- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
şu günler geçene kadar dersin de üstünden zaman geçince daha az umursarsın sonra sadece arada aklına gelir.
tecrübeyle sabittir.
Hani dedin ya bu kızı çok sevdi çok ağladı acılar çekti diye bu kadar ayrıntıyı nerden biliyorsun bu kız hakkında ?
Keşke bu kadar çok şey bilmeseydin :26:
Bu kadar sevdi acılar çekti madem neden ayrıldı ki kızdan :44:
biliyorumm.. arkadaşları anlatmıştı ama kızın ismini görüntüsünü hiç birşeyini bilmiyordum.. hiç birşeyini. keşke görmese idim keşke. ayrılıkları ünv. için olmuş o ünv. kazanmış.. farklı şeyler olmuş değişmiş bunun için olmuş..
ço kötü değil mi bu duygular ck hemde.. keşke onu hiç görmese idim keşke bakmasaydım o faceye keşke.
Çok kötüyüm kızlar o kadar kötüyüm ki yanlış bir karar almaktan korkuyorum bana yardımcı olun.. bir yılı geçkin süredir devam eden bir ilişkim var.
ben güven inancımı cok önceden yitirmiştim insanlara karşı. sevgilime karşıda öyledi güveniyordum aslında ama içimde yinede hep bir korku hep birşeyler arıyordum ve o cok rahatsızdı bu durumdan cok üzlüyordu bana karşı hiç bir hatası olması takii bugune kadar.
Bugün facesine girdim hareketler dökümü kısmından ara diye birşey cıktı ve arattırdıkları kişiler gözüküyordu 3 kere bir kızı aratmış. dün kasım ve aralık aylarında.. ben önce 5 yıllık cıktığı biri vardı. ayrılmışlardı cok önce ben o mu dedim.. memeleketini görünce evet o dedi. başımdan kaynar sular döküldü içim yandı.. beynim durdu bomboş oldum neden dedim neden yaptın bunu bana neden ondamıydı aklın dedim..
Benim aklımda fikrimde herşeyim sende ben seni hayatıma girdiğin günden beri cok seviyorum.. ama sen bu güven proplemin yüzünden bizi yok ettin parçaladın, maffettin, o kıza gelince ona karşı birşeyler olduğu için aklımda olduğu için değil sadece merak ettim. sadece hepsi buydu dedi.. acıklamaları bu oldu ve ben telefonu kapattım hattımı kırdım.. kaldıramadım neden arattı o kızı niye yaptı bunu .. ne olursa olsun aklına geldi o kız merakta olsa geldi.. ben ne yapmalıyım ne olur siz söyleyin çaresizim..
O zaman o kızın değerli olduğunu sanmam erkek arkadaşının gözünde
Üni. gidince değişen onu üzen ağlatan biri...
Belkide gururuna yediremedi , erkekler için daha ağır ya sözde böyle şeyler
Kusura bakma sen derine indiğin için bende derine indim
Anlamaya çalışıyorum sadece ne amaçla baktığını , ama erkekleri kim anlamış ki
Bu duygulardan kurtulmalısın.
Ben bunu ona dair her şeyi geride bırakarak yaptım. Ama beni sevdiğini söyleseydi, ona inanırdım.
Bence inanmalısın. Herkesin yaşanmışlıkları var, hem onu isteseydi, emin ol onu gider alırdı. Senin yanında olmazdı.
Bir üni. için ilişki bitmez. Özellikle geçmişte onun için ağlamışsa. Bir adam ağlamışsa, mutlaka canını ya da gururunu bir şey acıtmıştır.
Bu kızın ,sevgilini aldatmadığına ya da buna benzer bir şey yapmadığına emin misin ?
Seni sevdiğini söylüyorsa, seviyordur. Ben inanıyorum. Hem senin için ağlamaması daha iyi ki, demek ki canını acıtmadın.
galiba aldatma gibi birşeyler de olmş canım bilmiyorm bana hiç anlatmazdı.. hiç sadece cok sevdim derdi. zamanında bir tek bunu demişti.
benim katlanamadım ne biliyormusun... onun basit biri olmaması onu geçmişte cok sevmesi onun için cok acı cekmesi anlıyormusun beni hiç sanmıyorum ?
