Hersey guzel olacak ama ...

elasko93

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
122
83
13
35
Merhaba bosaniyorum kucuk cocugum var kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum . hersey guzel olacak inaniyorm ama nasil kresi olan isyeri bakiyorm son zamanlarda ama bilmiyorum hangi is yerleri bu imkani sagliyor bana bilginiz varsa yazabilir misiniz sehir ankara

Bilgisayar demissiniz mesleginize anlayamadim , bilgisayar muhendisi misiniz?
Buyuk kurumsal firmalara bakmaniz lazim , belli sayinin üstünde personel çalıştıran isyerlerinde kres acma zorunluluğu var mesela bankalarin genel mudurluklerinde kres oluyor ama tum personele yetmiyor tabi ki , onceden kaydolup siranizi beklemeniz lazim vs vs

Oooo bu devirde işi buldunuz bi de kreşlisi kaldı. Yani yanlış anlamayın ama öyle bi dünya yok malesef. Çok kurumsal bir şirket ya da devlet kurumlarında var kreş olayı. Deneyiminiz de yoksa öyle kreşli iş zor bakıcı düşünün bence.

Bilgisayar teknikeri . Of cok bunaldim

Oyle bi dunya varda hangi isyerleri bu sartlari sagliyor bilmiyoruz . Biyere basvurdum kresli haber bekliyorum ama olmazsa bir yolunu bulacagim . Alacagim 3000 en fazla onun de kadarini bakiciya verecegim bana ne kalacak of ki ne of . ALLAH kimseye muhtac etmesin

Öncelikle yeni hayatınız inşallah size ve miniğinize güzellikler getirir diyerek başlayayım.. Özel bir kurumda iş bakıyorsunuz anladığım kadarıyla ama çok zor kreşi olan bir kurum bulmanız.. İlla çalıştığınız yerde kreşe vermek zorunda mısınız?? Ailenizden birileri siz işteyken çocuğunuzla ilgilenemez mi??

Iyi dilekleriniz icin sagolun fakat ne yazikki bakabilecek kimse yok yasli insanlar ailem .

sincan osb de , osb nin kendi kreşi var. öğrenci alım koşulları nedir bilemiyorum tabii ancak detay öğrenip işinizi oradan aramaya başlayabilirsiniz.

Ayaklarınızın üzerinde durmak yeni mi aklınıza geldi?kreşi olan bir is bulmamız da çok zor kamuda falan da kreşi olan yer kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…