Herşey görsellik midir?

Süreç alıngan yapıyordur bu konuda hemfikirim seninle. Ama diğer konular benim kafamda oturmadı. Ne bileyim ben de söylüyorum kilolu arkadaşlarıma ara sıra zayıfken daha güzeldin, keşke biraz dikkat etsen, sağlığın bozulacak vs. Bu benim onları dışladığımı ya da laf soktuğumu değil onlar için endişe ettiğimi gösteriyor bence. İnsanların kilo konusunda bu kadar takıntılı olmasını ben anlamıyorum sanırım. Kimseye kilo almışsın ya da çok zayıflamışsın diyemiyoruz iyi niyetle bile. Ben sağlıklı besleniyorum mesela. Ama kilo almış birine beslenme önerisi veremiyorum çünkü alınıyorlar. Yaptığı hataları söylersem benden kötüsü yok 🤷🏻‍♀️

Hayatımda en çok kilo aldığım dönem kendi düğün dönemimdi. Her gören ne olmuş sana diyordu😂 ben de “evlilik rahatlığı erken çöktü üzerime” diyordum 😂😂 Hamile misin diye soran bile oldu. Bütün düğün fotolarında tabak gibi suratım var 😂😂 söylenen hiç bir şey rahatsız etmedi beni. Çünkü bariz kendi kriterlerime göre şüşko olmuştum zamanla normale döneceğimi biliyordum.

Cünkü yetiskin insanlar zaten kendi sagligindan sorumlulardir. Eger bir sorulari varsa ve sana danistiklarinda, o zaman tabiki cevaplarsin. Kilo bu arada ille saglik ile alakali olmayabilir. Birçok zayif insan, o kilolu insandan daha sagliksiz olabilir.

Ve bunun üstüne birçok kilolu insan zaten tüm hayatlari boyunca hep bunun ile çabaladilar. Sanki hayatlari, kisilikleri sadece bu kilodan ibaretmis gibi. Konu burda sen degilsin ama genel olarak diyorum ki herkes kendi hayatina baksin. Insanlarin yasadiklarini, içine attiklarini, travmalarini bilemezsin. Kilo alindiysa alindi, kötü bir dönemden geçmisimdir, yada canim öyle istedi o sekilde oldu. Kime ne? Niye yorum yapilsin?

Ve seni birseyi rahatsiz etmemesi evrensel birsey degildir. Seni rahatsiz etmiyor, baskasini rahatsiz ediyor. Sen sadece bir dönem kilo almissindir, baskasi ömür boyu bu illet ile ograsiyordur. Yani "ben rahatsiz olmadim, sen niye rahatsiz oluyorsun yaa" bence yanlis bir degerlendirmedir.

Cünkü yetiskin insanlar zaten kendi sagligindan sorumlulardir. Eger bir sorulari varsa ve sana danistiklarinda, o zaman tabiki cevaplarsin. Kilo bu arada ille saglik ile alakali olmayabilir. Birçok zayif insan, o kilolu insandan daha sagliksiz olabilir.

Ve bunun üstüne birçok kilolu insan zaten tüm hayatlari boyunca hep bunun ile çabaladilar. Sanki hayatlari, kisilikleri sadece bu kilodan ibaretmis gibi. Konu burda sen degilsin ama genel olarak diyorum ki herkes kendi hayatina baksin. Insanlarin yasadiklarini, içine attiklarini, travmalarini bilemezsin. Kilo alindiysa alindi, kötü bir dönemden geçmisimdir, yada canim öyle istedi o sekilde oldu. Kime ne? Niye yorum yapilsin?

Ve seni birseyi rahatsiz etmemesi evrensel birsey degildir. Seni rahatsiz etmiyor, baskasini rahatsiz ediyor. Sen sadece bir dönem kilo almissindir, baskasi ömür boyu bu illet ile ograsiyordur. Yani "ben rahatsiz olmadim, sen niye rahatsiz oluyorsun yaa" bence yanlis bir degerlendirmedir.
Fazla alınganlık olarak görüyorum ben bunu aryacım.

Kiloluysan kilolusundur. Ya bununla barışık yaşarsın ya çaba sarfeder çözüm yolu ararsın. Benim kiloma laf söylediler diye ağlamayı mantıklı bulmuyorum.

Kilo pek çok hastalığın sebebidir bunu tartışmayalım istersen.

