Herşey Yolundayken Sağlık Problemleri

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
123
Merhaba,

Kasım ayında istemem oldu sonra nişan tarihimiz ve düğün tarihimiz belirlendi. Sözlüm ve ben heyecanla eşya bakmaya başladık, düğün salonu bakmaya başladık begendikte haftaiçi aileleri götürecektik sonra annemin sağlık problemi çıktı belinden ilik alındı kanser suphesiyle sonuçların çıkmasını bekledik sonuçlar açıklanmış ve temiz çıkmıştı. Sonra benim başımda bir ağrı başladı 1 hafta sonrada sol gözümde bulanıklık başladı insanları seçememeye başladım gözlük takan biri olduğum için göz numaralarımın değiştiğinden şüphelendim ve göz dr gittim gözle ilgili bir problemim yoktu nöroloji sevk etti sonra emar günüü verdi 5 gün sonra emar sonuçum çıktı 20 aralıkta doktorum beynimde 4 tane lezyonun olduğu söyledi ve görmeme engel oluyormuş. 23 Aralıkta hastaneye yatırıldım kortizon tedavisene başladı 6 gün boyunca hastanedeydim psikolojık olarak çökmüştüm sözlüm biran olsun gitmedi yanımdan aileside,arkadaşlarım duyan herkes yalnız bırakmadı son 3 gün kabus gibiydi yataktan kalkamıyordum artık gözlerim açılmıyordu herkes beni öyle gördükçe üzüldü kesin teşhis için belimden sıvı alındı. 15gün sonra sonuçların belli olmuştu herkes negatif çıkıcak diyordu ama benim umudum yoktu dokturum beni aradı sonuçların pozitif hastaneye gel konuşalım o an herşey durmuştu annem ağlamaya başladı ben o güne kadar aglamamıştım ve göz yaşlarm sel oldu hastaneye gittik MS tim artık başlangıç seviyesindeydi geçirdiğimde bir ataktı, normal yaşantıma devam edecektim. ilaç a bile gerek yoktu 6 ayda bir kontrollerim olucak belirsiz bir hayatım olacaktı sözlümden ayrılmayı düşündüm onuda bu belirsilzliklere sürükleyemezdim ayrılmayı teklif ettim önüne yüzüğü koydum kabul etmedi..

Şimdi ikimizde savaşmayı seçtik bu hastalıkla güçlü olacağıma söz verdim.
Şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Hayatın insana ne getireceğini bilemiyoruz..

Sağlıkla esen kalın

çok çok geçmiş olsun hayatın insanın karşısına ne zaman ne çıkaracağı belli olmuyor ki kendimizi ona göre hazırlayalım.. güçlü olmalısın ne kendini nede sana değer veren kişileri üzmemek adına bu hastalıkla mücadele etmelisin. ne mutlu ki sana seni seven sana destek olan nişanlında yanında umarım bu savaştan hiç bir zarar görmeden kurtulursun.

cok gecmış olsun hayat bu başımıza her an hersey gelebılır.ALLAH şifasız dert vermesın ınş.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana ve tüm hastalara. amin

benim arkadaşımda MS de hemde bayağı ileri düzeyde yürüyemiyordu kız.

önce tedavisini aksatmayarak ve güçlü durarak tekerlekli sandalyeden kurtuldu.
sonra evlendi.ve şimdi 4 yaşında oğlu ve mutlu bir yuvası var.
Yani sakın sakın ümidi kaybedip, kendini üzüp yıpratma. demesi kolay illaki ama inan yaşanmış örnekler o kadar çok ki böyle..

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin..

Canım acil şifalar inşallah. Pes etme n'olur. Tedavine odaklan. İnşallah tez zamanda eski sağlığına kavuş ve çok güzel bir yuva kur.

Geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.

Geçirdiğiniz en zorlu günleriniz bu günlerde kalsın inşallah.

Back
X