- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi disikartal54
-
ben kapanmani istyorum dese hani neyse, ama ailem kapali, acik gelin almislar demesinler diyo. böyle düsünmesi cok üzücüİnançlı bir erkek evleneceği kadının kapalı olmasını ister, istemeli,bu çok normal.
Erkek arkadaşında inanç iman ne kadar o tartışılır bilemeyiz tabii.
O teklif etmiş, sen kabuk etmiyorsan, ikiniz de kararınızı bozmuyorsanız, ilişkiyi bitirin, düşünecek bişey yok.
4 aylık ilişki.. Yine de yol yakınmış..
yaşiniz çok genç..24 yasindayim ben . evet mutlu olamam
sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...
Resmen iki yuzlu riyakar pisligin tekiymis sevgilin oyle bir aileden boyle bir erkek ciktigini ogrendigin an zaten ayrilmaliydin bu adamdan, annesi carsafli kiz kardesleri kapali kendisi onla bunla dusup kalkiyor ama seslenen yok, kendisi 4 senedir bir kizla sevgili ama seslenen yok. Buna bu perhiz bu ne laha tursusu denir, sendeki kadin kiz na mahrem is baskasinin karisinin kizinin namusuna gelince onemi yok oylemi. Sen daha bu detaylari ogrendiginde o aileden ve erkek arkadastan ayrilman gerekiyordur, bu iliskiyi 4 sene surdurmek senin hatan olmus. Adamin ne mal oldugu belli sana dediklerinide de hic sasirmadim yani evlenincede seni kara carsafa sokup eve kapatacak kendi gozu disarda belkide hovardaliga devam edecek su zihniyette bir adamla nasil 4 yil sevgili oldun cidden pes yani.
Ayril gitsin riyakar heriften.
nedenini yazabilirmisin?
Canım yaşın küçük sanırım ya da çok tecrübesizsin. Belki de buradaki yorumları dinlemeyip yanlış bir adım atacaksın ama inş. öyle bir şey olmaz.daha öte mevzular ne olabilir mesela ?
Ha pardon o zaman daha iyi ayrilip kurtulsun4 sene değil, 4 aylık ilişki.. Yol yakın yani dönsün inşallah
Özrü kabahatinden büyük diye buna derler, terbiyesiz seni kullanıp atma peşindeymiş ama şimdi ciddi düşünüyormuşmuş... Bi de ne güzel diyo saçının telini benden başkası görmesin de annemlere laf gelmesin de.... Neyse yazmak istediklerim bana kalsın, ayrıl kurtulbasta ciddi olarak yürüyecegini tahmin edemedim dedi, ciddi düsündügüm icin diyorum dedi
yok ben burdaki ablalarinda yorumuna deger veriyorum ve cok hak veriyorum. 24 yasindayim ve bi sevgilim olmustu ama oda aldatmisti, bu sevgilimlede 4 aydir beraberdim ama bitiricem.Canım yaşın küçük sanırım ya da çok tecrübesizsin. Belki de buradaki yorumları dinlemeyip yanlış bir adım atacaksın ama inş. öyle bir şey olmaz.
24 yasindayim ve cok tecrübem olmadi. bir sevgilim vardi ondan önce ama oda aldatti. gercekten dogru birini buldum sandim, ama yanilmisim. ben sizin ve burdaki ablalarimi dinlemek istiyorum ve birazdan ayrilmak istedigimi acikliicam. zaten cevap bekliyorduCanım yaşın küçük sanırım ya da çok tecrübesizsin. Belki de buradaki yorumları dinlemeyip yanlış bir adım atacaksın ama inş. öyle bir şey olmaz.
benden öncede yatak iliskileri oldu
alkolü birak demistim
KAAAAÇÇÇÇ BU COCUKTAN KAÇÇÇÇÇ...sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?