canım benim,
herkes yaşadığını kendi bilir, şartlarını, ilişkinin kimyasını bizim anlamamız mümkün değil.
Sen çok kullandırmışsın kendini, ipleri iyice onlara vermişsin...
Ama (eşin için söylüyorum) insanın içinde olacak, sahiplenecek ailesini, annenin babanın yeri ayrı kendi ailesi ayrı... Kayınvaliden kendisine BAĞIMLI evlatlar yetiştirmiş, dizinin dibinden ayırmıyor baksana...
Uzak durman gerekirken apartmanlarına taşınmışsın, işine sarılıp bu bahaneyle kabuğuna çekilebilecekken istifa etmişsin.
Zaten fedakarlıkların kimsenin umrunda olmamış olmazda emin ol. Sen fedakarca davrandıkça yaptıkların görevin oluveriyor. Yapmayınca kabahatli oluyorsun.
Seni önemsemeyen umursamayan insanlara neden pervane oluyorsun, burnunu kaldırıyosun insanların.
İyi davranan gelinin kıymetli olduğunu görmedim hiç. Uzak duran kıymetli olur hep nedense...
Hayat senin hayatın, kendini yıpratma canım, iyisini doğrusunu sen bilirsin, yola geleceklerine düzelebileceğine inanıyorsan devam et ama mümkün görünmüyor...
Onlar senin gibi bir gelini kaybettikleri için günün birinde pişmanlıktan vicdan azabından ölecekler emin ol!!!
Çünkü Allah senin ahını koymayacak onlarda, diğer gelinden vs.. mutlaka çekeceklerdir.
( Olsun Be Aldırma Yaradan Yardır, Sanma ki Zalimin Ettiği Kârdır, Mazlumun Ahı İndirir Şâhı, Herşeyin Bir Vakti Vardır... )
Benim güzel ablacigim, anlattiklarini icim ciz ciz ede ede ve hayretler icinde okudum. Senin yasadiklarinin tipatip aynisini bende yasadim ve bende ayni senin gibi 4 sene sabirla kocama ve ailesine verdigim emekle birgün hersey düzelir diye bekledim, ama olamdi. banada ayni sen gibi "bizde gidene kal denmez, sen gidersin yeni gelin gelir" dendi.
Artik benligimin tamamen tükendigini ve sifira dogru indigini fark ettigimde yeter artik dedim ve babamin evine döndüm ve bosanma davasini actim. Simdi belki o cok sevdigim ilk göz agrim kocam yok yanimda ama senelerdir ilk defa yeniden nefes aldigimi (komik olan onsuz nefes alamam saniyordum), bir birey, bir insan oldugumu hissediyorum.
Ve sadece bir KESKEm var; KESKE cok daha önceden bu adimi atsaydim ve o ailenin onlar icin yaptigim hicbirseyi hak etmediklerini görseydim ve asil hak edenlere verseydim bu emegi.
Ablacigim sen cok akilli ve iyi kalpli bir insansin, Allahdan dilerim ki bundan sonra hayatini hak ettigin gibi güzelliklerle sana deger veren insanlarla gecirirsin.
Sana bosan diyemem, bu vebali üstlenemem, ama bu hayata bir kere geldigini ve hic kimse icin hemde iyilikten anlamayan insanlar icin hayati cehenneme cevirmenin sana bir faydasi dokunmayacagini anlaman gerek. Unutma Allah mazlumlarin yanindadir, sen ona sigin ve yeni bir gelecege ümitle bak...:112:
Allah yardımcın olsun arkadaşım...
Evlilik kumar işte...
Kimimiz kazanıyoruz,kimimiz kaybediyoruz.
Rabbim temiz süt emmiş,iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ve senin yüreğine biran önce ferahlık versin...
Peki şimdi neyapmayı düşünüyorsun?
arkadaşım 3 üniversite bitirdim diyorsun ama yazdıklarından bir şeyde anlaşılmıyor noktalama işaretleri yok devrik cümleler ve yazım yanlışlerı birlesince hiç anlayamadım birşey acaba sorun bendemi ya??????????????
arkadaşım 3 üniversite bitirdim diyorsun ama yazdıklarından bir şeyde anlaşılmıyor noktalama işaretleri yok devrik cümleler ve yazım yanlışlerı birlesince hiç anlayamadım birşey acaba sorun bendemi ya??????????????
açıköğretim okuyan da üniversite bitirdim diyor memlekette artık, o yüzden şaşırmayayım diyorum ama, neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?