Herşey gerçekti ve beni gerçek olmak bitirdi!

cnm yaşadıklarını sanki içimde hissettim. allah yardımcın olsun. şunu demeden de geçemeyeceğim kusura bakma değmeyecek bir insan için kendini bu kadar yıpratma hayat senin hayatın ve nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşarsın.

allah razı olsun kardeşim,doğru söze söylenecek yok.

vallahi dışardan bakılınca herkes insan zannediliyor keşke öyle birşey olsada bu insanlarifşa edilebilse de başkalarıda bu yüzsüzlerle karşılaşmasa... başka hayatlar da kararmasa

Rabbim FETTAH isminin hükmüyle seni refaha çıkarsın... bence boşver çocuğu felan abla,çocuk doğurmak çözüm değil... o çocuğu da alırlar yanına kocanın ailesi olacak insanlar... kocanda belli ki annemler de annemler! diye tutturduğuna göre harbi adam değilmiş be. umarım güzel bi iş bulursun ve ne olursa olsun işine sıkı sarılırsın..
sen kim için ne için kimden neyden vazgeçtin ki... değer mi ki!! değmezmiş.boşveeeeeeeeerrrrrrr....

Boşvermişliğinizi, çabalarınızı, kocanızın peşinden sürüklenmenizi, sabrınızı anlarım ama kendiniz(?) için bir cocuk istemenizi anlayamam..!

O cocuk sadece sizin mi olur zannediyorsunuz, anası danası babası? Çanta mı cocugu kolunuza takıp gezdiresiniz!

Yapmayın Allah aşkına silkinip kendinize gelin.

ben daha nişanlıyken böyle şeyler oluyo ben ne yapayım dersinizz.....

gidiyorum hoşgeldin demiyolar ablası sokakta görmezden geliyo falan ?

canım kıskançlığından yapıyordur. Belli ki seni istemiyor. Eğer nişanlın ana kuzusu annesi ve kardeşini çok dinliyor dolduruşa geliyorsa kaçarak uzaklaş çünkü zararın neresinden dönersen kardır. Ha yok nişanlım kimseyi umursamaz benide dinler aramızda onlar problem bile olamaz diyorsan sıkı sıkı sarıl sevdiceğine :)

oooy oyyyy Allah yar ve yardimcin olsun canim...diyecek kelime bulamadim simdi,ama cocugun yoksa ayrilsan???

Allah yardımcınız olsun inşallah...
Ama bir anne olarak size önerim sakın ha sakın o aileye bir çocuk sokmayın.
İnsanın bir çocuğu olması tarif edilemeyecek kadar mükemmel bir duygu evet ama sizin yaşadığınız sıkıntıları ona yaşatmayın.
Yaklaşık 1 yıldır bu siteye üyeyim sadece 1 kişiye boşanın dedim ve siz 2. kişisiniz.
Hazır çocuğunuzda yok mesleğinizde varken daha fazla kendinizi yıpratmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

anammmm şok oldum (( bunlar düğünden gelicekler içinmi ewlendirmiş ya sizi....

ozaman ne yapacaklar biliyormusunuz....o kadın oğlunu alcak pamuklara sarıcak bir ömür çıkarmıycak koynundan bukadar kıymetliyse kadın sizi kuma bellemiş sende ailemde ailem diye tuttur o halde git kal kafanı dağıt kocan uyanır anasının yanıda gider sonra yine ewe gidip yatar ne biçim insan bunlar yawww

ailemin yanınada gittim canım meraklanma,adam ne aradı ne sordu,kardeşini evlendireceklerdi,kızı istemeleri gerekiyordu,ben çekip gidince olmadı,kızda bizim memleketli,benimde orda olmam lazım biliyorlar,hemen baba,ana,oğlu şeytan üçgeni kuruldu,gelip babamı annemi yağlayıp yıkadılar,ne olur biz ordayız herşeyi yoluna biz sokacağız diye,babam bir kere daha dene kızım dedi,meğer hatun(kayınvalide) düğün telaşesinden korkuyor benim düğünümde bana yıkmıştı,bununda bana yıktı herşeyini,bende elimden geleni yaptım,onlar için değil evliliğimin hatırına (hangi hatırsa)ve evlenen yeni gelecek gelinin suçu ne dedim,yaptıkta ne oldu düğün bitti banada ihtiyaç bitti,kardeşini senden abin gibi yapma sakın diye öyle öğütlemişki çocuk yuvası yıkılacak korkusundan % 100 kılıbık oldu,

acınızı öyle güzel anlatmıssınızkı sankı karsılıklı dertlesıyor gibi.ben olsam bu durumda çeker giderdim hayata bir kez gelıyoruz bunuda en ıyı yasamak mutlu yasamak en dogal hakkımız.bekara karı bosamak kolaymıs bızede konusması kolay gelıyor.3 üniversıte bıtırmıssınız eger aılenızde sıze destek olmusyorsa yabancı bır sehırde kendı ayaklarınız ustunde durun kımsenın sızı bulamayacagı bır yere.cocuk kesınlıkle dusunmeyın elınızden alırlar sızıde kapının unune koyarlar.köpruyu gecene kadar ayıya dayı hesabı ben bekarım bu konuları okudukca 1 kez daha dusunuyorum insanlara guven olmuyor.Rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın.

mubarek cuma gunu dilerim Allahtan acılarınız azalsın çıkış yolu gostersın sıze .

yahu arkadaşım okumuş kadınsın.
kendini neden bu kadar ezdiriyorsun.
madalya mı takacaklardı sanki sana yaptığın iyilikler için.
hak edene yapacaksın ne yapacaksan.
hak edene helali hoş olsun.
yaptığın iyiliklere bir teşekkür mü etmişler sanki.

