yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar...en iyisi sizin de dediğiniz gibi beklemek sanırım çok çok bunalırsam 1 hafta hiç görüşmeyelim derim öyle denerim
meraba kızlar..böyle bi konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi yazarken bile kendimi bi tuhaf hissediyorum saçmalama diyorum kendi kendime..Erkek arkadaşımı 15 ay bekledim askerden gelmesini zor bir dönem geçirdik çünkü geldiğinde bambaşka bir insandı toparlanması yaklaşık bir yılı buldu diyebilirim ama ben hiç bırakmadım onu hep yanında oldum çok bekledim çok sabrettim hep yanında oldum herşey düzelecek diye ve herşey düzeldi benimle evlenmek istediğini söylüyor sabahları uyandığım da yanımda olmanı istiyorum seni çok özlüyorum diyor yani kısacası şu an herşey en başta olması gerektiği gibi..Ama ben kendimi anlayamıyorum sanki istemiyorum sanki özlemiyorum yani neden böyle karmakarışığım anlamıyorumher izin günümde görüşelim diye bir sürü plan yapardım artık bu hafta olmazsa haftaya görüşürüz diye rahat davranabiliyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı nedir bu sinirlerim bozuluyor düşününce
canım seniii en iyi anlayanlardan biriyim emin olçok zor bi durum insanın hayallerini kurdugu birinden soguması bende çok zor zmanlar geçirdim asla ondan ayrılmam çok seviyorum dedim o bırakırda ben bırakmam dedm ama okadar kırdı üzdüki beni ozmanlar hep sabrettim sustum şimdi senin dedigin gibi o bana yakın davranıyo hayaller kuruyo ama ben kuramıyorum sanki istemiyorum dedign gibi Alllahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın helede nişanlıysan. hep benimle ilgilen kırma yanımda ol die dieee tükendim galibaaa olan gene bana oldu gene üzülüyorum neden böyle oldu diee. oda üzülüyo ama iş işten geçti yüzüm gülmüyo o istedi bunu neden haaa nedennn mutlu bi hayat vermek varken neden üzdüü benii bu durumlara neden düşdükk. malesefff bendee yavaş yavaş bitiyo herşeyy.hayat beni 18 yaşında attı dertşlerin önüne 20 yaşıma girecem halee dert hale dert bıktımmm seni okadar çok iyi anlıyorum kii. ama bunu ona anlatamıyorum yapma gidenn geri gelmez dedim ama anlamadıı beni... gidiyoooo halaaa
güzelim 2 seneden fazla emek vermişsin,sabretmişsin taktir edilebilicek bir durum.oda seni seviyor ve mutlusunuz ne güzel Allah ayırmasın canımcım.o kadar uğraşın verdiği yorgunluk ile rahatlama arasında bir yerdesin.bu konuda arkadaşıma katılıyorum .ama sakın ayrılma derim ben Allah mutluluğunuzu daim etsin inş :)
canım çok üzüldümgerçekten çok yıpratıcı bir durum ben de öyle diyorum içimde ki sevgiyi sen bitirdin diyorum ona ama inanmıyor tabi kendinden emin beyfendi ben de hala karışığım canım hiç bişey istemiyor inşallah geçici bişeydir belki de arkaşın dediği gibi bilinç altı intikamıdır yaşadığım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?