- 25 Haziran 2016
- 7.534
- 13.394
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Ahhh o kadar istiyorumki ama gecen seneki gibi hırslanamıyorum yine olmayacak diyorumBen olsam hırs yapar atanır kurtulurdum bu durumdan. Kendin birşeyler başarınca bu ölü toprağını atarsın üzerinden. Sadece biraz gayret etmelisin
Tam tersi bu sene olmak zorunda diye bakmalısın olaya. Ömrünün 1 dakikası bile mutsuz gecirmeyecek kadar değerli. Mutsuzsan degistirmek icin adim atmalısın yoksa ömrünün sonuna kadar o ilcede tıkılıp kalırsın. Bu senin tek çıkış yolunAhhh o kadar istiyorumki ama gecen seneki gibi hırslanamıyorum yine olmayacak diyorum
O sebepten soylemedim.tabiki psikologa gitmek gayet normal bişi ama ben bursa agır bir durum sonrası gidilmesinden bahsediyorumHatta psikoloğa kadarını okudum
Sanki son çare gibi yazmış
Ben her hafta gidiyorum
Soyledikleriniz cok dogru kesinlikle.ama işte bi şekilde silkelenmem lazım kendime olan güvenimin geri gelmesi lazımTam tersi bu sene olmak zorunda diye bakmalısın olaya. Ömrünün 1 dakikası bile mutsuz gecirmeyecek kadar değerli. Mutsuzsan degistirmek icin adim atmalısın yoksa ömrünün sonuna kadar o ilcede tıkılıp kalırsın. Bu senin tek çıkış yolun
Sen önce yazmayı öğren!O sebepten soylemedim.tabiki psikologa gitmek gayet normal bişi ama ben bursa agır bir durum sonrası gidilmesinden bahsediyorum
K.bakmayın ama bu konusma şeklinizle bu sohbete devam edemeyecegim tesekkurler yorumunuz içinSen önce yazmayı öğren!
Anlamdım ki ne cevapladın.
Rahat batması mı?siz yıllarca emek verip atanamamanın ne oldugunu bilmiyosunuz sanırım.biraz empati lutfen ınsanlar atanamadı dıye intihar ediyo bıyle hafife alınacak bi mesele degil.Bazen rahat batar ya insana size batmis!!!
Icimden geceni soylednz bravo :)atanana kadar ucretli ogretmenlik yapabilirsin neden mutsuz ediyorsun ki kendini cocugunla ilgilen hem eşinde ilgiliymis herkesin derdi senin gibi olsa diye dusunuyor insan ..
Siz nerden biliyorsun ki hanimefendinin rahat olduğunu? 8 aylık bir bebekle bütün gun evde tek başına oturmayı belki sevmiyor, sıkılıyor , kötü hissediyor. Yoksa niye bu konuyu acsin?Bazen rahat batar ya insana size batmis!!!
Bebeğim kucuk bakacak kimsede yok bu sebepten calısamıyorum.yoksa öyle evde oturayım diyecek bi yapım yok ama şartlar uygun degil su anatanana kadar ucretli ogretmenlik yapabilirsin neden mutsuz ediyorsun ki kendini cocugunla ilgilen hem eşinde ilgiliymis herkesin derdi senin gibi olsa diye dusunuyor insan ..
Durumu cok güzel ozetlediniz.ben daha önce bu kadar uzun sure evde kalmadıgım için alışkın değilim gerek okul hayatı gerekse iş hayatım oldu.ilk defa bu kadar uzun sure evdeyimSiz nerden biliyorsun ki hanimefendinin rahat olduğunu? 8 aylık bir bebekle bütün gun evde tek başına oturmayı belki sevmiyor, sıkılıyor , kötü hissediyor. Yoksa niye bu konuyu acsin?
Konu sahibi bende mecburen iki aydır evdeyim. P.teai ise başlayacağını iple cekiyorum. Kuaföre gittim, sacimi boyattim, manikür falan yaptırdım. Evde o kadar sıkıldim ki bayram bekleyen çocuklar gibi heyecanliyim. Sende bunları dusun, şu bir yılın belki bütün hayatını yola koyacak. Gaza gel ve ders çalış.
Sen dersine iyi çalıs, atama olana kadar bebeğin buyur, krese verirsinBebeğim kucuk bakacak kimsede yok bu sebepten calısamıyorum.yoksa öyle evde oturayım diyecek bi yapım yok ama şartlar uygun degil su an
Bebeğim kucuk bakacak kimsede yok bu sebepten calısamıyorum.yoksa öyle evde oturayım diyecek bi yapım yok ama şartlar uygun degil su an
Lohusalıktan ziyade baska bi yere tasındım konusacagım kimse yok.cocugumla elimden geldigince zaman geciriyorum ama insanın konusmaya ortama girmeye ihtiyacı oluyo ister istemezbence lohusalik piskolojisi belki baya uzun sürebiliyormus etkisi acaba ondan mi ? Çocuk icin erken miydi yada senin için hani is hayatına bile baslamamissin yani birçok sebeb olabilir evde bunalmayi bilirim ama bebeğim varsa pek te takılmazdim onla vakit gecirmek herseyi unutturur insana yani kısmet ne zamansa olur zaten atanman sen keyfine bak boşver hayatı ne zehir ediyorsun kendine basliğa bakınca yedi dünya üstüne yikılmış sanılır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?