kokusuz bebek urunleri hic aklima gelmemisti coook tesekkur ederim sagolunOnların da kokusuzunu al
Bebek ürünleri de var kokusuz onlardan al
Umarım kısa sürede atlatırsın zira yemek de Yemen lazım
Bunu mutlaka deneyecegim tesekkur ederimVicks vardır herkesin bildiği, onu bir kokla bakayım miden bulanacak mı. Eğer kokudan çok rahatsız olmazsan, bir parça vicksi burun kanatlarının altına sür. Bütün kokuları engelleyecektir.
Rica ederimBunu mutlaka deneyecegim tesekkur ederim
Ayyy bende ilk uc ay bu dertten cok cektim. Malesef yapcak bisey yok yani ben bisey yapamadim cektim. Bende mutfak dolabi yaptirmistim yaptirmazolaydim o tahtalarin kokusu dolabin kokusu resmen mahvediyordu beni. Allahim ne gunlerdi mutfaga burnumu esarbla baglayip giriyordum genede tertemiz yeni mutfak dolaplari kokuyordu .allah yardimciniz olsun inslh.Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorumsizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.
ben bayiliyordum guzel kokulara sokakta parfum kokulari alirdim.yemekte yapabildim o kokuda rahatsiz etmedi ama bulantilarim berbatti hastaneye yattim 2-3 gun serum tedavisi yapildi bicak gibi kesildi bulantilar o kadar rahat gecirdim hamileligimi sonra.Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorumsizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.
Ah ahh felakettir bilirim ben şampuan kokusundan değilde yemek kokusundan parfüm kokusundan nefret etmiştim biraz sabır gerek dayan 3. Aydan sonra geçer büyük ihtimalleHamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorumsizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?