Canım, ben kızın aldattığını düşünüyorum. O tarz bir şey yani. Emin ol, aldattıysa , sevgilin ona karşı bir şey hissetmiyordur. Erkekler bu konularda hemen sevgisini geri çeker. Yani bence; "napıyor bu salak ?" diye düşünüp bakıyordur.
haklısın.. önemli değil olur mu. .ama seninde dediğin gibi keşke keşke hiç bilmeseydim.. ben dün faceye o niyetle girmemiştim zaten.. öyle bir bakıyım dedim oyun oynayım dedim canım sıkılmştı nerden bileblirdim ki böyle olacagını burda herkes dedi ya meraktan" öyle olsaydı 1 kere bakardı değil mi 3 kre değil belki daha fazla onuda bilmiyorum sadece sınırlı aylarınkini gösterdi.
önemli değil canımm :) iyi ldu bunu anlattın ya ne bilim güldürdün beni Allahda seni güldürsün hacımBu paranoyaklık hali iyi bir şey değil. Bu karışık duygular, çıkmaza götüren sorular.. Kendimden örnek veriyim..
6-7 sene öncesinde eşim bir kızı çok sevmiş aynı mahalledelermiş.. O kadar çabalamış, çabaladıkça daha çok aşık olmuş ama bir türlü kız kabul etmemiş. Eşim çok acılar çekmiş çok ağlamış onun için.. Ve sevgili olamadan eşim o semtten ayrılmış.. Ama arada sırada o semte uğrayıp kızın kapısının önünde arabasıyla bekliyormuş görmek için :26:
Kız için upuzun yazı bile yazmış face'de paylaşmıştı hatta arkadaş olduğumuz zamanlar okurdum sürekli o yazıyı, eşime aşıktım ya sanki bana yazmış gibi..
Eşimin şuan da bile birçok hesabında kullandığı şifre o kıza aşkını iftira ettiği günün tarihidir
Hatta biz birbirimizden hoşlandığımız zamanlar bile gitmiş bi kaç kere.. Yani o kadar ki sevmiş kızı..
Bir ara çok takmıştım bunları kafaya.. Hani o kadar sevdi ama sevgili olamadıya ya içinde kaldıysa diye.. Arada aklına geliyor mu o kız, neler düşünüyor diye :26: Sonra anladım ki boşa yoruyorum kendimi.. Eşim bana çok aşık, hepte ilgilidir ve benden başkasını gözü görmüyor ki ben neler düşünüyorum.. Sonra attım bu düşünceleri kafamdan ve rahat ettim.
Benden önce bir kızı çook sevmiş olabilir ama artık onun hayatında ben varım ve beni çok seviyor.. Bende öyle zira! Eşim benim her şeyim! Ondan öncesi umrumda bile değil.
Kısacası kendini de sevgilini de huzursuz etme böyle yaparak. Neden sevgilinin aklına zorla o kızı sokuyorsun? Yani hergün bakmış olsaydı, ortada mesaj olsaydı tamam ama öyle bir şey yok.. Dertsiz başına dert arıyorsun.. Umarım toparlarsın en kısa sürede kendini
Bu arada amma uzun oldu haa
önemli değil canımm :) iyi ldu bunu anlattın ya ne bilim güldürdün beni Allahda seni güldürsün hacıminşallah atabilirimm bunu bekliyorum bende destek olduğıun için cok teşekkür ederim.. bu güzel beni güldüren yorumun içinde
Ben seni anlıyorum .
Zaten kızın hakkında az çok şey biliyormuşsun
Ve onu görmek tuz biber olmuş
Belki de içten içe hala onu düşünüyor mudur derken birden karşında beliri vermiş ...
Ama şunu anlamıyorum madem bitmiş maziye gömmüşsün ne diye anlatıyorsun
Tamam zamanında sevdim de geç
Arkadaşları ne diye anlatıyor yok çok sevdi ağladı üzüldü ...
İnsanın aklına zorla sokuyorlar bir şeyleri
Biten bir ilişki hakkında bu kadar konuşulması abes olmuş
Benimde ilişkim bitti ve kuzenlerim ne kadar sevdiğime şahitler
Ama yeni bir sevgilim olsa onun yanında bir kere bile konusu geçmez yada açılmaz doğrusu da bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?