Herşey yalanmıydı ben bunu hak edecek ne yaptım neden bana bunu yaptı neden..

Hani dedin ya bu kızı çok sevdi çok ağladı acılar çekti diye bu kadar ayrıntıyı nerden biliyorsun bu kız hakkında ?
Keşke bu kadar çok şey bilmeseydin :26:
Bu kadar sevdi acılar çekti madem neden ayrıldı ki kızdan :44:

biliyorumm.. arkadaşları anlatmıştı ama kızın ismini görüntüsünü hiç birşeyini bilmiyordum.. hiç birşeyini. keşke görmese idim keşke. ayrılıkları ünv. için olmuş o ünv. kazanmış.. farklı şeyler olmuş değişmiş bunun için olmuş..

O zaman o kızın değerli olduğunu sanmam erkek arkadaşının gözünde
Üni. gidince değişen onu üzen ağlatan biri...
Belkide gururuna yediremedi , erkekler için daha ağır ya sözde böyle şeyler
Kusura bakma sen derine indiğin için bende derine indim
Anlamaya çalışıyorum sadece ne amaçla baktığını , ama erkekleri kim anlamış ki

ço kötü değil mi bu duygular ck hemde.. keşke onu hiç görmese idim keşke bakmasaydım o faceye keşke.

Bu duygulardan kurtulmalısın.
Ben bunu ona dair her şeyi geride bırakarak yaptım. Ama beni sevdiğini söyleseydi, ona inanırdım.
Bence inanmalısın. Herkesin yaşanmışlıkları var, hem onu isteseydi, emin ol onu gider alırdı. Senin yanında olmazdı.
Bir üni. için ilişki bitmez. Özellikle geçmişte onun için ağlamışsa. Bir adam ağlamışsa, mutlaka canını ya da gururunu bir şey acıtmıştır.
Bu kızın ,sevgilini aldatmadığına ya da buna benzer bir şey yapmadığına emin misin ?
Seni sevdiğini söylüyorsa, seviyordur. Ben inanıyorum. Hem senin için ağlamaması daha iyi ki, demek ki canını acıtmadın.

Son düzenleme:

yorumları okuyamadım ama benim fikrim; eğer ilkse ve son olacağına inanıyorsanız olayın üstünü kapatın.. ama buna benzer şeyler yaşandıysa... yar saçların lüle lüle haydi sana güle güle.. moduna geçin derim...

haklısın.. önemli değil olur mu. .ama seninde dediğin gibi keşke keşke hiç bilmeseydim.. ben dün faceye o niyetle girmemiştim zaten.. öyle bir bakıyım dedim oyun oynayım dedim canım sıkılmştı nerden bileblirdim ki böyle olacagını burda herkes dedi ya meraktan" öyle olsaydı 1 kere bakardı değil mi 3 kre değil belki daha fazla onuda bilmiyorum sadece sınırlı aylarınkini gösterdi.

galiba aldatma gibi birşeyler de olmş canım bilmiyorm bana hiç anlatmazdı.. hiç sadece cok sevdim derdi. zamanında bir tek bunu demişti.

galiba aldatma gibi birşeyler de olmş canım bilmiyorm bana hiç anlatmazdı.. hiç sadece cok sevdim derdi. zamanında bir tek bunu demişti.

Canım, ben kızın aldattığını düşünüyorum. O tarz bir şey yani. Emin ol, aldattıysa , sevgilin ona karşı bir şey hissetmiyordur. Erkekler bu konularda hemen sevgisini geri çeker. Yani bence; "napıyor bu salak ?" diye düşünüp bakıyordur.

benim katlanamadım ne biliyormusun... onun basit biri olmaması onu geçmişte cok sevmesi onun için cok acı cekmesi anlıyormusun beni hiç sanmıyorum ?

Bu paranoyaklık hali iyi bir şey değil. Bu karışık duygular, çıkmaza götüren sorular.. Kendimden örnek veriyim..

6-7 sene öncesinde eşim bir kızı çok sevmiş aynı mahalledelermiş.. O kadar çabalamış, çabaladıkça daha çok aşık olmuş ama bir türlü kız kabul etmemiş. Eşim çok acılar çekmiş çok ağlamış onun için.. Ve sevgili olamadan eşim o semtten ayrılmış.. Ama arada sırada o semte uğrayıp kızın kapısının önünde arabasıyla bekliyormuş görmek için :26:
Kız için upuzun yazı bile yazmış face'de paylaşmıştı hatta arkadaş olduğumuz zamanlar okurdum sürekli o yazıyı, eşime aşıktım ya sanki bana yazmış gibi..
Eşimin şuan da bile birçok hesabında kullandığı şifre o kıza aşkını itiraf ettiği günün tarihidir

Hatta biz birbirimizden hoşlandığımız zamanlar bile gitmiş bi kaç kere.. Yani o kadar ki sevmiş kızı..

Bir ara çok takmıştım bunları kafaya.. Hani o kadar sevdi ama sevgili olamadıya ya içinde kaldıysa diye.. Arada aklına geliyor mu o kız, neler düşünüyor diye :26: Sonra anladım ki boşa yoruyorum kendimi.. Eşim bana çok aşık, hepte ilgilidir ve benden başkasını gözü görmüyor ki ben neler düşünüyorum.. Sonra attım bu düşünceleri kafamdan ve rahat ettim.

Benden önce bir kızı çook sevmiş olabilir ama artık onun hayatında ben varım ve beni çok seviyor.. Bende öyle zira! Eşim benim her şeyim! Ondan öncesi umrumda bile değil.