Maşallah ne güzel kilo vermişsiniz. Hala da devam ediyorsunuz. Önemli olan bu. Takmayın insanları. Konuşmak çok kolay. Kendileri hemen istedikleri kiloya sahip olabiliyorlar mıymış? Spor yap diyenlerin çoğu spor yapmıyordur.
Ben de geçen sene bir anda aldığım 4 kiloyu vermeye çalıştım zar zor aylar sonra verebildim. Alması kolay vermesi bir anda olmuyor.
Siz sonuç da almışsınız insanları takmayın sadece sabredip motivasyonunuzu yüksek tutun. 1 haftada 2 kilo büyük başarı👏🏻

Fazla alınganlık olarak görüyorum ben bunu aryacım.

Kiloluysan kilolusundur. Ya bununla barışık yaşarsın ya çaba sarfeder çözüm yolu ararsın. Benim kiloma laf söylediler diye ağlamayı mantıklı bulmuyorum.

Kilo pek çok hastalığın sebebidir bunu tartışmayalım istersen.

Hii herkesin sürekli senin vücüdün, bedenin üstüne yorum yaptigi, magzalara gittiginde kiyafet bulma zorlamasinda barisik yasayacan öyle mi?

Kilo vermek çaba sarf etmek ile alakasi yoktur. Bu illete yillarini vermis biri olarak diyorum. Zayif insanlar çok kolay konusuyor "ee az ye canim, sadece meyve ye canim..". Hii millet bunu sanki denemedi, sen söylemezsen kimse bilmeyecek. Istersen bu konu üzerinde biraz oku, kilo sadece fiziksel birsey olmadigini, daha çok psikolojik birsey oldugunu. Hatta bir hastalik oldugunu.

Mantikli bulmadigin sey, insanlarin duygularini küçümsemektir. Sey gibi bisey "depresyonu mantikli bulmuyorum canim, ee aglamayi kes iste,yap yapacagini. Birtek senin durumunmu kötü aaaa" gibi birsey demektir bu. Kilo ve bunun getirdikleri psikoljik, fiziksel sorunlarindan haberdar degilsin demektir bu.

Süreç alıngan yapıyordur bu konuda hemfikirim seninle. Ama diğer konular benim kafamda oturmadı. Ne bileyim ben de söylüyorum kilolu arkadaşlarıma ara sıra zayıfken daha güzeldin, keşke biraz dikkat etsen, sağlığın bozulacak vs. Bu benim onları dışladığımı ya da laf soktuğumu değil onlar için endişe ettiğimi gösteriyor bence. İnsanların kilo konusunda bu kadar takıntılı olmasını ben anlamıyorum sanırım. Kimseye kilo almışsın ya da çok zayıflamışsın diyemiyoruz iyi niyetle bile. Ben sağlıklı besleniyorum mesela. Ama kilo almış birine beslenme önerisi veremiyorum çünkü alınıyorlar. Yaptığı hataları söylersem benden kötüsü yok 🤷🏻‍♀️

Hayatımda en çok kilo aldığım dönem kendi düğün dönemimdi. Her gören ne olmuş sana diyordu😂 ben de “evlilik rahatlığı erken çöktü üzerime” diyordum 😂😂 Hamile misin diye soran bile oldu. Bütün düğün fotolarında tabak gibi suratım var 😂😂 söylenen hiç bir şey rahatsız etmedi beni. Çünkü bariz kendi kriterlerime göre şüşko olmuştum zamanla normale döneceğimi biliyordum.

aaa bak düğünüm olacak ofiste yemek yiyoruz

daha doğrusu yemek alınacak yerde elimde kepçe tabağıma yemek alıyorum

birisi geldi dedi ki aaa sen o kadar yemek mi yiyeceksin bak evleniyorsun vs devam ediyordu

ben de dönüp dedim ki gelinler zayıf olur diye bir kanun mu var, yeni mi çıktı, benim haberim mi yok

yanımızda patronun eşi de varmış, o da bizimle çalışıyordu

sonra çok sükse yapmıştım kadının gözünde :))), bol bol dedikodumu yaptılar patronla ezilmiyor diye

ki kilo vs almamıştım, daha kepçe elimdeydi yemek alıyordum, bu nedenle diyorum yapıyorlar diye

belki kötü niyet yok, belki genelde gelinler düğün öncesi stresten zayıflar muhabbeti olur vs vs ama o o laf batıyor insana

ha bir şey diyemedi, muhtemelen arkamdan şaka yaptım da beni bozdu, herkes güldü vs demiştir

Hii herkesin sürekli senin vücüdün, bedenin üstüne yorum yaptigi, magzalara gittiginde kiyafet bulma zorlamasinda barisik yasayacan öyle mi?

