Herşey gerçekti ve beni gerçek olmak bitirdi!

çok üzüldüm zor bir durum, onlardan uzak olsaydınız belki eşinde bu şekilde davranmazdı.
Allah yardımcın olsun..

çok üzüldüm zor bir durum, onlardan uzak olsaydınız belki eşinde bu şekilde davranmazdı.
Allah yardımcın olsun..

allah razı olsun kardeşim,gidelim burdan dediğim de 'benim burdan ancak cenazem gider dedi'

Inanin fazla söze gerek yok..Her acinizi hissettim...Hep söylüyorum bir insanin esi yaninda olduktan sonra ic bir sorun aslinda sorun degildir....Ama eger es deger vermiyorsa heryer gül bahcesi olsa ne yazar..Okurken icimde hissettim acinizi....Keske sizi rahatlatacak, derdinize derman olacak bir söz bulabilsemde yazsamm..Rabbim yardimciniz olsun...

Bir duruşum vardı hayata;kibarlığımla tanınan biriyken sabır taştı,açtım ağzımı yumdum gözümü ne ailesi,ne sülalesi,ne adamlığı kaldı,ama sadece ona değil açıp apartmanın kapsını yağdırdım tepelerinden,adım deliye çıktı,memnunum ölecektim yoksa kahrımdan rahatladım,yüzlerine olduğu gibi,ömrümü karartılar.İbret olsun diye yazıyorum ibret.

bu ne biçim aile ya...Allahım insanlara ince düşünce nasip etsin.. incelik kadar güzel bişey var mı.. insan kayınpeder kayınwalıde olarak dusunmez mı.. işten geldi yorgun,iyi neyse çıktı yukarı ama yemeği yesın gıtsın ben yıkarım bulasıkları nolucak ki demez mi!!! hadi onları geçtim kocanızda mı dusunmuyo. ne biçim ya! sınır oldum burda... haa..? sizin ewde ne mi işiniz olurmuş... ne demek ne işiniz olurmuş.. bı yuwa kurmussunuz elbtte bır suru ısınız olcak.. ha hiç mi işiniz yok gene gitmek zorunda deılsınız kı.. kocanızla keyıf etmek istedınız dıyelım,o da değil bı kafa dınlemek istiyosunuz çayınızı kahvenızı alıp elınıze.. mecbur musunuz yahu! Allahım yaa!

İyi söyledin kardeşim,ağzınız bal yesin, şansta şanssızlıkta insanın eşi,allah razı olsun,allahım sabır ver demeniz yeter,allah hiç birinizi böyle derde koymasın.

ifadeleriniz o kadar hüzün dolu ki...belliki gerçekten zor şeyler yaşamışsınız...
ama neden bunlara katlanıyosunuz ki?ya da bi insan niye bile bile acının içine bırakır ki kendini????anlamıyorum anlayamıyorum
elinizde mesleğiniz var ,3 üniversite bitirdim diyosunuz,çocuğunuz da yok belliki ailenizde arkanızda neden hala devam ettiriyosunuz evliliğinizi??
yapmayın ne olur siz ve sizin gibiler.insan dünyaya kaç kez gelir,bu hayatı kaç kez yaşar?olmuyosa çok kez denediyseniz ki 5 yıl kısa bi zaman değil eyvallah diyin çekin kapıyı...sizi zorla tutamaz ya..boşanıp hayatını hatta çocukla hayatını devam ettiren kaç kadın var,pekala sizde yapabilirsiniz...

Ah kardeşim adamın uykudan gözü açılmıyorki karısı olduğunu görsün ,uykudan gözü açılınca başlıyor hemen annemlere gidelim demeye,dedim ya zurnanın son deliği bile ben değilim!Lafa gelince ben seni çok seviyorum derdi.Ben çocuğumu görmeden bir gün bile yatamam dedi evlendiğimizde,bizimkilerde 2,5 saatlik uzaktalar bayramdan bayrama sabah gidip öğleden sonra dönüyoruz,evlendiğimizden beri bir telefon edip hatır sorduramadım.Eve gidemediğimizden çocuk yapma vakti bulamadık bak,yada oğlu uykudan kalkmadığından

kusura bakma ablacım belli ki benden büyüksün benim yaşım küçük anlamam ama seni sevdiğinden emin misin?
çok özür dilerim üzmek vs. deil niyetim...

Ani bir evLiLik yapmadınız herhaLde? Hiçmi farketmediniz evLenmeden önce (çok afedersiniz ama) onun kazma bi herif oLduğunu?

ah canım yanımda bir dilim karpuzu yiyemiyordu,ben nerden biliyim evlenince başını direk karpuza sokacağını göremedim

kusura bakma ablacım belli ki benden büyüksün benim yaşım küçük anlamam ama seni sevdiğinden emin misin?
çok özür dilerim üzmek vs. deil niyetim...

beni sevmediğini biliyorum canım boşına özür dileme haklısın ,yaşım geçmeden bir çocucuğum olsun istedim sadece,başka birinin kokusunu öğrenmeyi bırak düşünmek bile midemi bulandırıyor, bittim sadece bu sayfayı kapatmadan önce iyice bitmek istedim.İlk ve son hatam olsun istedim bu konu ile ilgili.

okudum okudum okudum anlamadım:44: acınız büyük belli ama cümleler çok karışık...

okudum okudum okudum anlamadım:44: acınız büyük belli ama cümleler çok karışık...

haklısınız,şuan kaybettiklerimi telafi edeme ama hayata tekrar kendi gücümle bağlanmak için tekrar iş arıyorum ve sonuç belli,yapacak birşey yok,umut ettim sadece düzlecek diye bir çocuk yapmaktı bana ait olacak benim büyüteceğim bir evlat, o öküzden ama bir evlat,hayat kaynağı......

haklısın ne deyim hiç mi düşünmezler acaba üzüldüğünü seninde kalbin olduğunu ?
saygı sevgi çerçeveler nerde kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…