- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.880
- 598
- Konu Sahibi lotuscicegii
Bu dünya böyle bı dünya .Bir takım rahatsızlıklarım ve hareketsizlik sonucu üstüne hamilelik vs derken kilo aldım yüz küsürleri aştım. Memurum ücretsiz iznimin bitmesine yakın diyete başladım ve 20 kilo verdim 110 kilodan 90 a indim hala bırakmadım devam ediyorum diyetime ama iş yerinde çok yorulduğum hiç oturmadığım için akşamları spor yapmaya vakit bulamıyorum oğlum iki yaşında. İşten çık onu al yemek yap ye uyut vs derken zaten gece oluyor.
konuya gelecek olursak iş yerinde kalabalığız herkeste bir kilo takıntısı var haddi olan olmayan herkes akıl vermeye çalışıyor. Yok abla tavsiyesi kilo ver yüzün güzel bilmem ne. Başlarda takmıyordum ama artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma. Diyet listemde meyve de var yumurtanın vs olmadığı günler tostta var herşeyden az ama öz bir listem var ve dışına da çıkmıyorum bu hafta iki kilo vermişim mesela. Ama sanki herşeyi söylebileceklerini sanan kendini beğenmişler onu yeme bunu yeme akıl vermeye başlıyorlar hemen. Spor yap yürü şu bu. Çok sıkıldım. İnsanları görselliklerine göre ayırıyorlar bazen dışlıyorlar bazen bilerek yanımda kilo konuşuyorlar tartılıyorlar. Bunaldım işimi doğru yapıyorum hiçbir işten kaçmıyorum kimseye karışmıyorum kendi halindeydim. Hastalar bile (hemşireyim) bazen bilerek iğnelemeyr çalışıyorlar cevap vermiyorum. Siz alıngansınız diyecekler için kötü niyetli insanlar sizi görebilecekleri zayıf noktanızdan vurmayı iyi biliyorlar. Çoğu zaman es geçmeye çalışıyorum ama yalnız kaldığımda ağladığım zamanlar oluyor. İçimi dökmek istedim umarım beni anlayan birileri olur
Hiç bir derdimizi sorunumuzu kimseyi sevindirmemek adına paylaşmamamiz gerektiği gibi aynı zamanda hiçte kusurumuz olmaması gerekiyor bu da kimseyi sevindirmemek adına ki görüyorsunuz işte nasıl kullanıyorlar

Zayifladiniz onlara göre muazzam oldunuz diyelim bu seferde en ufak bi dil surcmenize dalgın olmanıza uykusuz gelmenize bakar laf edecek bişey bulmalari .
Böyle bi durumda bence bizler takmayacak kadar gamsız ve vizyon sahibi olmayı öğrenmeliyiz bence ...
Mesela ben şuan zayıf ve vücut ölçüleri gerçekten hoş bı durumdayım .
Ne oluyo biliyomusunuz ? Böyle bir konu ortada yokken bile durduk yere yani ' dogurunca seni görecez ' diye laf yiyorum

Ne alaka ama ? Konusu olur da söylersin yani.
İnsanlar sadece kusur ararlar. bulamiyorlarsa da kendi akillarinca kusurdan saydıkları o kilolu olacağınız günü bekliyorlar pusuda işte böyle

Son düzenleme: