Herşey güzel olacak...

selamlar tatlım tekrardan
ben de mi gelsem tekrardan bilemedim zıvandan çıkıyorum ben de aşırı yiyorum, ne bulsam götürüyorum valla affetmiyorum abur cubur mu dersin ekmek hamurişi mi dersin yağlı yoğurtlu ağır şeyler mi dersin artık hepsinden götürüyorum göbeğim büyüdü gibi geliyor valla hiç hayra alamet değil napsam ya ben de mi başlasam tekrardan üç beş kilo vereyim egzersizlere başlayım göbeğe yoğunlaşıyım :KK22:

Ayy tatlım ne iyi olur bende Allah ne verdiyse yiyorum valla hiç hayra alamet değil gel birlikte yeniden başlayıp sonuna kadar devam edelim geçen yıl gibi
Yarın sabah aç karnına kilo bildirip devam edelim

selam kızlar uzun zamandır diyetle forumla alakam kalmadı malesef ve kilo almışım hüzün hüsran doluyum bu yüzden :mad: bayram bizi mafetti sanırım ooof 59 dum en son 61 olmuşum :mad: tekrar başa saralım hep birlikte sabah kahvaltı sonrası direk salon bakıyorum yok diyetle halledemicem düğün yaklaşıyo :KK61:

motivasyonu gitmiş bu başlığın ama dünden beri kaç kişisiniz bi sayfa ilerlememiş herkes birbirine dert yanıyo olmaz ki öyle:KK11:
hadi herkes silkelensin bi kendine gelsin güzel yemekler aburcuburlar her zaman varlar biz şuan yemezsek soyları tükenmeyecek ya o yüzden şimdi istediğimizi kiloya inene kadar azaltalım sonra da arada tüketebiliriz nadiren yani sağlıklı olanlarından :KK45:

kahvaltım
bol marullu patates salatası içine peynir de ufaladım
ayran

sabah tartıldım 59.7 çıktım bi kaç hadi bakalım hedef 55 nasıl olucak hep birikte görelim :kk77::KK14:

Slm kızlar maviminin dediği gibi kendimize gelelim
Sabah aç karnına 60.6
Kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
Tere roka havuç salatası
Peynir 4 zeytin
3 grisini
Kahvaltı sonrası çok canım çekti
6-7 adet pırasa dolması kepekli pirinçten yapılmıştı bugün başka kaçamak yok yarın protein yapıcam 2 gün

motivasyonu gitmiş bu başlığın ama dünden beri kaç kişisiniz bi sayfa ilerlememiş herkes birbirine dert yanıyo olmaz ki öyle:KK11:
hadi herkes silkelensin bi kendine gelsin güzel yemekler aburcuburlar her zaman varlar biz şuan yemezsek soyları tükenmeyecek ya o yüzden şimdi istediğimizi kiloya inene kadar azaltalım sonra da arada tüketebiliriz nadiren yani sağlıklı olanlarından :KK45:
Tatlım ben memlekete gelince böyle sapıtıyorum bi hafta daha burdayım bayramda üstüne gelince saçmaladım
Bayram öncesi 59.6
Şimdi. 60.6
Tam bir kilo hızlı gelen kilo aynı hızla gider diyerek motive edicem kendimi hadi bakalım kolay gelsin hepimize
Hedef 55
Sonuna kadar durmak yok

Tatlım ben memlekete gelince böyle sapıtıyorum bi hafta daha burdayım bayramda üstüne gelince saçmaladım
Bayram öncesi 59.6
Şimdi. 60.6
Tam bir kilo hızlı gelen kilo aynı hızla gider diyerek motive edicem kendimi hadi bakalım kolay gelsin hepimize
Hedef 55
Sonuna kadar durmak yok

tekrar da verirsin tatlım moral bozmak yok ama dikkatli de olalım gramlar eklene eklene kilocuklar oluşuyor
öyle öyle bu hale geliyoruz biz :kk77:

ben dikkat ediyorum tatlım bu şekilde motive edicem kendimi öğünlerime akşam yiyip içmeme abur cuburuma dikkat edicem artık yavaş olucak ama sağlam olsun yine kilo verişim :kk77:

Slm kızlar
Ara öğün leblebi kola 2 dilim ayva
Akşam
Taze fasülyeli bulgurlu çorba bügünü böyle kapattım

Elmolcüm hepimiz aynı hatayı yaptık diyetimiz bozulmadı ara verdik sadece :KK66:
canım sorma bayram midemize bayram oldu yani :) bugün de hastanelerde geçti arkadaşımı ziyarete gittim ama gün içinde yediklerimi yazayım
sabah cayın yanında peynir domates salata yedim yarım dilim ekmekle,
gün içinde sadece su içtim az önce bi kase special k yedim,
bi saat içinde meyve ve yoğurtla günü kapatıcam ;)

Ahh kızlar ah çok kötü bişey yaptım kardeşim yarın Trabzon'a gidiyor orda Üniversite okuyor gidecek diye bi kaç çatal pasta bi iki cips yedim oğlumun yemeğinden de bi kaç kaşık yedim yarın kesinlikle dukan atak yapıyorum iki gün

Bugün hastanedeydim kantne gidiyordum bi arkadaş var hastanede calisan halimi hatrimi sordu sonra da kilo almissin baya dedi icicegm su bogazmda kaldi keyfim kacti gün boyu yüzüm asıktı ne demek ya kendimi allah korusun obezmişim gibi hissediyorum sabahtan beri dokunsaniz agliycam çok mu şişmanim allah askina bi şey söyleyin çok moralim bozuk

Eklentiler

• IMG_20141010_212641.webp
    IMG_20141010_212641.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın protein günüme başlamış bulunmaktayım
3 haşlanmış yumurtadan maydanozlu soğanlı salata yedim yağsız bi parçada peynir
Aşığımaşık kilolu görünmüyorsun gayet iyisin belki gıcıklığına böyle bi muhabbete girmiştir seninle

bence de hiç kilolu değilsin canım :)
sabah iki bardak çayla küçük bi dilim kek yedim sanırım grip oluyorum hiç tadım tuzum yok sadece yatmak istiyorum ögle yemeği olarak yine special k yicem akşam için henüz planım yok meyve ve yoğurtla tamamlarım bayram sonucu hastalık da vurdu :(

Geçmiş olsun elmolcum
Bende ara bi bardak kola
Akşam tavuk sote yicem 2 saat sonra bugün protein günüm iyi gidiyor yarında yapıp normal diyetime döncem Pazartesi

Back
X