Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsuncok cok uzuldum Allah yar yardımcınız olsun inancınız varsa bol bol vakıa suresı okuyun ...
Allah yardımcınız olsun inşallah iş bulursunuz bölümünüz neKendimi bildim bileli maddi sıkıntılar hiç bitmedi. Babam zor bela okuttu bizleri, üni bitti iş yok, bekle ki kpss gelsin de 90 puan al atan.
Şimdi de babamın hapis durumu çıktı,yakında alacaklar. evin en büyüğü benim.
5 kişiyi nasıl geçindirecem ne yapacam hiç bilmiyorum, Allahım sen sabır ver![]()
çok swevindim gözünüz aydınBu gece güzel bi haber vereyim dedim, babamın cezası bozuldu, Allahımm ne kadar şükretsem az![]()
çok swevindim gözünüz aydın
Çoook teşekkür ederim, birkaç haftaya durumlar düzene girerse kpss me bile odaklanabilirim :)Allah kolaylık versin cnm
Belkide hayatinda verecegin kpss den ote en buyuk sinavin.alninin akiyla cikarsin insallah.guclu ol.dimdik ol.ve hic isyan etme olur mu.bunun bi surec oldugunu dusun.desteğiniz gerçekten iyi hissettirdi, çok teşekkür ederim![]()
Gözün aydın. :) Babanın zimmetine para geçirdiğine dair bir kanıt var mıydı ki nasıl ceza vermişlerdi?Bu gece güzel bi haber vereyim dedim, babamın cezası bozuldu, Allahımm ne kadar şükretsem az![]()
çok teşekkür ederim, umarım öyle olurBelkide hayatinda verecegin kpss den ote en buyuk sinavin.alninin akiyla cikarsin insallah.guclu ol.dimdik ol.ve hic isyan etme olur mu.bunun bi surec oldugunu dusun.
sağolunGözün aydın. :) Babanın zimmetine para geçirdiğine dair bir kanıt var mıydı ki nasıl ceza vermişlerdi?
havacılık bölümüm, belli dönemlerde alım oluyor, ilk alımlarda başvuracağım hemen
Malesef o dönem sınav parası için 50 liram bile yoktu, o sınava giremedim. Bu yıl hazırlanıyorum2014 de kpss girdiniz mi
ptt sözleşmeli personel alıyor
her lisans bölümünden basvurulabiliyor
bir bakın o ilana
para her şey değil ama çok şey
Malesef o dönem sınav parası için 50 liram bile yoktu, o sınava giremedim. Bu yıl hazırlanıyorum
Çok sağolun, buradaki mesajlarınız hep moral oldu bana, çok teşekkür ederim
yeni gördüm çok sevindim babanızın cezası bozulmuş zaten artık tamamen sınava odaklanabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun