hersey güzel giderken sok oldum ?

disikartal54

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
21
11
6
33
sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...

1 dakika düşünmez basardım tekmeyi..

kapanmamı istediği için değil ama ailesinin ağzıyla hareket ettiği için.
sevgiliniz bugüne kadar size böyle bişey söylemeyip söz takılacağı zaman söylemesi emin ol aile ağzı.

evde konuşuldu herşey şimdi sevgilin sana yol yapıyor.
sakın kendinden taviz verme.

benim eşimin ailesi de kapalı bana o tarz imalarda bulunuyorlar zaman zaman eşim kestirip atıyor beni seven böyle sevdi böyle aldı deyip çekiliyorum kenara.

sakın ağlama bırak gitsin. bigün kapanacaksan da Allah rızası için kapan bu adam için değil.

basta ciddi olarak yürüyecegini tahmin edemedim dedi, ciddi düsündügüm icin diyorum dedi

Arkana bile bakmadan ayrıl !! Zaten hatayı başta açık bir bayanla sevgili olurken yapmış ... ha şunu da diyeyim diyor ya hani "ailem bisey demez" sakın buna inanma canım öyle şeyler söylerler ki kendini kâfir sanarsin ! Kimse beni yanlış anlamasn bende kapalı biriyim ama açık kapalı diye insan ayrımı bana göre değil ! Açığı da musluman kapalı olanı da .. mühim olan o kişinin ne kadar namuslu terbiyeli olduğudur! Zamanla zaten öyle bir ortamda olan kişi ayak uydurur.. ama benden sana tavsiye arkana bile bakma canım ! İnan senin için daha güzeli bu olacak. En başta sorun olmaz deyip sonra kapanmani isteyen kişi emin ol ailesinden alacağı tepkiden korkuyordur... kimse kapalı diye melek değil kimse açık diye kâfir değil !

Gerizekalıya bak Zina,Alkol yapsın sana kapan desin hayy ben neyse
Oyle olur zaten çünkü erkek yapınca namus raflara kalkar .. zannedersiniz ki zina yapmayın ayeti kadınlar için indi ve haram kılındı ... ayar oluyorum ayar !

basta ciddi olarak yürüyecegini tahmin edemedim dedi, ciddi düsündügüm icin diyorum dedi

yani kendisinin açık kızlarla gönül eğlendirmesi serbest de nikah kıyması olmaz öyle mi

bırakın bunu hayatınıza bakın

olduğunuz gibi sizi kabul etmeyen kimse ile bir hayat geçirilmez

zira tek bir hayat var

İçinizde varsa Allah rızası için kapanın ama sevgiliniz kapan dedi diye ZORLA kapanmayın ! Bugün kapan der, yarın evden çıkma kıskanıyorum der, bir başka gün sağa bakma der sola bakma der derde der yani siz neyapacağınızı bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…