Kilo vermek çaba sarf etmek ile alakasi yoktur. Bu illete yillarini vermis biri olarak diyorum. Zayif insanlar çok kolay konusuyor "ee az ye canim, sadece meyve ye canim..". Hii millet bunu sanki denemedi, sen söylemezsen kimse bilmeyecek. Istersen bu konu üzerinde biraz oku, kilo sadece fiziksel birsey olmadigini, daha çok psikolojik birsey oldugunu. Hatta bir hastalik oldugunu.

Mantikli bulmadigin sey, insanlarin duygularini küçümsemektir. Sey gibi bisey "depresyonu mantikli bulmuyorum canim, ee aglamayi kes iste,yap yapacagini. Birtek senin durumunmu kötü aaaa" gibi birsey demektir bu. Kilo ve bunun getirdikleri psikoljik, fiziksel sorunlarindan haberdar degilsin demektir bu.
Zaten şöylede bir durum var, en yakın arkadaşım dahi olsa benim kilom üzerinden muhabbet edemez, etmemeli.
Lisanslı sporcuydum onun etkisi oldumu bilmiyorum çok kolay kilo verdim. Ama veremeyen danışanlarda vardı, 1 yılda 10 kilo verip hele şükür diyende gördüm diyetisyen sürecimde.
Insanlar konuşurken dış görünüş hakkında yorum yapmamalı, belki kilo vermek istemiyorum ama yinede bu karşıdaki kişiye sağliksizsin deme hakkını vermez.

Sağlık ocağında bizimle ilgilenen hemşire de “beni iriyarı böyle şişman olan hemşire diye tarif ediyorlar” demişti gülerek, takıntı yapmıyordu yani rahattı. İnsanlar her şeyi konuşur. 34 beden olsanız bu sefer de onu beğenmezler kilo al küçücük kaldın derler. Nasreddin hoca fıkrası var ya oğlu ile eşeğe binme hikayesi o hesap... takmayın diyetisyen eşliğinde ilerleyin

Sağlık ocağında bizimle ilgilenen hemşire de “beni iriyarı böyle şişman olan hemşire diye tarif ediyorlar” demişti gülerek, takıntı yapmıyordu yani rahattı. İnsanlar her şeyi konuşur. 34 beden olsanız bu sefer de onu beğenmezler kilo al küçücük kaldın derler. Nasreddin hoca fıkrası var ya oğlu ile eşeğe binme hikayesi o hesap... takmayın diyetisyen eşliğinde ilerleyin
İnsanlığın tartısini yapsak hepimiz dünya daha güzel olacak . Kimi zayıf kimi tontis insan olsun güler yuz tatli dil. Kotu bir tabirle seni tarif etmesinler yeter .. :KK19: :KK50:

İnsanlığın tartısini yapsak hepimiz dünya daha güzel olacak . Kimi zayıf kimi tontis insan olsun güler yuz tatli dil. Kotu bir tabirle seni tarif etmesinler yeter .. :KK19: :KK50:
Ben daha küçücük çocuklen bile “siz bu çocuğa yemek vermiyor musınuz, bize verin şişmanlatıp getirelim” gibi saçma laflara maruz kalırdık ailece. O zaman bir dirhem et bin ayıp örterdi. İyi ki annem onlara uyup da bana karbonhidratı dayamamış diyorum şimdi. Herkes sağlığı temel almak üzere istediği gibi görünebilir. Konu sahibi diyet yapıyormuş, iyi de gidiyormuş zaten sorun yok. Boşverin elalemi...

Bacağın kırıldığında nasıl doktora gidip tedavi oluyorsan aldığın kilonun ruhsal ya da fiziksel bir hastalık kaynaklı olduğunu düşünüyorsan doktora gider tedavi olursun. Bacağın iyileşmesi nasıl bir süreç gerektiriyorsa kilo vermek de süreç gerektiriyor.

