Hersey kotu kokuyor dunya kotu kokuyor sanki

coronet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
440
351
103
Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorum sizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.

Onların da kokusuzunu al

Bebek ürünleri de var kokusuz onlardan al

Umarım kısa sürede atlatırsın zira yemek de Yemen lazım

Şampuan, sıvı sabun, deterjan, yumuşatıcı, parfüm kokusundan benim de aşırı midem bulanıyor.
Yapacak bişey yok ama :)

Vicks vardır herkesin bildiği, onu bir kokla bakayım miden bulanacak mı. Eğer kokudan çok rahatsız olmazsan, bir parça vicksi burun kanatlarının altına sür. Bütün kokuları engelleyecektir.
Bunu mutlaka deneyecegim tesekkur ederim

Ah ah hamileligim de 3 ay evime giremedim ev bana kokuyor gibi geliyordu evin kapısına gelir gelmez hemen kusuyordum taki bulantılarım geçene kadar evime öyle girdim Allah yardımcın olsun yeterki sağlıklı olsun bu zorlukların hepsi çekilir

Ayyy bende ilk uc ay bu dertten cok cektim. Malesef yapcak bisey yok yani ben bisey yapamadim cektim. Bende mutfak dolabi yaptirmistim yaptirmazolaydim o tahtalarin kokusu dolabin kokusu resmen mahvediyordu beni. Allahim ne gunlerdi mutfaga burnumu esarbla baglayip giriyordum genede tertemiz yeni mutfak dolaplari kokuyordu .allah yardimciniz olsun inslh.

şimdi sana yazsam hamileyken tiksindiğim kokuları, yeni yeni fobiler edinirsin yazmayayım 3,5 sene olmuş o dönem kullandığım yumuşatıcıyı şimdi bile koklasam bi fena olurum. Parfüm sıkmaya bu sene başlayabildim.

tam olmasa da iyiden iyiye hafifliyor bir süre sonra, benimki 4. ay civarı epey azalmıştı ama ne yalan söyleyeyim lohusalıkta bile devam etti

arkadaşların dediği gibi kokusuz ürünler, bulamazsan da klasik yeşil sabun

hamilelikte içgüdüsel olarak kadın kendisini zararlı etkenlere karşı korumaya alıyor, muhtemelen kimyasallara tepki bu koku hassasiyeti.

geçmiş olsun, sağlıkla kucakla

ben bayiliyordum guzel kokulara sokakta parfum kokulari alirdim.yemekte yapabildim o kokuda rahatsiz etmedi ama bulantilarim berbatti hastaneye yattim 2-3 gun serum tedavisi yapildi bicak gibi kesildi bulantilar o kadar rahat gecirdim hamileligimi sonra.

Ben ekstradan bide kocamın kokusundan tiksindim garibim eve girer girmez şampuansız yıkanıp dişlerini fırçalıyor kaç aydır. Umarim sen şanslı gruptansındır da 4. ayda geçer ben hala çekiyorum azaldı az ama tabi. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Ayyyy anılarım depreşti gerçi daha kızom altı aylık ama çook uzakta kalmış gibi o günler. Seni çok iyi anlıyorum ne çektim o kokulardan çamaşırlarrı deterjansız yıkadım toplarla bu sefer de makina kokuyo diye tutturmuştum iki haftaya bi servis çağırdım koku var diye herkes yok diyor ben var bunun için çok bi çözüm yok aslında ama geçiyor geçincede bi mutluluk bi huzur farkında olmadığın bi çok lütfun kıymetini anlamanı sağlıyor aslında hamilelik zor ama keyifli terbiye edici bi süreç. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ben 7.haftadan 34.haftaya kdr hergun kusmayi hic aksatmadim cok istikrarli bi hamileydim:) tam 12 kilo verdim ztn erken dogum oldu 34.hafta da yoksa 40 a kdr kusardim heralde..Dogumdan ciktim son kez kustum ve 2 yildir yiyemedigim karpuzu bu aksam yedim ilk defa..Hala korkuyorum ya kusarsam die..kizim 19 aylik 3 4 aydr kahvalti yapiyorum..Kokuya falan hic tiksinmem yoktu ne yesem 5 dk snra hoppp kos lavoboya..eger ki yiyebiliyorsan birseyleri sakin aksatma kokudan bulanti oluyor die saglikli bir sekilde beslen ..1 hafta boyunca 1 bardak suyu icemedigimi biliyorum..Hep serumlarla gecti hamileligim

Ah ahh felakettir bilirim ben şampuan kokusundan değilde yemek kokusundan parfüm kokusundan nefret etmiştim biraz sabır gerek dayan 3. Aydan sonra geçer büyük ihtimalle

Benim sadece koku hassasiyetim ve öğürmelerm vardı kusmam olmadı. Ama mesela balkona çıkıyorm dışardan bi kolu alıyodm başlıyodm öğürmeye. Tuvalet banyo özellikle. Benim 14. Haftada geçmeye başladı. Yemek yiyemedm sürekli taze meyve yedim yeşil elma tükettim bol bol o rahatsz etmiyodu hiç. Yeşil elmayı tavsiye ederm. Kokular içn de rahatsz olmadığım bi kolonyam vardı mandalina kolonyası onu daima burnuma tutuyodm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…