- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Canim butun erkekler ayni galiba sabah konunu okur okumaz merak ettim baktimki icim cok rahatti aramamistir diye. Girdim ama keske hic bakmasaymisim aynisini brnde yasadim bugun kiyameti koparttim su an bende konusmuyorum.
Seni cok iyi anliyoumki ben bu konuda takintiliydim erkek arkadadimda cok iyi bilir ama hic guvenmemezlik yapmamistim ama olan yinr bize oluyor
slm asıl anlıyosunuz aratıp ,aratmadıgını merak ettım bende ?
Merhaba.Onun facene girip profilindeki hareket dokumlerinden gorebilirsiniz.[/QUOTE
selam baktım hareket dökümünede sadece begenmeleri gössteriyor birde yorumları ou,bunu arattı demiyorki :)
önemli değil canımm :) iyi ldu bunu anlattın ya ne bilim güldürdün beni Allahda seni güldürsün hacıminşallah atabilirimm bunu bekliyorum bende destek olduğıun için cok teşekkür ederim.. bu güzel beni güldüren yorumun içinde
Bu paranoyaklık hali iyi bir şey değil. Bu karışık duygular, çıkmaza götüren sorular.. Kendimden örnek veriyim..
6-7 sene öncesinde eşim bir kızı çok sevmiş aynı mahalledelermiş.. O kadar çabalamış, çabaladıkça daha çok aşık olmuş ama bir türlü kız kabul etmemiş. Eşim çok acılar çekmiş çok ağlamış onun için.. Ve sevgili olamadan eşim o semtten ayrılmış.. Ama arada sırada o semte uğrayıp kızın kapısının önünde arabasıyla bekliyormuş görmek için :26:
Kız için upuzun yazı bile yazmış face'de paylaşmıştı hatta arkadaş olduğumuz zamanlar okurdum sürekli o yazıyı, eşime aşıktım ya sanki bana yazmış gibi..
Eşimin şuan da bile birçok hesabında kullandığı şifre o kıza aşkını itiraf ettiği günün tarihidir
Hatta biz birbirimizden hoşlandığımız zamanlar bile gitmiş bi kaç kere.. Yani o kadar ki sevmiş kızı..
Bir ara çok takmıştım bunları kafaya.. Hani o kadar sevdi ama sevgili olamadıya ya içinde kaldıysa diye.. Arada aklına geliyor mu o kız, neler düşünüyor diye :26: Sonra anladım ki boşa yoruyorum kendimi.. Eşim bana çok aşık, hepte ilgilidir ve benden başkasını gözü görmüyor ki ben neler düşünüyorum.. Sonra attım bu düşünceleri kafamdan ve rahat ettim.
Benden önce bir kızı çook sevmiş olabilir ama artık onun hayatında ben varım ve beni çok seviyor.. Bende öyle zira! Eşim benim her şeyim! Ondan öncesi umrumda bile değil.
Kısacası kendini de sevgilini de huzursuz etme böyle yaparak. Neden sevgilinin aklına zorla o kızı sokuyorsun? Yani hergün bakmış olsaydı, ortada mesaj olsaydı tamam ama öyle bir şey yok.. Dertsiz başına dert arıyorsun.. Umarım toparlarsın en kısa sürede kendini
Bu arada amma uzun oldu haa
Çok kötüyüm kızlar o kadar kötüyüm ki yanlış bir karar almaktan korkuyorum bana yardımcı olun.. bir yılı geçkin süredir devam eden bir ilişkim var.
ben güven inancımı cok önceden yitirmiştim insanlara karşı. sevgilime karşıda öyledi güveniyordum aslında ama içimde yinede hep bir korku hep birşeyler arıyordum ve o cok rahatsızdı bu durumdan cok üzlüyordu bana karşı hiç bir hatası olması takii bugune kadar.
Bugün facesine girdim hareketler dökümü kısmından ara diye birşey cıktı ve arattırdıkları kişiler gözüküyordu 3 kere bir kızı aratmış. dün kasım ve aralık aylarında.. ben önce 5 yıllık cıktığı biri vardı. ayrılmışlardı cok önce ben o mu dedim.. memeleketini görünce evet o dedi. başımdan kaynar sular döküldü içim yandı.. beynim durdu bomboş oldum neden dedim neden yaptın bunu bana neden ondamıydı aklın dedim..
Benim aklımda fikrimde herşeyim sende ben seni hayatıma girdiğin günden beri cok seviyorum.. ama sen bu güven proplemin yüzünden bizi yok ettin parçaladın, maffettin, o kıza gelince ona karşı birşeyler olduğu için aklımda olduğu için değil sadece merak ettim. sadece hepsi buydu dedi.. acıklamaları bu oldu ve ben telefonu kapattım hattımı kırdım.. kaldıramadım neden arattı o kızı niye yaptı bunu .. ne olursa olsun aklına geldi o kız merakta olsa geldi.. ben ne yapmalıyım ne olur siz söyleyin çaresizim..
Ben de bakmıştım eski nişanlıma. Ona zerre kadar bir şey hissetmiyorum sadece merak ettim ve baktım bence bu kadar abartmayın. Yani sizin için illa ki hoş değil ama bir şey hissettiğini sanmıyorum...Çok kötüyüm kızlar o kadar kötüyüm ki yanlış bir karar almaktan korkuyorum bana yardımcı olun.. bir yılı geçkin süredir devam eden bir ilişkim var.
ben güven inancımı cok önceden yitirmiştim insanlara karşı. sevgilime karşıda öyledi güveniyordum aslında ama içimde yinede hep bir korku hep birşeyler arıyordum ve o cok rahatsızdı bu durumdan cok üzlüyordu bana karşı hiç bir hatası olması takii bugune kadar.
Bugün facesine girdim hareketler dökümü kısmından ara diye birşey cıktı ve arattırdıkları kişiler gözüküyordu 3 kere bir kızı aratmış. dün kasım ve aralık aylarında.. ben önce 5 yıllık cıktığı biri vardı. ayrılmışlardı cok önce ben o mu dedim.. memeleketini görünce evet o dedi. başımdan kaynar sular döküldü içim yandı.. beynim durdu bomboş oldum neden dedim neden yaptın bunu bana neden ondamıydı aklın dedim..
Benim aklımda fikrimde herşeyim sende ben seni hayatıma girdiğin günden beri cok seviyorum.. ama sen bu güven proplemin yüzünden bizi yok ettin parçaladın, maffettin, o kıza gelince ona karşı birşeyler olduğu için aklımda olduğu için değil sadece merak ettim. sadece hepsi buydu dedi.. acıklamaları bu oldu ve ben telefonu kapattım hattımı kırdım.. kaldıramadım neden arattı o kızı niye yaptı bunu .. ne olursa olsun aklına geldi o kız merakta olsa geldi.. ben ne yapmalıyım ne olur siz söyleyin çaresizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?