Aryacım gördüğün her mesajıma muhalefet olmasan da bi salsan mı beni acaba? Tartışmak istemiyorum seninle.

aaa bak düğünüm olacak ofiste yemek yiyoruz

daha doğrusu yemek alınacak yerde elimde kepçe tabağıma yemek alıyorum

birisi geldi dedi ki aaa sen o kadar yemek mi yiyeceksin bak evleniyorsun vs devam ediyordu

ben de dönüp dedim ki gelinler zayıf olur diye bir kanun mu var, yeni mi çıktı, benim haberim mi yok

yanımızda patronun eşi de varmış, o da bizimle çalışıyordu

sonra çok sükse yapmıştım kadının gözünde :))), bol bol dedikodumu yaptılar patronla ezilmiyor diye

ki kilo vs almamıştım, daha kepçe elimdeydi yemek alıyordum, bu nedenle diyorum yapıyorlar diye

belki kötü niyet yok, belki genelde gelinler düğün öncesi stresten zayıflar muhabbeti olur vs vs ama o o laf batıyor insana

ha bir şey diyemedi, muhtemelen arkamdan şaka yaptım da beni bozdu, herkes güldü vs demiştir
Ahahah damdan çok iyisin ya. Bak işte bu kendinle barışık olduğun için. Benim anlatmak istediğim bu aslıda.

birkaç ayda bir görüştüğüm arkadaşım beni her gördüğünde acımaklı bir yüz ifadesiyle “ayy çok zayıflamışsın” diyor, kendisi balık etli. Düzenli spor yapan biri olarak çelimsiz durmuyorum, kas kazanmaya çalışıyorum ve 1-2 kilo dışında kilom hep sabit. Anlayacağınız zayıfların üzerinde de var bu baskı. Ne zaman memlekete gitsem en az 4-5 kişi çok zayıfsın, yüzün kaşık kadar vs. şeyler söylüyor. Hiç de ağlayıp üzülemem. İnsanlar konuşur maalesef. Alınganlık yapmamaya çalışın. Böylece hassas noktanızı da bilemezler

Bir takım rahatsızlıklarım ve hareketsizlik sonucu üstüne hamilelik vs derken kilo aldım yüz küsürleri aştım. Memurum ücretsiz iznimin bitmesine yakın diyete başladım ve 20 kilo verdim 110 kilodan 90 a indim hala bırakmadım devam ediyorum diyetime ama iş yerinde çok yorulduğum hiç oturmadığım için akşamları spor yapmaya vakit bulamıyorum oğlum iki yaşında. İşten çık onu al yemek yap ye uyut vs derken zaten gece oluyor.

konuya gelecek olursak iş yerinde kalabalığız herkeste bir kilo takıntısı var haddi olan olmayan herkes akıl vermeye çalışıyor. Yok abla tavsiyesi kilo ver yüzün güzel bilmem ne. Başlarda takmıyordum ama artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma. Diyet listemde meyve de var yumurtanın vs olmadığı günler tostta var herşeyden az ama öz bir listem var ve dışına da çıkmıyorum bu hafta iki kilo vermişim mesela. Ama sanki herşeyi söylebileceklerini sanan kendini beğenmişler onu yeme bunu yeme akıl vermeye başlıyorlar hemen. Spor yap yürü şu bu. Çok sıkıldım. İnsanları görselliklerine göre ayırıyorlar bazen dışlıyorlar bazen bilerek yanımda kilo konuşuyorlar tartılıyorlar. Bunaldım işimi doğru yapıyorum hiçbir işten kaçmıyorum kimseye karışmıyorum kendi halindeydim. Hastalar bile (hemşireyim) bazen bilerek iğnelemeyr çalışıyorlar cevap vermiyorum. Siz alıngansınız diyecekler için kötü niyetli insanlar sizi görebilecekleri zayıf noktanızdan vurmayı iyi biliyorlar. Çoğu zaman es geçmeye çalışıyorum ama yalnız kaldığımda ağladığım zamanlar oluyor. İçimi dökmek istedim umarım beni anlayan birileri olur
İnsanlar kusur bulmak üzerine yaratılmışlar inanın. Kadındaki bu zayıflık güzelliktir algısı da yine aynı zihniyetten doğmuştur. Kim bu konuda canınızı sıkıyorsa “aslında bu konuda kimseye fikrini sormuyorum, nasıl mutluysam öyle yaşıyorum, insanlar başkalarıyla ilgileneceklerine enerjilerini kendilerine yöneltseler daha mutlu olacaklar” diyebilirsiniz. Onlar sizin kırılıp üzülmenizi umursamıyorlar ya siz de aynısını yapın üstelik çok haklı sebeplerle. İnsan sağlıklı olduktan sonra kilosundan boyundan posundan kime ne? Ben bir rahatsızlık geçirdim ve kilo aldım. O dönemde kilolarımla dalga geçen kadın, zayıfladığımda bu sefer de boyumla dalga geçmeye başladı. Yani o kadının asıl meselesi ben değildim kendisiydi. Kendi özgüvensizliği ve kendini benimle kıyaslamasıydı. Beni ne kadar kusurlu görürse kendi gözünde kendini o kadar yüceltiyordu. O insanlar sizi kusurlu bulduğu için değil bilakis kusursuz olduğunuz için sizinle uğraşıyorlar ❤️ İnanın ne kadar fit olursanız olun aynı insanlar bu kez başka konularda sizi eleştirecekler. Çünkü onların dertleri kendileriyle.

