Herşey sıfırdan başlar mı

kesinlikle böyle demen taraftarı deilim.müdahale etmenide önermem sonuçta ortada çocuk var.bana kalırsa kardeşin kimsesizlikten sahipsizlikten sıgınmış ona eminim..sen bir abla olarak kanatlarının altına alırsan herşeyin farkına varabilir..18 saat gözünde büyümesin cnm ya kaç sene sonra birbirinizi bulmuşsunuz yolun uzaklıgı ne farkeder ki..senin gitmenmi dogru olur onun gelmesini bilmiyorum ama arayı açmayın sogutmayın en azından sen buna izin verme..hayatını merak ettiğini buzamana kadar naptıgını nerelere geldigini dertleşmek amaçlı sorabilirsin sorgulamış gibi olmaz hem bu şekilde..
rabbim hayrlısını versin hakkınızda..
.

Bu duygularını kardeşinle de paylaş canım. Ona ne hissettiğini açıkca anlat bence birbirinizle duygusal bağ kurmanız için bu çok önemli. Daha sonra kardeşine sıkıca sarıl ve ne olursa olsun onu bırakma. Herşeye rağmen seni bulmuş bu bile seni hala sevdiğini ve hayatında istediğini gösterir. Sonuçta sen onun tek kardeşisin ve bence o da bunun bilincinde. İnşallah bundan sonra herşey sizin için daha iyi olur.

Kardeşimi bugün bir mesaj çekmek üzere iki defa aradım. Oğlum teşekkür almıştı, dayısıyla paylaşsın istedim. Bir de bulunduğumuz yerde test kaynak kitap ya da okumak için çocuklara göre kitap isteyecektim. Parasını öderim sorun değil. Ama hala aramadı. Dün yine iki kere aradım gene aramadı. Aramıyor beni. Yani istemediğine inandım. Bana karşı bir tuzak kurulduğunu hissediyorum sanki. Ben kardeşimden yeğeni için minicik de olsa bişey isteyemeyeceksem, aradığımda karşıma 20 yıldır görüşmediğimiz ama yeni kavuştuğumuz kardeşimin heyecanlı sesini duymayacaksam, anne yarısı olan teyzem, yıllarca kendisine bakmış bebekliğini bilen ananemiz, kuzenimiz aranmayacaksa, bunlara ayrılacak 5 dakika yoksa, nasıl buluşma bu....Çok üzgünüm kızlar. Ne olur benim için dua edin..Ne olur....

ahhh,gozlerim yasardine kotu bir olay.
bu durumda yapacaginiz erkek kardesinizle simsiki sarilmak...
Allah kimsenin yuvasini yikmasin...

En azından kardeşinizi bulmuşsunuz. Sizi görmek istemeyen annenizle babanızı da Allah'a havale edin. yaşlanmışlardır

Kardeşimi geri istiyorum. Çok üzgünüm. Bugün aramamaya karar verdim. Aramayacağım da.Sonraki günler de. O beni arayana kadar...
Aradığı zaman ne yaparım bilmiyorum. Hiçbir, ama hiçbir iş insanı 20 yıl sonra bulduğu ablasından alıkoymamalı. Koyamaz.

canım çok üzüldüm aranızda olanlara umarım tekrar eskisi gibi olmuştur aranız.. o zamandan beri 2 hafta olmuş var mı gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…