• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

Bu guzel cevap icin tskr ederim allah razi olsun.. Icime su serptin. Senin mutluluguni rabbim banada nasip etsin.. Boyle yorumlar okuyunca fikirlerim 120 derece degisiyo allah hepinizden razi olsun

önemli değil canım, yeterki isyan etme. Benim bi arkadaşım da 2 sene önce evlendi ve ev kızıydı, bilirsin ev kızlarına o yaşlarda evde kalmış derler ama kız öyle temiz iyi ve çook yakışıklı biriyle evlendi ki, kendi bile iyiki beklemişim diyor. Dedim ya bunlar nasip işi. Bereketin kısmetin nerden geleceğini bilemezsin ayrıca ben evlendikten sonra kendi mesleğimle ilgili güel de bi iş buldu. Yani kocam resmen benim makus kaderimi değiştirdi. Sen hep şükür de ve allahtan istemekten vazgeçme. Rabbimiz ne diyor " dileği olan yok mu, isteyin de vereyim" iste ki versin :34:

önemli değil canım, yeterki isyan etme. Benim bi arkadaşım da 2 sene önce evlendi ve ev kızıydı, bilirsin ev kızlarına o yaşlarda evde kalmış derler ama kız öyle temiz iyi ve çook yakışıklı biriyle evlendi ki, kendi bile iyiki beklemişim diyor. Dedim ya bunlar nasip işi. Bereketin kısmetin nerden geleceğini bilemezsin ayrıca ben evlendikten sonra kendi mesleğimle ilgili güel de bi iş buldu. Yani kocam resmen benim makus kaderimi değiştirdi. Sen hep şükür de ve allahtan istemekten vazgeçme. Rabbimiz ne diyor " dileği olan yok mu, isteyin de vereyim" iste ki versin :34:

Evet galiba istemesini bilmiyorum son zamanlarda biraz uzaklastim duadan.. Ama bol dua edip umudumu kesmiycem

Evet galiba istemesini bilmiyorum son zamanlarda biraz uzaklastim duadan.. Ama bol dua edip umudumu kesmiycem

çok sevindim senin için, emin ol hiç ummadığın bi anda Allah harika kapılar açacak. Kimse kimsenin kısmetini yemez elinden almaz. O adam sana gelecek ama Rabbimizin verdiği mühleti doldurmak lazım.

Cok sagolun canim :)))) bende sana dua edecem diyecektimki tam baktim mutlu bi evliligi. Var. Allah banada nasip etsin

allah razı olsun canım sağol:) ama ben ciddiyim ben zaten bununla ilgili bi konu açmıştım ne var ki bunda hepimizin etrafında evlenmek isteyen kızlar erkekler var ...bu işler kısmet işi kimbilir kimin kime yazıldığını...

allah razı olsun canım sağol:) ama ben ciddiyim ben zaten bununla ilgili bi konu açmıştım ne var ki bunda hepimizin etrafında evlenmek isteyen kızlar erkekler var ...bu işler kısmet işi kimbilir kimin kime yazıldığını...

Biliyorum okudum konunu..

Herşey kısmet sizinde kısmetiniz hayırlı bir zamanda bulacaktır sizi.Çeyizlerinize bakıp üzülmeyin zordur belki haklısınız ama dua edin bol bol Rabbim hayırlısını versin evlenmek içinde evlilik yapılmaz o yüzden hayırlısı :112:

canım bende dua edicem sana inşallah bu karamsarlıktan kurtulur düzgün huzur dolu bi evlilik yaparsın...dahada olmadı gel kardeşime isteyelim seni:)yada esracan abisine sölesin:)

Tabiki neden olmasin:) abimi bi evliligeikna edelimde hayirlisi ile.allahm herkesi dengine yazsin insallah.ben isterim

Herşey kısmet sizinde kısmetiniz hayırlı bir zamanda bulacaktır sizi.Çeyizlerinize bakıp üzülmeyin zordur belki haklısınız ama dua edin bol bol Rabbim hayırlısını versin evlenmek içinde evlilik yapılmaz o yüzden hayırlısı :112:

Amin canim sagol.. Haklisin bol dua. Hem ceyizlerimi anneme veririm yenilerini alirim ne olcakki.. Param olsun kendi ayaklarimin üstünde durayimda

Amin canim sagol.. Haklisin bol dua. Hem ceyizlerimi anneme veririm yenilerini alirim ne olcakki.. Param olsun kendi ayaklarimin üstünde durayimda

