- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Ben de bakiyorum eskilere , icimde birsey var mi yok. Oylesine. Aldatacak adam yenisiyle de aldatir. Gordun de iyi mi oldu. Biraz daha esnek ol. Bir sans daha ver ama bir daha ikinci sans verme.
bilmiyorum.. cok kırgınım gerçekten kendii cok kırılmış yaralanmış hissediyorum.. dediğim gibi belki size göre basit birşeydir ama ben kaldıramadım aklıma geldikçe kırıp dökesim geliyor onu arayıp agzıma geleni söylemek istiyorum.. su an iyiki hattımı kırmışım.. yoksa daha kötü olacaktı belkide..
haklsınız .. şimdi bir daha düşündümde bu kelimelerinizde sonra belki aklı onda olsaydı.. of bu kelimeyi yazmak bile o kadar kötü ki giderdi değil mi durmazdı aramazdı beni.. üzülmezdi . bilmiyorum su an cok sinirliyim öfkeliyim kırgınım.. ama bugun birşeyi anladım ki ben onu gerçekten cok seviyormuşum insan bazen bunu anlayamıyor göremiyor o elinde iken ben bugun bunu anladım.. o kızı geçmişte cok sevmesi.. belkide bu yüzden bütün kızgınlığım.. dün aklıma acana onu benden cok mu sevdi ihtimali bile geldi cok zordu benim için cok kötüydü. ne hayatlar var biliyorum.. bu ne ki değil mi haklsınız da ama herkesin kendine göre bir derdi var işte. üzen kıran yaralayan..
senin adına üzüldüm gerçekten kötü bi durum,ayrılmak için bi neden olabilir mi bilmiyorum ama hatasını anlamasını sağla
ben de hiç anlam veremiyorum insan niye merak eder bugüne kadar eski sevgilmi aratmak aklımın ucundan bile geçmedi ama bende senin gibi hep şüpheci yaklaştım sevgilime karşı sıktım baya facebook kullanmıyo ama ya bi hesap alıp baktıysa.. napardım bilmiyorum.
belkide sadece merak ettiği için aratmışttır ama bana saçma geliyo saçma bi merak
bu arada aratmayanların içinde de fırtınalar kopuyo fikrine katılmıyorum olabilir tabi ama düşük bi oranla.
seni gerçekten sevdiğini sadece sen anlayabilirsin,sevgisinden eminsen tabii bir daha yapmayacağından da emin olmanı sağlarsa sende bi süre hatasını anlşamasını sağla ve barış derim ben
ama bide şu sorun var zaten güven problemin varmış şimdi haklı olarak güvenin zedelendi herşey daha zor olacak,sevgiline çok iş düşüyor
erkeklere güveni sıfır olan biri olarak cevaplıyorum; SADECE MERAKTIR BU..
boşuna heder ediyosun kendini,ve karşındakini..
bazen insanının eli durmaz anlamı bile olmayan bişeylere uğraşır boş boş otururken..
neticede eski sevgilisini untumadı bu bir gerçek.sadece hisleri yok oldu..kimse hafızasını kaybetmediğine göre,hatırlamak en doğal şey.hatırlanan bir şeyi de merak etmek bunun doğal sonucu..yani bir kasıt aramana gerek yok canım.takibini uzaktan yapabilirsin ama karşındakini bunlarla yıpratmamalısın..
Canım çok tepki vermişsin. Erkek arkadaşın kızla buluşmuş mu? Mesaj yollamış mı? Gizli gizli görüşmüş mü? Seni aldatmış mı? Ya da sen sorduğunda yalanlamış mı? Şifresini biliyormuşsun, senden gizlisi saklısı olan adam şifresini söyler mi? Bence hata etmişsin. Evet yaptığı doğru değil, küsebilirdin, kızabilirdin. Eğer gerçekten seviyorsan sahip çıkmalısın bence, hepimiz insanız. Çeşitli hatalarımız var. Onu aratmış olması, ona aşık olduğu anlamına gelmiyor. Şeytana uymuş, aratmış bakmış. Bakmışta eline ne geçmiş?? Hiçbirşey...
