- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
O kadar kötüyüm ki şuan kendimi teselli etmeye calısıyorum ama olmuyor size yazayım dedim. Hayatımda hersey üst üste geliyor. Sorunlu bir ailem var. Babam aşırı sorumsuz yumurta... Dayanana kadar borçla ev gecindirdi kıt kanaat. Şimdi de mecburen 2-3 gün orda 5 günde burda cogunlukla işsiz takılıyor. Ve değişmez biri psikolojisi bozuk içkisi var. Annem aşırı pasif bir kadın. Babamdan deli gibi korkar. Sindirmiş iyice kadını. Ben tüm zorluklara ragmen okudum ettim çalışıyorum ama şansım bir gülmedi hep girdiğim yerlerde işyeri kapandı ya da krizden cıkarıldım. Şimdiki işyerim de cıkarıyor iş yok diye. Bu son haftamdı 2 gündür gidemedim işe çok kötü hasta oldum serum filan yedim. Yarın gidip eşyalarımı toplucam. Şuan kardeşim de hasta babam oturdu yine içti içti şimdi kendi de kusuyor. Allahım diyorum bu nasıl bir kader. Benim de psikolojim sağlam değil zaten uzun zamandır tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. Bu son işyerimde kendimi toplamıştım psikolojim de düzelmişti. Şimdi yeniden düzenim bozuluyor bir yer ile anlastım bu arada maaşı asgari ücret De olsa tecrübe dir diyip lisans mezunu olmama ragmen. Cidden kötüyüm tesellinize ihtiyacım var yeniden psikolojim bozulmaya basladı ağlama hissi geliyor ağlayamıyorum da nefesim daralıyor. Nolur bir yardım edin bir cıkıs kapısı gösterin bana..