Bacağın kırıldığında nasıl doktora gidip tedavi oluyorsan aldığın kilonun ruhsal ya da fiziksel bir hastalık kaynaklı olduğunu düşünüyorsan doktora gider tedavi olursun. Bacağın iyileşmesi nasıl bir süreç gerektiriyorsa kilo vermek de süreç gerektiriyor.

Aryacım gördüğün her mesajıma muhalefet olmasan da bi salsan mı beni acaba? Tartışmak istemiyorum seninle.

Ancak kilo vermek öyle bacak kirilma tedavisi kadar kolay birsey degil. Bilim adamlarin halen ograstigi birsey. Depresyon gibi, halen tetikleyeci unsurlari olan, tedavi süreci zor olan birseydir.

Seni takinti ettigim yok. Burasi bir forum. Istedigim mesaji tabiki alintilarim. Tartismak istemiyorsanda saygi duyarim. Ancak bunu ifade biçimin daha güzel olabilirdi diye düsünüyorum.

Ahahah damdan çok iyisin ya. Bak işte bu kendinle barışık olduğun için. Benim anlatmak istediğim bu aslıda.

aslında kendimle barışık olmak değil gardını alabilmek

yani ben hayatımın hiçbir aşamasında vücudumdan memnun olmadım belki ama bu yorumu yapanın haddi değildi

ama bir başka arkadaş olsa belki acı bir gülümseme ile kepçesini bırakırdı

ben saldırı severim ama bunu herkes yapamaz

ben kel diyene sen de körsün derim, bazen de kırıcı olduğumu söylerler ama bu da benim hayatta kalma yöntemim

aman karşıdaki üzülmesin demem, onun yumuşak karnına dalarım

iyi bir şey mi değil, bazen dozu kaçar mı evet

örneğin doğum sonrası kilomla ilgili laf edene sen de çocuk sahibi olursun o zaman görürüz diyebilirim

bu kişinin çocuk sahibi olamaması, çocuk istememesi hatta evli olmaması beni ilgilendirmez, ha biliyorsam çocuk sahibi olamadığını bir tık dururum ama bilmiyorsam dalarım

sokakta karşılaştığımızda bir tane daha yap da sevelim diyene, sen kendin yap demiştim, arkadaş ben boşandım dedi

aaaa dedim bilmiyordum, boş verrrr giden gitmiş sen önüne bak, güldük geçtik ama o üzülmüştür belki

sonra yıllar geçti tekrar evlenmiş, daha bebeğinin 40 ı çıkmadan eşini öldürdüler

eşinin ölümü ile öğrendim ki onlar evlenmiş, bebek vs olmuş

karşılaşırsak konuşuruz vs ama hala içimde yaradır mesela o lafım

saldırı algıladığımda çok tartamıyorum

hatta geçen oğlum dedi ki sen neden kendine hakaret ediyorsun ki

yani birisi bana bir laf sokacaksa önce ben sokarım, kendimle barışığım görüntüsüdür belki de

mesela duba dedi diyelim, benden mi söz ediyorsun derim vs

eskiden eşime de yapardım, yani birisi ona olumsuz bir şey söyleyecek bir ortam olduğunda ondan önce ben söylerdim, işi geyiğe vurar ya da işte "ne var ki bunda, ben bile diyorum bunu" havasına girerdim

eşim çok rahatsız oldu, ben de çaba gösterdim onunla ilgili konularda susuyorum

ben X kişisi yerine ben söylersem daha az kırılır diye düşünürken kendi eşi bile böyle düşünüyor der etraftakiler, bırak başkası soksun lafı sen sokma demişti bir tartışmada

doğru olmayabilir ama galiba tek hissetmenin sonucu

hep tek büyümenin getirdiği yer

yani okulda vs de böyleydim, birisi bana laf sokacaksa ben ondan önce kendimle ilgili yorum yapardım, direkt saldırırsa da ben de saldırırdım

o gelin olayoıda mesela o an aklıma bu geldi onu söyledim ama sen evlenirken bir deri bir kemik mi kalmıştın da diyebilirim, hatta o arkadaş evlendikten sonra kilo aldım diye şikayetleniyordu, iş arkadaşım olmasa, yani her gün bir arada olmasak ben evlenince fazla kilo almamak için şimdi kasmıyorum vs gibi bir cümle de kurabilirdim

o an iyi yerime denk gelmiş, cümlem cool olmuştu :)))