Kısacası kendini de sevgilini de huzursuz etme böyle yaparak. Neden sevgilinin aklına zorla o kızı sokuyorsun? Yani hergün bakmış olsaydı, ortada mesaj olsaydı tamam ama öyle bir şey yok.. Dertsiz başına dert arıyorsun.. Umarım toparlarsın en kısa sürede kendini

Bu arada amma uzun oldu haa

Son düzenleme:

insallah canım.. inşallah ama su an gerçekten zamana ihtiyacım var eğer ben bı düşüncelerle onunla konuşursam biliyorumm ki. herşey kötü olacak bu şüpelerle .. en iyisi biraz uzak kalmak..

benzer durumlari yasamisiz. seni cok iyi anliyorum. aramizdaki tek fark senin sevgilin benim esim evli oldugum ustune ustluk birde evlat verdigim adam beni sanalda aldatti. hemde uzunca birsure hic haberim olmadan.ogrendigimde yikildim mahvoldum bittim. hayata kustum.hicbirseyden zevk almiyorum kendime olan guvenim yerle bir oldu.su an ruhsuz ruhsuz bu evliligi surduruyorum caresizlikten.sana tavsiyem asla affetme. guven gittimi birdaha geri gelmiyor. aklinda hep acabalarla yasamak insani gunden gune bitiriyor.

Ben seni anlıyorum .
Zaten kızın hakkında az çok şey biliyormuşsun
Ve onu görmek tuz biber olmuş
Belki de içten içe hala onu düşünüyor mudur derken birden karşında beliri vermiş ...

Ama şunu anlamıyorum madem bitmiş maziye gömmüşsün ne diye anlatıyorsun
Tamam zamanında sevdim de geç
Arkadaşları ne diye anlatıyor yok çok sevdi ağladı üzüldü ...
İnsanın aklına zorla sokuyorlar bir şeyleri

Biten bir ilişki hakkında bu kadar konuşulması abes olmuş
Benimde ilişkim bitti ve kuzenlerim ne kadar sevdiğime şahitler
Ama yeni bir sevgilim olsa onun yanında bir kere bile konusu geçmez yada açılmaz doğrusu da bu bence

önemli değil canımm :) iyi ldu bunu anlattın ya ne bilim güldürdün beni Allahda seni güldürsün hacım inşallah atabilirimm bunu bekliyorum bende destek olduğıun için cok teşekkür ederim.. bu güzel beni güldüren yorumun içinde

ben sormuştumm cünkü onunla tanştığımda cok kötü bir şekilde idi cok kötü hayata küskün biri vardı.. bilmek istedimm neden böyle olduğunu. ilk zamanlar face de hep ayrılık sözleri paylaşırdı onları görür görür aglardım... yoksa seviyomu diye bilemezdim soramazdımm ama şimdi tek birşey biliyorum ki merak ta olsa sadece kücücük bir merakta dahi olsa baktı ona gördü onu..

sen onu cok seversin onun icin herseyden vazgecersin onu herseydne herkesten ustun tutarsin gun gelir verdigin degerin birini bile hak etmedigini anlarsin.benim en buyuk hatam ona cok deger vermem oldu. erkeklere cok yuz vermemeyi ogrenmelisin. kimseye kendinden fazla guvenmemelisin. kimsenin senden daha degerli oldugunuda dusunmemelisin. ben bunlari yaptigim icin su an genc bir yasta olmama ragmen gozlerim birgecede agla agla kiristi . aynen 50 yasindaki bayanlar gibi . gorenler inanamiyor. sen ne oldun boyle diyorlar. kendimi o kadar uzdum ki o kadar agladim ki verdigim degere lanet ettim. onu kendimden cok sevdigim icin kendimden nefret ettim.

İnsan insanı merak eder, onu aratması ona hala aşık olduğu anlamına gelmez, öyle olsa hepimiz facebook çıktı çıkalı çook suçlu olurduk.
Çok abartmışsınız, değmez şeyler için kendinizi ve ilişkinizi yıpratmayın; gelecekte daha önemli meseleler olacaktır; kriz çıkarma, kıskançlık kredinizi saklayın bence

bence bunun kendine güvenle filan hiç ilgisi yok.. senin takıldığın face olayı değil seni o kadar ıyı anlıyorum ki.. senin su an canını acıtan sey geçmişte bırakmaya çalıştığın bi gerçekle yüzleşmen,hemde hiç beklemediğin şekilde.. faceden bakması bence hala bişy hissettiğini göstermez insanın içindeki merak duygusu ve şu face denilen şey birleşince olay saçma bi hal alabiliyo lüzumlu ya da luzumsuz birilerine bakıverıyosun bunun hiç bi anlamı olmuyo ama işte salak bi dürtü yani.. bence seni sevdiğinden eminsen onu aklına getirdi ilk onun için ağladı gibi şeylerle kendini doldurma ortadaki sorun senin bilmemen gereken seyleri bilmen, bu öyle fena bi durum ki,,insanlar ne kadar düşüncesiz, ne kadar acımasız olabiliyolar... Allah hakkında hayırlısını versin zor bi durum kafanda sureklı istemedende olsa onun geçmişi olacaksa bu sana daha da acı verir paranoyaklaşırsın, ama ondan bugune kadar eminsen geçmişi bi tarafa bırakıp güçlü olmaya, mutlu olmaya bak sonuçta herkesin geçmişinde bişeyler yaşanıyo senin talıhsızlığin AYRINTILARIYLA BİLMEK...

yok artık ya. bu nedenden mi kırdınız hattınızı.
ben de eski sevgilimi arattırıyorum . sevdiğimden mi hayır. tamam bir zamanlar delice sevmiş olabilirim. ama sırf meraktan.
yapmayın allahınızı severseniz ya. bu kadar basit şeyleri nerelere getiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…