Herşey tepetaklak oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.723
108
Herşey bu kadar üst üste mi gelir diyorum gerçekten kafam karışık sinirlerim bozuluyor kafama takıyorum. Anlatıp en azından rahatlamak istiyorum.

Biz iki kız kardeşiz ablamla annemler altlı üstlü yaşıyorlar bu zamana kadar sorun olmamıştı ama son zamanlarda ablamın eşinin bize karşı tavırlarının değiştiğinin farkındaydım ki ailem de farkındaydı. Eve para getirmiyordu ve ablamı uyardık sürekli ne yapıyor bi araştır diye. Ama ablam kabullenmiyordu yani benim Kemalim yapmaz öyle şeyler diyordu resmen. İşi gücü maaşı kariyeri olan biri bu arada çalışıyor çok iyi de maaş alıyor kendisi bir bağımlılığı yok. Neyse konu ablam aldatılıyormuş hemde uzun zamandır. Bunu da tesadüfen buluyor yani allah artık önüne getirdi. İş yerine çıkışa gidiyor markete gideceklermiş eve giderken iş yerleri birbirine yakın olduğu için erken çıkınca gitmiş normalde marketin önünde buluşacaklarmış. Velhasıl iş yerinde eski çalışan biriyle yakalamış ve çıkışta karşılaşmışlar.

Tabi ablam direk kestirip attı çalıştığı firmanın ankara şubesine geçmek istiyor boşanma sürecini başlattı adamı evden gönderdi aileler duydu herşey bitti yani. Ama ailem de ona güvenip o evi alt üst almışlardı şimdi ablam aileme sizide götürücem ankaraya diyor ama annem istanbulu sevmiyor madem öyle biz memlekete gidelim diyor. Ablam ankarada ben eskişehirde ailem memlekette olacak 10 saat mesafe. Yarın öbür gün ben doğuya gideceğim eşimin işi dolayısı ile hem ben hem ablam başlarında olmazsak bugun zor olmasa bile yarın zor olur mu acaba 60 lardındalar daha.
Sizce ankaraya mı memlekete mi gitmeliler ben ne diyeceğimi şaşırdım?

Konuyu açarken moral bozucu ve kafa karışıklığından dolayı karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Ablaniza taşınma sürecinde yardımcı olmak için gidebilerler ama onun haricinde düzenlerini bozup evlerini taşımaya gerek yok bence, İstanbul'u seviyorlarsa kalsınlar yada memlekete gitsinler nerede mutlulularsa orada olsunlar.

60 yaşlarında anne babanin başlarında çocuklarının olmasına gerek yok zaten. İlerisi için şimdiden düşünmeye dert etmekte gereksiz olur.

Son düzenleme:
Ablaniza taşınma sürecinde yardımcı olmak icjn gidebilerler ama onun haricinde düzenlerini bozup evlerini taşımaya gerek yok bence.

60 yaşlarında karı kocanın başlarında çocuklarının olmasına gerek yok zaten. İlerisi için şimdiden düşünmeye dert etmekre gereksiz olur.
Onlar ablam için istanbulda duruyorlardı ablam gidince onlarında düzeni bozulacak zaten. Annemler öok rahat değillerdir boşandıkları için ablamı tek bırakmazlar normalde ama olayın şokundalar gibi geldi bana bilemiyorum.

Onlar ablam için istanbulda duruyorlardı ablam gidince onlarında düzeni bozulacak zaten. Annemler öok rahat değillerdir boşandıkları için ablamı tek bırakmazlar normalde ama olayın şokundalar gibi geldi bana bilemiyorum.
Anladım, o zaman beraber Ankara'ya gitmeleri mantıklısı, ablanizda öyle istiyormuş.

Son düzenleme:
Ablanla Ankara’ya gitmeliler. Hem ablana da destek olurlar.
ayrıca ablam kemalim Yapmaz modunda falan yazmışsın ama kız baya mertçe şak diye boşamış oh iyi de yapmış.
Biz affedecek sandık gerçekten bu kadar net olmasına şaşırdık ve çok da sevindik zaten sırtında kene gibiydi salması en iyisi

İstanbulu seviyorlarsa orda kalmaya devam etsinler. İlerisini sonra düşünürsünüz, zaman ne getirir bilinmez.

İstanbulu seviyorlarsa orda kalmaya devam etsinler. İlerisini sonra düşünürsünüz, zaman ne getirir bilinmez.
Daireleri satacaklar İstanbul’da ablam için kalıyorlardı ablam gidince sebebimiz kalmadı diyorlar yazlık da var illa ablamdan ayrı olacaklarsa da oraya yerleşsinler diyorum ama sanırım üzüntüden herkesin kafası karışık

Daireleri satacaklar İstanbul’da ablam için kalıyorlardı ablam gidince sebebimiz kalmadı diyorlar yazlık da var illa ablamdan ayrı olacaklarsa da oraya yerleşsinler diyorum ama sanırım üzüntüden herkesin kafası karışık
Acele etmeyin o zaman, sakin kafayla düşünülür. Ablanızın yanı mantıklı mı bilemiyorum, ablanız tekrar evlenebilir falan.

Memleketimiz küçük bi yer iş bulamaz orada huzuru da olmaz zaten. Kariyer sahibi bir insan o yüzden emek emek geldiği yerden vazgeçmez maaşı da çok iyi ekonomik özgürlüğü var babamın emekli maaşına tahammül edecek biri değil pek
O zaman en mantıklısı ailenizin gitmesi bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X