Beslenme düzeni halimize getirmişsiniz ne güzel 1 haftada 2 kilo vermişsiniz. Ara ara detokslarda yapar vücudu şaşırtırsınız. Ancak yavaş yavaş verilen kilo ne sizi yorar ne de sonrasında hızlı alırsınız.

Bir takım rahatsızlıklarım ve hareketsizlik sonucu üstüne hamilelik vs derken kilo aldım yüz küsürleri aştım. Memurum ücretsiz iznimin bitmesine yakın diyete başladım ve 20 kilo verdim 110 kilodan 90 a indim hala bırakmadım devam ediyorum diyetime ama iş yerinde çok yorulduğum hiç oturmadığım için akşamları spor yapmaya vakit bulamıyorum oğlum iki yaşında. İşten çık onu al yemek yap ye uyut vs derken zaten gece oluyor.

konuya gelecek olursak iş yerinde kalabalığız herkeste bir kilo takıntısı var haddi olan olmayan herkes akıl vermeye çalışıyor. Yok abla tavsiyesi kilo ver yüzün güzel bilmem ne. Başlarda takmıyordum ama artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma. Diyet listemde meyve de var yumurtanın vs olmadığı günler tostta var herşeyden az ama öz bir listem var ve dışına da çıkmıyorum bu hafta iki kilo vermişim mesela. Ama sanki herşeyi söylebileceklerini sanan kendini beğenmişler onu yeme bunu yeme akıl vermeye başlıyorlar hemen. Spor yap yürü şu bu. Çok sıkıldım. İnsanları görselliklerine göre ayırıyorlar bazen dışlıyorlar bazen bilerek yanımda kilo konuşuyorlar tartılıyorlar. Bunaldım işimi doğru yapıyorum hiçbir işten kaçmıyorum kimseye karışmıyorum kendi halindeydim. Hastalar bile (hemşireyim) bazen bilerek iğnelemeyr çalışıyorlar cevap vermiyorum. Siz alıngansınız diyecekler için kötü niyetli insanlar sizi görebilecekleri zayıf noktanızdan vurmayı iyi biliyorlar. Çoğu zaman es geçmeye çalışıyorum ama yalnız kaldığımda ağladığım zamanlar oluyor. İçimi dökmek istedim umarım beni anlayan birileri olur
Onlarda olmayan birsey muhakkak.sende var rakip goruyorlar bu birinci tayfa digerleri ise kendileriyle barisik olmayan, surekli kusur arayan tayfa... ozetle seninle alakali degil kuzum assiiri sinir bozucu olmalariyla birlikte acimakla kizmak arasinda kaliyor insan... 120 kilodan 90 indim ihtiyacin varsa degerli bilgilerimi ben anlatayim sana derdim zira diyet+ spor bir sır degil ...hastalarda madem laf sokacak kadar iyi ne gelmis hastaneye?igneyle tehtid et ya da taburcu et gonder gitsin

Seni çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki bu dengesiz insanlar zayıfladıgında yüzün çökmüş yok daha zayıflama vs diyerek devam edecekler. Olabildigince karaktersiz, kendi ile problemli insanlar. Normal bir insanın karşısındaki kiloda alsa kiloda verse yorum yapma hakkını kendinde görmemesi lazım. Ama normal degiller işte bir kere bile söylediklerinin karsısındaki insanı nasıl üzdügünü düşünmezler yada belki düşünüyorlarda hayatları o kadar kötü ki baskalarını üzmekten zevk alıyorlar 🤦‍♀️ en iyi çözüm sert bir şekilde sanane demek yada söylediklerinle demiş kadar olmak 🤷‍♀️

Sonuç olarak vereceksiniz o kiloları ama eninde ama sonunda :) Bu bir süreç neticede, ileride onların almayacağının ne garantisi var. Sağlıklıysanız, üzülmeyin hiç 🙏

Back
X