Ayrıca bu facebook ne çok can yakıyor. Biz nişanlımla kapattık. Bizimde geçmişte bu yüzden sorunlarımız oldu. Ama şunu unutma: niyeti bozuk olan insan; facebookta birşey yapmıyorsa dışardada yapmıyor anlamına gelmez. Erkekler sadece sanal alemde onu bunu aratıp, meraklarını giderecek kadar aciz değiller. Yapan adam her yerde yapar. Çok merak ettiyse belkide aramıştır, mesaj atmıştır. Nerden biliyorsunuz?? Öncelikle sevdiğiniz insana güvenin. Merak ettim arattım diyorsa bir daha merak etme merak etcek birşey yok diyin. Sonra zamana bırakın. Bu kadar fevri davranmayın.
Bana bunu yaptı, beni mahvetti falan yazmışsınız. Bende gerçekten birşey var sandım.
Ve hep kafanızda kuruyorsunuz. Eğer sizin yerinizde onun olmasını isteseydi, sizden ayrılıp ona giderdi. Kendinizi boş yere üzmeyin, sizi seven bir sevgiliniz var. O şimdi sizin yanınızda, eski sevgilisi mazide kalmış.
bence abartmışsınız şu facede herkes yani çoğu insan eski sevgilisini aratmıştır meraktan
bence senin sebepsiz yere acı çekesin var çok melankoli grdüm seni biraz kafanı topla kendine gel bukadar zamandır süren ilişkini böyle saçma bişey yüzünden bitirme pişman olursun
eğer gerçekten mazide kalsaydı aratmazdı oun bakmazdı.. biliyorum bakmazdı. acılarını hatırladı belkide resimlerine baktıkca acılarını hatırladı.. hepiniz dediniz hayır değildir değildir dediniz meraktır dediniz... ama ya değilse.. ben bunu kaldıramıyorum cok agır geliyor. enisi gitmek galiba.. düşündükce içim acıyor..
düşünüyorum.. düşündükce acı cekiyorum.. o kızın profiline baktıkca acı cekiyorum.. hala onun sevgilim için acı cektiğini görmek cok koyuyor bana. belki ben olmasam belki o öyle yapmasa onun ilk aşkı kalacaktı. onu benden cok sevdimi sahiden.. ne kadar da güzelmiş gülüşleri bakışları .. beni onun kadar güzel bulmuşmydu sahiden.. hangimizi daha cok sevdi.. ona bakarken neler hissetti neler düşündü.. belkide hep aklındaydı.. paylaşımlarını okudukca ağladı.. onunda 14 şubatmış doğum günü... dogum gününde onu da düşündümü. keşke oda olsaydı dedimi.. konuştumu onunla özledimi onu.. dayanamıyorum bunlara dayanamıyorum..
düşünüyorum.. düşündükce acı cekiyorum.. o kızın profiline baktıkca acı cekiyorum.. hala onun sevgilim için acı cektiğini görmek cok koyuyor bana. belki ben olmasam belki o öyle yapmasa onun ilk aşkı kalacaktı. onu benden cok sevdimi sahiden.. ne kadar da güzelmiş gülüşleri bakışları .. beni onun kadar güzel bulmuşmydu sahiden.. hangimizi daha cok sevdi.. ona bakarken neler hissetti neler düşündü.. belkide hep aklındaydı.. paylaşımlarını okudukca ağladı.. onunda 14 şubatmış doğum günü... dogum gününde onu da düşündümü. keşke oda olsaydı dedimi.. konuştumu onunla özledimi onu.. dayanamıyorum bunlara dayanamıyorum..
Elbette hatırlayacak, sen okula başladığın günü unutuyor musun? Yada son doğum gününde sana aldıkları hediyeyi. Buda öyle birşey. Adam 5 yılını vermiş, elbette anıları var. Belki o günlere üzülüp, şuandaki ilişkisi için şükrediyordur. Aklına takılıyorsa ayırlırsın olur biter. Hayatta neler var kaldırılamayacak, erkek arkadaşının yaptığının yanına... Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın biraz küçük gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?