• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey üst üste geliyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
O kadar kötüyüm ki şuan kendimi teselli etmeye calısıyorum ama olmuyor size yazayım dedim. Hayatımda hersey üst üste geliyor. Sorunlu bir ailem var. Babam aşırı sorumsuz yumurta... Dayanana kadar borçla ev gecindirdi kıt kanaat. Şimdi de mecburen 2-3 gün orda 5 günde burda cogunlukla işsiz takılıyor. Ve değişmez biri psikolojisi bozuk içkisi var. Annem aşırı pasif bir kadın. Babamdan deli gibi korkar. Sindirmiş iyice kadını. Ben tüm zorluklara ragmen okudum ettim çalışıyorum ama şansım bir gülmedi hep girdiğim yerlerde işyeri kapandı ya da krizden cıkarıldım. Şimdiki işyerim de cıkarıyor iş yok diye. Bu son haftamdı 2 gündür gidemedim işe çok kötü hasta oldum serum filan yedim. Yarın gidip eşyalarımı toplucam. Şuan kardeşim de hasta babam oturdu yine içti içti şimdi kendi de kusuyor. Allahım diyorum bu nasıl bir kader. Benim de psikolojim sağlam değil zaten uzun zamandır tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. Bu son işyerimde kendimi toplamıştım psikolojim de düzelmişti. Şimdi yeniden düzenim bozuluyor bir yer ile anlastım bu arada maaşı asgari ücret De olsa tecrübe dir diyip lisans mezunu olmama ragmen. Cidden kötüyüm tesellinize ihtiyacım var yeniden psikolojim bozulmaya basladı ağlama hissi geliyor ağlayamıyorum da nefesim daralıyor. Nolur bir yardım edin bir cıkıs kapısı gösterin bana..

Ne güzel üniversite mezunusunuz hangi yönde yeteneğiniz varsa işyerinde ki kariyer planlamanızı ona göre yapmanızı öneririm. Daha çok ne tür işlerde çalışıyorsunuz? Bu arada kendimi okuyorum sandım bi an. Benim babam içmezdi ama sorumsuzun önde gideniydi annem de dediğiniz gibi korkaktı pasifti. Küçük bi kardeşim vardı. Kendim çalıştım eve ben bak%ım kaç sene. Ve sizin gibi mezun değildim. Lise terkti iş bulmak çok zordu. Arkadaş çevrem yoktu içe kapanık bi tiptim. İş ortamlarım berbattı. Yalnız en büyük pişmanlığım şu an iyi olan ailem ben varken çalışmayıp sırtımdan geçinirken, kenara para ayırmayıp ayağımda incecik ayakkabılarla işe gidip kendimi enayi yerine koydurmamdı. Siz siz olun kendinizi düşünün kendinize değer verin. Siz belki şimdi evlenip gitseniz. Babanız işe girer annenizde aktifleşip o da bir işe girer beraber kardeşinizi okuturlar bile. Kendinize güvenin derim ben. :KK66:

Ne güzel üniversite mezunusunuz hangi yönde yeteneğiniz varsa işyerinde ki kariyer planlamanızı ona göre yapmanızı öneririm. Daha çok ne tür işlerde çalışıyorsunuz? Bu arada kendimi okuyorum sandım bi an. Benim babam içmezdi ama sorumsuzun önde gideniydi annem de dediğiniz gibi korkaktı pasifti. Küçük bi kardeşim vardı. Kendim çalıştım eve ben bak%ım kaç sene. Ve sizin gibi mezun değildim. Lise terkti iş bulmak çok zordu. Arkadaş çevrem yoktu içe kapanık bi tiptim. İş ortamlarım berbattı. Yalnız en büyük pişmanlığım şu an iyi olan ailem ben varken çalışmayıp sırtımdan geçinirken, kenara para ayırmayıp ayağımda incecik ayakkabılarla işe gidip kendimi enayi yerine koydurmamdı. Siz siz olun kendinizi düşünün kendinize değer verin. Siz belki şimdi evlenip gitseniz. Babanız işe girer annenizde aktifleşip o da bir işe girer beraber kardeşinizi okuturlar bile. Kendinize güvenin derim ben. :KK66:

Canım kardeşim de okudu. Yeni mezun iş bekliyor. Ama.o bana göre daha kafaya takmaz birşeyleri daha rahattır. Gitmiş spora yazılmış mesela parasını benden istedi kurs parasını da ben verdim. Calısmaya baslayınca bana verecekmiş. Abla olarak vereyim para sorun değil ama neden böyle sorumsuz davransın ki bu yüzden alacağım o parayı ondan Claısınca o. Babam mecburiyetten calısıyor sildiler kredi alma hakkı bitti cünkü ama bana da para soruyor arada hem kendileri vermediği gibi bide istiyorlar yüzsüz. Annem zaten hak getire neyse ki ev işleri Vs dönüyor sayesinde ne diyeyim. Keşke şöyle kalbime göre biri cıksa beni kurtarsa bu hayattan. O da yok şimdilik bakalım inş düzgün biri cıkar bende mutlu olurum birgün.

Canım kardeşim de okudu. Yeni mezun iş bekliyor. Ama.o bana göre daha kafaya takmaz birşeyleri daha rahattır. Gitmiş spora yazılmış mesela parasını benden istedi kurs parasını da ben verdim. Calısmaya baslayınca bana verecekmiş. Abla olarak vereyim para sorun değil ama neden böyle sorumsuz davransın ki bu yüzden alacağım o parayı ondan Claısınca o. Babam mecburiyetten calısıyor sildiler kredi alma hakkı bitti cünkü ama bana da para soruyor arada hem kendileri vermediği gibi bide istiyorlar yüzsüz. Annem zaten hak getire neyse ki ev işleri Vs dönüyor sayesinde ne diyeyim. Keşke şöyle kalbime göre biri cıksa beni kurtarsa bu hayattan. O da yok şimdilik bakalım inş düzgün biri cıkar bende mutlu olurum birgün.
İnşallah. Babanın eve bakma sorumluğu var. Sakın para verme bi de seni suçlamaya kalkarsa "Sen ne biçim erkeksin hem çalışmayıp benden para alma hakkını nerden buluyosun?" de. Korkma dik ol. Benim babam; yok "Ortaya para koyalım. Beraber bişeyler yapalım." derdi. O da doğru dürüst çalışmazdı.

İnşallah. Babanın eve bakma sorumluğu var. Sakın para verme bi de seni suçlamaya kalkarsa "Sen ne biçim erkeksin hem çalışmayıp benden para alma hakkını nerden buluyosun?" de. Korkma dik ol. Benim babam; yok "Ortaya para koyalım. Beraber bişeyler yapalım." derdi. O da doğru dürüst çalışmazdı.

Şimdiye dek istemedi memlekete gidip geldik ailecek yıllar sonra ben aldım biletleri filan orda onun paradan yedik. Neyse geldik işe gidiyor ama ve geçici bulabildi şimdilik işte sıkısınca para sorabiliyor. Cok sıkıntıdayım cidden hem ailemi kafama takıyorum takmıcam desem de hem iş düzenim bozuldu ne bileyim ya.. Yasıyoruz işte sağlığımız olsun bari en önemlisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X