Herşey karıştı

Linatuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
24
3
1
Arkadaşlar ben yeni evliyim 1 hafta on ce kv yanına gittik yün yıkamak için 1 hafta boyunca akşamları hariç hiç oturmadan üç yardim ettim yaptığım işi beğenmiyordu ben yine duymamazlıktan gelip yapmaya çalıştım alınganlık yazmıyım dedim bi sabah otururken kahvaltıda yün yapmıyorsunuz dediler eltimle bana eltimde beraber gitmiştik okadar gücüne gittiki olay eşime mesaj attım böyle oldu diye eltimde bu laf bana da gelmiş dedi mesajı kopyalayıp kendine attı eşine göndermek için akşam eve döndüğümüzde eşi mesajı görmüş ama benim attığını sanmisb eşine mesajı kendisinin attığını söyledi ama kaynim kv arayıp onların hakkında mesajlastigimzi söylemiş mesaj sadece bu kopyalama meselesinden ibaret kv hakkında kötü birşey ve ya fitne fesat gıbı şeyler olmadi kv beni aradı senintaniyamamisim diye bağırdı evime gelmeyin dedi sen geldikten sonra oldun bu senden önce yoktu dedi sanki ben laf taşıdım tek suçum eşime kirildigimm mesajı atmak ve eltime bunu gösterek i da eşine atması biz hep fısır fisir konuşur olduk eşim yanımda benim elt eltimin telefonuna el koymuş kaynim
Yeni hamile olduğumu öğrendim hergun kv ariyirumb açmıyor eşim hamile olduğumu söylemiş ama sizde anlayacakisniz ana baba olunca demiş olay çok büyüdü ben suçlu oldum sizce ne yapmalıyım akıl verin

Kırılıp eşinizle konuşuyorsunuz tamam da mesajı neden gösterdiniz eltiye? Kendisine kopyalayıp atmasına neden izin verdiniz? Eşinizle özel bir konuşmayı bu şekilde dağıtırsanız başınıza gelen normal.

Kaynananızı aramaktan vazgeçin. Kadının arkasından konuşuyorsunuz gibi duruyor. Oysa kendisi işini beğenmiyorum diye yüzünüze demiş. Madem beğenmiyor yapmayacaktınız bu da başka bir hatanız bana göre. Her neyse şu an en doğrusu kenara çekilmeniz. Bekleyin bir süre eşiniz aranızı düzeltecek gibi duruyor.

Sende suç. Ne diye mesajı attirdin ki eltine. O da yetmemiş içmemiş kocasına, çenesi düşük koca da anasına haber vermiş. Bence bu iki dedikoducu "kaynin ve eltine" mesafe koy konuşma.

Şimdi suçlu sen oldun iyi mi?

Bu arada iki kere okudum yazıyı, Allah rızası için virgül, nokta ve paragraf kullan beynim error verdi.

Allah aşkına, noktalama işaretlerini kullanın. Cümleler birbirine girmiş, okuduklarımı zor anladım.

Sizi aileye yüncü diye mi almışlar, görüşmeyin fazla, hem hamilesiniz madem. Bulantım var, tansiyonum düşük vb. diyin, elinizi ayağınızı çekin.

Kaynınızda amma abartmış, eltinizin telefonuna el koymuş öyle mi? Bir mesaj için? Şaka gibi aile vallahi :KK70:

Siz de bi sikayetlenmeseydiniz kocanıza nolurdu..Eve kadar sabredemediniz mi?

Neden kırıldığınızı eşinize söylüyorsunuz ki? Madem işimi beğenmiyorsun sen devam et de bitti gitti. Hele bir de eltiye kocaniza yazdığınız mesajı göstermek ne oluyor Allah'ım bir de kopyalayıp kendi kocasına atmış. Şaka gibi. Daha aramayın. Milletin işine ne merakliymissiniz sevabına yardım edilir ama böyle laf carpitilirsa el sürülmez. Biraz hakkınızı savunun yahu.

Arkadaşlar ben yeni evliyim 1 hafta on ce kv yanına gittik yün yıkamak için 1 hafta boyunca akşamları hariç hiç oturmadan üç yardim ettim yaptığım işi beğenmiyordu ben yine duymamazlıktan gelip yapmaya çalıştım alınganlık yazmıyım dedim bi sabah otururken kahvaltıda yün yapmıyorsunuz dediler eltimle bana eltimde beraber gitmiştik okadar gücüne gittiki olay eşime mesaj attım böyle oldu diye eltimde bu laf bana da gelmiş dedi mesajı kopyalayıp kendine attı eşine göndermek için akşam eve döndüğümüzde eşi mesajı görmüş ama benim attığını sanmisb eşine mesajı kendisinin attığını söyledi ama kaynim kv arayıp onların hakkında mesajlastigimzi söylemiş mesaj sadece bu kopyalama meselesinden ibaret kv hakkında kötü birşey ve ya fitne fesat gıbı şeyler olmadi kv beni aradı senintaniyamamisim diye bağırdı evime gelmeyin dedi sen geldikten sonra oldun bu senden önce yoktu dedi sanki ben laf taşıdım tek suçum eşime kirildigimm mesajı atmak ve eltime bunu gösterek i da eşine atması biz hep fısır fisir konuşur olduk eşim yanımda benim elt eltimin telefonuna el koymuş kaynim
Yeni hamile olduğumu öğrendim hergun kv ariyirumb açmıyor eşim hamile olduğumu söylemiş ama sizde anlayacakisniz ana baba olunca demiş olay çok büyüdü ben suçlu oldum sizce ne yapmalıyım akıl verin
Boşverin.

Suç tamamen sizde işini beğenmiyorum demiş kv siz hala yapmaya devam etmişsiniz insanlara yardım etmek iyidir ancak bu şekilde laf çarpıtılarak değil ikinci hatanız kv dediğini anında eşinize yetiştirmeniz eve kadar beklemeliydiniz üçüncüsü ise o mesajı eltiye göstermeniz gerçekten çok ilginç şeyler yapmışsınız. Bunun yanında sürekli aramanıza da anlam veremedim sert bir yorum yapmak istemem ama aramaktan vazgeçmeli daha olgun davranmalısınız.

Mesajı eltine gösterdiğin için suçlusun eşine kırıldığını soylemen normal ama bundan sonra 3. Kisilere dikkat et. Çünkü daha kimin nasıl olduğunu öğreneceksin dün bir bugün iki ileride yaşadığın bu şeyler tecrübe olacak.

Evliliginizde kimle ne tür şeyler yaşadığınızı 3. Şahıslara anlatmayin kimin ne için kullanacağını bilemezsiniz cunku.

Back
X