden fazla emek vermişsin,sabretmişsin taktir edilebilicek bir durum.oda seni seviyor ve mutlusunuz ne güzel Allah ayırmasın canımcım.o kadar uğraşın verdiği yorgunluk ile rahatlama arasında bir yerdesin.bu konuda arkadaşıma katılıyorum .ama sakın ayrılma derim ben Allah mutluluğunuzu daim etsin inş :)

canım çok üzüldüm:( gerçekten çok yıpratıcı bir durum ben de öyle diyorum içimde ki sevgiyi sen bitirdin diyorum ona ama inanmıyor tabi kendinden emin beyfendi ben de hala karışığım canım hiç bişey istemiyor inşallah geçici bişeydir belki de arkaşın dediği gibi bilinç altı intikamıdır yaşadığım....

Canim bebde ayni seyleri yasiyorum ama durum biraz farkli. Bizimde cok uzun sureli iliskimiz. Cok zor zamanlar gecirdi sevgilim her zaman yaninda olmaya destek olmaya calistim. O cok zor zamanlar geciriyordu hep anlayisli oldum . Venimde istedigum biraz ilgiydi zaten okuyor o yuzden calismiyor yani bu aralar tum gun bos benimle ilgilen okul oldugunda ilgilenemiyosun dedim o ise yok amcam geldi yok dayim geldi onunlayim sana mesaj atamiycam dedi cogu zaman aramadida butun gun bos olmasiba ragmen :( gecenlerde ufak bir tartisma yasamistik dune kadar iyiydik ama yine oyle olunca dayanamadim e patladim artik senin bana ihtiyacin yok surekli gecistirip duruyosun ve bir suru sey saydim en sonda be aramani nede mesajini ilgini istiyorum artik dedim. O ne dedi biliyormusunuz sen kendin ne zamn istersen at mesaj tmm dedi ve atmadi mesaj daha. Her tartismadan sonra dayanamayan ben artik ne aramak istiyorum bede onun aramasini istiyorum:(( agliyorum belki ama beni bu duruma getirdigi icin agliyorum :( benim ona olan sevgimi yiprattigu icin ... Canim sebibde bizimdehepimizin hakkimizda en hayirlisi olur insallah

bu hissettiğin tatmin ve yorgunluk canım. uzun süre koşturma içersinde geçen bir ilişkinin sonunda herşey yoluna girince sen hedefine ulaşmış oldun ve rahatladın. ayrıca bu kadar uğraşın bitmesinin verdiği bir yorgunlukta var. aynı şeyler dönem dönem ben de yaşarım ve kabuğuma çekilirim, rahatlar yeniden ilişki havasına girerim. erkek arkadaşım artık alıştığı için artık tepki göstermiyor. o dönemlerde romantik takılmak yerine arkadaş modunda geçiriyoruz böylece arkadaşlığımızı ilerletiyoruz:)

bir süre böyle hissedersin ama ilişkinizde yeni ortak hedefler ortaya çıktıkça yeniden o havaya girersin.

dün açık açık konuştum ne hissettiğimi bilmiyorum sanki sevmiyorum seni heyecanlanmıyorum eskisi gibi değil dedim çok üzüldü yüz ifadesindn anladım bir süre görüşmeyelim özler miyim acaba dedim tamam dedi ben elimden geleni yaparım ama yine aynıysa karşına çıkmam dedi hiç mesaj atmadı bugün ben de bir kere attım cvp gelmeyince yazmadım sizce doğru olan bu mu ara vermek mi?

Back
X