Arkadaşlar ben yeni evliyim 1 hafta on ce kv yanına gittik yün yıkamak için 1 hafta boyunca akşamları hariç hiç oturmadan üç yardim ettim yaptığım işi beğenmiyordu ben yine duymamazlıktan gelip yapmaya çalıştım alınganlık yazmıyım dedim bi sabah otururken kahvaltıda yün yapmıyorsunuz dediler eltimle bana eltimde beraber gitmiştik okadar gücüne gittiki olay eşime mesaj attım böyle oldu diye eltimde bu laf bana da gelmiş dedi mesajı kopyalayıp kendine attı eşine göndermek için akşam eve döndüğümüzde eşi mesajı görmüş ama benim attığını sanmisb eşine mesajı kendisinin attığını söyledi ama kaynim kv arayıp onların hakkında mesajlastigimzi söylemiş mesaj sadece bu kopyalama meselesinden ibaret kv hakkında kötü birşey ve ya fitne fesat gıbı şeyler olmadi kv beni aradı senintaniyamamisim diye bağırdı evime gelmeyin dedi sen geldikten sonra oldun bu senden önce yoktu dedi sanki ben laf taşıdım tek suçum eşime kirildigimm mesajı atmak ve eltime bunu gösterek i da eşine atması biz hep fısır fisir konuşur olduk eşim yanımda benim elt eltimin telefonuna el koymuş kaynim
Yeni hamile olduğumu öğrendim hergun kv ariyirumb açmıyor eşim hamile olduğumu söylemiş ama sizde anlayacakisniz ana baba olunca demiş olay çok büyüdü ben suçlu oldum sizce ne yapmalıyım akıl verin
Yeni hamile olduğumu öğrendim hergun kv ariyirumb açmıyor eşim hamile olduğumu söylemiş ama sizde anlayacakisniz ana baba olunca demiş olay çok büyüdü ben suçlu oldum sizce ne yapmalıyım akıl verin