- Konu Sahibi hersey.yolunda
-
canm o nasıl bişee?? bana hiç olmadııı rahatsız ediyorderken acıtıyomu yoksa mesela elinde dokunup açabiliyor musun o yapıimayı yata temizleyince geçiyor mu acaba
malesef ben billiyorum bu durumu..revizyon oldum bende bu sebepten..ilk ameliyatımdan sonra dikkat etmemiştim yapışıklık oldu..nefes problemi yaşadım ardından..şimdi sırf bu sebepten 2. yi oldum..ameliyattan bi kaç ay sonra gidildiğinde ameliyatsız çözülecek bi durum..bence vakit kaybetmeden doktoruna git derim ben..
inşallah en kısa süre içinde çözülür..yapışma olduysa bistirüyle açıverir korkma..daha erken çünkü tazedir..geçmiş olsun sanada..
kızlar tam olarak neresi oluyor ben anlayamadım önlem alalım bari başımız gelirseee
yani burunun her yanında dikiş oldu şimdi hangi dikiş bu canm bnmm:))))
burnun üst tarafının deri aldı dikişlerimi_?
benimki iki taraflı yapışmaydı..kaynamış birbirine etler nefes alamıyordum..yeni doktorum mecbur olman gerek dedi..ama erken müdahale edilseydi kesilirdi birbirinden ayrılabilirdi..seninkide muhtemelen böyle birşey diye tahmin ediyorum..
inşallah karşılaşmazsın canım...benim nefes alınca burun şekil değiştiriyor yapışıyordu..yapışıp kalmıyor yani..içerde yapışıklık olmuş..ilk ameliyatım septum deviasyondu estetik amaçlı bile değildi..kbb uzmanı yapmıştı..ilk 4. günden itibaren mükemmel bir nefes kalitem vardı..tabi ilk bir ay içinde pek koruyamadım darbe aldım iki kez üstelik şiddetli..birde grip oldum bana kimse silme demedi:)) üzerinden 1.5 yıl geçti ve şimdi 14 günlük burnum..bu sefer rinoplasti + nasal deviasyon..deviasyonu halledelim derken şeklide güzel oluverdidoktorum Hakan Çepni :81:
Kızlar benim sol burun deliğimin icinde şişlikten dolayı yukarlarda bi yerlerde yakınlaşma olmuş. Ben farkettiğimde şişliktendir diye düşündüm, çünkü sağ tarafımdaki şişler daha hızlı indiği için sağ tarafta öyle bi sorun yok. Sol tarafın şişleri daha geç iniyo o yuzden burnumun içinde de öyle bi şişlik oluşmuştur diye düşünüyodum. Ama burayı okuyunca korktum bayaa, 1. ay kontrolumde dr a göstericem geç olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?