Sağlık olsun gerisi gelir muhakkak sağlıklı mutlu olunda annenizinkilerde eskimiştir sizin sayenizde yenilemiş olur eşyalarını sevdiğinizi bulduktan sona hepsini yaparsınız yeter ki sağlık ve ayaklarınızın üzerinde durabildiğiniz işiniz olsun :16:

Annenz ne guzel demis.konu ile alakasiz ama bazen dusunmeden edemiyorum bu anneler nasil bir sey ya diye.ben surekli kitap okurum internet zaten vazgecilmez.uni mezunuyum annemin zekasi ettigi laflar kurdugu cumleler bende yok.kadin ilk okul mezunu benden zeki.cocugun biri bana evlenme teklif etmisti sadece bizim.karsi binada kirada evleri varmis dedim.eltimin bacisinin orada evi var kirada bu onun oglu olmasin aman esra dedi(cok pislik zararli bi ailedir)bende naptim ettim ogrendim annem hakliymis.o.......c benimle oynayacakmis megerse.tek lafimla tehlikefen korudu melegim benim.ya

Annelerimizin hayat tecrübesi var ondan herseyi tahmin ediyorlardir :)

canım uzulmene gerk yok.bak bana 29 umda evlendim 3 sene de cocuğum yoktu tedaviiii tedaviii sonra peş peşe 2 bebek şuan 35 yaşındayim ve yorgunum hayattan ..bedenim yaşlandı.. uyumak istiyorummmm.yaşlandım.durdum durdum sonrada hızlı hızlı benden öncekilerine yetiştim bir farkla onlar yavaş yavaş rşeyi yaşamışlar bende seneler içinde.....ve biittim pilim bitti.

Aynı yaştayız arkadaşım iki ay sonra 30 olcam ve 8 aylık evliyim. İki sene öncesine kadar evlilik fikri geçince amaan uzak olsun diyordum çünkü etrafımda iyi bir rol model yoktu. Eşimle aynı şirkette çalışırken bir sene sonra birbirimizin farkına vardık. Meğer mutluluk yanıbaşımdaymış. Allah eşimden razı olsun çok iyidir.
Çevrem evlenicem haberine inanamadılar o derece uzaktım. Çok iyi anladım ki herşeyin bir zamanlaması ve planı varmış. Ne erken ne çok geç aslında. Bu fikre alıştır kendini Allah'tan hayırlısını iste sadece.
Etrafına kulaklarını tıka. Sana evde kaldın demeye çalışanlar gerçekten mutlu mu bakalım?

Sahip olduklarinin kiymetini bil once. Sonra da kendini gelistirecek biseyler yap dil kursuna git, dansa, spora. Kitap oku, illa yapaca k biseyler vardir. Benim vaktim olsa ooo hooo neler yapmak isterdim. Bazen kendime ayiracak 15 dak. Olmuyo. Gez dolas. Bi silkin yaa, bos durmaktan oluyo bunlar :34:

Ben de 27 yaşındayım.kendimce dolu bi yaşantim olsa da evliligi cok kafama takmaya başladım belki bi aday olsa cevremde bu kadar takmazdim ama suan cok uzak hersey.burda otuzlu yaslarin basinda evlenen arkadaslari gorunce inanilmaz moral oldu bana.ve son olarak kendini bi seylerle surekli mesgul bile etsen gerçekten yuva kurmak isteyen kisi basini yastiga koydugu an yalnizligini hissetmeye basliyor maalesef.bu yuzden gerçekten isteyen herkese Rabbim cok yakin zamanda hayırlı bir es gondersin.

Gidesim geldi yahu :1:
Hangi tür dansa gidiyorsun peki?
Ben hep hint dansı iştemişimdir ama yokmuş o.
Çok seviyorum ya deli gibi sallanıp duruyolar hoşuma gidiyo :27:

Gitmek istiyorsan sakın erteleme.Ben Latin danslarına ilgiliyim,gittiğim kurs Salsa için..Hint dansı hakkında bir bilgim yok:1: Kendi kendine de öğrenebilirsin.

slm kızlarr
meğer ne kadar çokmuşşş benden-senden-ondan
bi topik mi açsak :) bizi simgeleyen :) ne dersiniz?maksat gırgır şamata olur yeri gelir sıkıntılar sorunları çözmek olur...

Back
X