• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey üst üste

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
38
Merhabalar
Hemen konuya gireyim annem beni sevmiyor ailemle aram kötü annem herkesin içinde seni 1 gram bile sevmiyorum dedi o an yaşadığım acıyı bi allah bilir. Bugünde kavgalıydık onlar akşam yılbaşı için bi akrabamıza gittiler ben gitmedim evde tek başıma oturuyorum. Birde sevgilim var milletin sevgilisi planlar yapar beraber eğlenirler benimki teklif bile etmedi bide bana şaka yapıyor yok kopucam bilmem ne diye. Şaka yaparak söyledi bize gel diye yok dedim sen benimle yılbaşı geçirmek istemiyorsun diyor hala, ben senin ananla babanla mı oturayım ya mantığa bakın. Bide bu bizim ilk yılbaşımız olacaktı genciz yani eğlenmek istiyorum ama kişiliklerimiz çok ters o emekli dedeler gibi. Aile sevgisi görmediğimden böyle şeylerde mutluluk arıyorum evde arkadaş çevresinde hiç istenmeyen biri gibiyim kimse sözümü dikkate bile almaz mesela. Zaten arkadaşımda yok öyle görüştüğüm. Bütün gün evde kendi kendime oturdum ağlayıp durdum. İçim daraldı yazmak istedim okuduğunuz için teşekkürler

Ben de zamaninda anne ve babama sizi zerre sevmiyorum hayatimizi mahvettiniz demistim. Cok buyuk kirginliklarim vardi, tasiyamayacagim yukleri cocukken tasimak zorunda kalmistim ve kizgindim. Anneni uzen seyler yasamis olabilir misin ? Onu cok uzen, derinden yaralayan seyler mesela.. seni sevmediginden degil kizginligindan soylemistir. Erkek arkadasinla olan kisma yorum yapamayacagim beni uzen ne olursa olsun hep uzak durdum cunku kafama uymayan seylerden kactim.

kac yasındasın ? ergenlıkte aıleyle zıtlasmalar olur.. annen sevmez olur mu hıc dogurmus bu yasa getırmıs...kım evladını sevmez ?
aılenı hos gor .. yaslılıklarına ver .. esas sorun sevgılın , canım cıdden mutlu musun ? bence degılsın .. bı kez daha dusun derım ılıskını ... tamam kutlama olayı olmadı en azından bı kucuk hedıye onuda mı dusunmedı ?

Her anne evladini sever bence:)size ne icin kizmissa o kizginlikla soylemistir emin olun.Belki o da ilgi bekliyordur sizden:)ama hep soyledigim bisey vardir,ailen sana ne kadar deger veriyorsa,cevrenden de o kadar deger goruyorsun.ister koca olsun ister arkadas...

Bende varım bende..Hemde hastaneden yazıyorum..Annemi bekliyorum..Eşim evde..Ben hastanede..Abilerim Ablalarım herkesten ayrıyım..Tek annem var yanımda o da hasta..
Yılbaşına hastanede girecez..
Ara ara hüzünleniyorum,kendimi kötü hissediyorum ...
Ama napalım..Birgün herşey çok daha güzel olacak diye düşünelim..

Öncelikle bu düşüncelerden kurtul . Öyle bir şey yok anneni mutlaka kızdıracak bir şey yada kıracak bırseyler demişsinnidr o yuzden öyle davranıyodr en basitinden bende annemle arada bi agır tartışmalar yaşarız bir kere annem bana baya agır konuştu sonra bende hata yaptıgımı farkettm cunku bende agır konuştum sonra gururu bırakıp zorda olsa özür diledim ilk basta dönmedı sonra sarıldı aglamaya basladı benı uzuyosun dıye bnde agladm braz snra barıstk sonra anladm bendede hata oldugunu bunu ıyı dusun nerde hata yapıyosun agırıyomusun tersmı gıdıyosun bundan anneler için gerçekten çok önemli bir başkasına bu kadar kırılmazlar belkı ama evlat olunca daha kırıcı ve hassas olabiliyorlar

Ben de zamaninda anne ve babama sizi zerre sevmiyorum hayatimizi mahvettiniz demistim. Cok buyuk kirginliklarim vardi, tasiyamayacagim yukleri cocukken tasimak zorunda kalmistim ve kizgindim. Anneni uzen seyler yasamis olabilir misin ? Onu cok uzen, derinden yaralayan seyler mesela.. seni sevmediginden degil kizginligindan soylemistir. Erkek arkadasinla olan kisma yorum yapamayacagim beni uzen ne olursa olsun hep uzak durdum cunku kafama uymayan seylerden kactim.
Hayır hiç kötü birşey yapmadım annemin utanacağı türden yani öyle bi durum yok

kac yasındasın ? ergenlıkte aıleyle zıtlasmalar olur.. annen sevmez olur mu hıc dogurmus bu yasa getırmıs...kım evladını sevmez ?
aılenı hos gor .. yaslılıklarına ver .. esas sorun sevgılın , canım cıdden mutlu musun ? bence degılsın .. bı kez daha dusun derım ılıskını ... tamam kutlama olayı olmadı en azından bı kucuk hedıye onuda mı dusunmedı ?
Evet mutlu değilim hemde hiç, hayır o da olmadı

Öncelikle bu düşüncelerden kurtul . Öyle bir şey yok anneni mutlaka kızdıracak bir şey yada kıracak bırseyler demişsinnidr o yuzden öyle davranıyodr en basitinden bende annemle arada bi agır tartışmalar yaşarız bir kere annem bana baya agır konuştu sonra bende hata yaptıgımı farkettm cunku bende agır konuştum sonra gururu bırakıp zorda olsa özür diledim ilk basta dönmedı sonra sarıldı aglamaya basladı benı uzuyosun dıye bnde agladm braz snra barıstk sonra anladm bendede hata oldugunu bunu ıyı dusun nerde hata yapıyosun agırıyomusun tersmı gıdıyosun bundan anneler için gerçekten çok önemli bir başkasına bu kadar kırılmazlar belkı ama evlat olunca daha kırıcı ve hassas olabiliyorlar
Hayır onu kıracak birşey yapmadım zaten kimseye zararım yok evden dershaneye dershaneden eve giderim evdede kendi halimde takılırım. Arkadaşımdan webcam ini ödünç almıştım altı üstü 10 tllik birşey sonuçta bu tetikledi onun bana böyle demesini ve içtende söyledi yani ve herkesin içinde yaptı bunu bana

belki kendi içinden bir derdi taktığı bir şey vardır tek sana karşımı böyle yoksa dıger aıle uyelerınede mı aynı şekılde ?

canım ne yaşadın da böyle oldu bilmiyorum ama bence anneni çok kızdıracak bir şey yapmışsın.. sevgilinin olmasından mı hoşnut değil ailen acaba ? özel değilse açabilir misin biraz

Back
X