bu şekilde hiçbir sorununu çözemezsin.
kendini üzüp kendine acımaktan başka.
ne sırtında taşıyorsun bu kişileri.
umutsuz vaka bunlar.
daha ilk ayrılık kararından belli.
yapıcı olunmaya bile çalışmamışlar. haydi hayırlı olsun güle güle havasına girmişler.

sen mantıklı bir kadına benziyorsun.
ne yapman gerektiğini de biliyorsun. psikologda söylemiş zaten.
kendine yazık etme.
solup gitme ellerinde.
potansiyelini boşa harcama.

at gitsinler sırtından.
o adamdan ne köy olur ne kasaba.
ama illada o diyorsa otur sağlam bir konuş.
anlasın pabuç pahalı.
çocukta yapma sakın.
ama bence boşa herifi kurtar kendini.
silkelen biraz.
işe gir.
sosyalleş.
kendine güvenini sağlamlaştırır.
azıcık aşım kaygısız başım oh.

hayatın ne getireceği belli olmaz.
o adamın kokusundan daha güzel kokan bir adam bir yerlerde olabileceğini de düşün.
kendine bu şansı ver bence.

dayanamıyorum yazıcam bişeyler yoksa ekrana dalıcam direk Arkadaşım sen okumuş insansın meslek sahibisin sen bu kadar eziyete hakarete artık başka bbi kelime bulamıyorum bütün bunlara katlanıyosun ortada çocukta yok ki çocuğumu düşünüyorum diyesin e bizim gariban kadınlar ne yapsın iş yok güç yok para yok ana babanın durumu belli onlar bile eminim bunlara katlanamzlar çeker giderlerdi.Değil ki sen neden? Seviyorsun diyemem buna afedersin ama aptallık denir eşinin seni sevmediği bariz belli çocuk yok ee nedir seni tutan.İki sene yaa değer mi ne için?Ve son olarak anlamadım biraz karışık anlatmışsın.Şuan boşandınız mı yoksa hala devam mı değildir heralde yani.Bir de sadece evlat istedim demeniz de ayrıca beni şaşırtıyor.Evladı siz çantanıza atıp götürebileceğinizi mi sandınız, size bırakacaklarını mı sandınız ve o babadan nasıl olur da evlat isteyebiliyordunuz hala.Yani tavırlarınız baştan aşağı beni şaşırttı.Bu kadar insanlara ezdirmeyin kendinizi ya.Anlattıklarınız gerçekten o kadar kötü ki bi de bunlar yaşanmış olması çok daha acı.Allah yardımcınız olsun ve umarım bundan sonra mantıklı ve kendinize güvenle hareket edersiniz.

Ablacım inanamıyorum bu yazdıklarına bu yaptıklarına.. Ne için bu kadar sabır anlamadım. 1000 kötülük içinde 1 iyilik olsa derim ki onun için dayanıyosun onun için sabrediyorsun bi umut diyorsun derim... ama yazdıklarından yola çıkarsak bu 1 iyilikte yok.. Veya desek ki çocuğun var onun için duruyorsun o da yok.. Veya desek ki geri dönebilecek bi ailen yok hayat güvencen yok bi mesleğin yok para kazanamayacaksın o yüzden duruyosun o da değil.. ne bu yani sen kendinden nefret mi ediyorsun ki bu işkenceye katlanıyorsun kendini böyle ağır bi şekilde cezalandırıyorsun.. Anlattıklarından gayet açıkki eşinle EŞ değilsiniz.. Arkadaş bile değilsiniz.. Sana saygısı yok sevgisi yok.. bu davranışlara karşı seninde olmaması lazım.. Bence kendine daha fazla eziyet etme ettirme.. İlk 2 3 ay sana hayran olunabilirdi.. Ne iyi gelin herşeyi yutuyo diye ama bu süre 2 sene olunca durum çok değişiyo. İnşallah bu işi en kısa sürede bitirirsin. Sabredeceğiniz hiç bi durum yok farkında varın lütfen. Çok üzüldm bu durumunuza..

ya sormak istediğim tek şey evlenmeden önce kaç yıl yada ne kadar birlikte oldunuz o zamanlarda hiçmii belli etmedi kendini yani ne bilim düğün alışverişinde her şeyde iyiydi evlendiğiniz gece bi anda çıkardımı maskeyi o aana kadar hiçmi sevmediğiniz bi huyu eskidende böyleymişin şimdi anladım dediğiniz bi huyu yokmuydu hiçmi belli emedi nasıl bi ilişkiniz vardı evlenmeden önce ben bu sonradan değişme korkusunu cok yasıorum lütfen hepsini cevaplarmısınız. bu arada allah yardımcınız olsun bebeğinizde yok madem gidin babanızın evine kurtulun yol yakınken mesleğiniz var gücünüz var iyce bitirmeyin kendinizi yasınız gecmeden

ayrılık kararı alan her insan başka birine dokunmayı aklından bile geçirmez siz de o duygudasınız ama sırf bunun içinde sana 1 kez bahşedilmiş o güzel hayatını neden cehenneme çeviriyorsun.Senin için üzülen annen ve babanı düşün ne kadar dertlilerdir Allah bilir.Boşan demek kolay gelir bana ama sen evliliğinden ümidi kesmişsin belli ve ruh halinde iyi değil kendine dikkat et,artık kendine dikkat et alttan almak her insana yapılmamalı sende alttan alma artık kurallarını koy eğer eşin yanında durursa devam et kabul etmezse de kurtul o insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…