Herseyden biktiginiz anlar ve kacip gidesiniz oluyor mu?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Hayat bazen ne kadar yorucu oluyor,is güc derken

veya esim beni anlamiyor derken,veya cogu sey evlenmeden daha güzeldi derken,

bunalip kacasim geliyor yaa,uzaklara gidip orada yeniden bir hayat kurmak ve herseyi geride birakmak.

böyle sadece kendini düsünmek,herkese herseyi dogru bir sekilde yapip,aciklamak zorunda olmama istiyorum.

yanliz olmak istiyorum.

ya sizler,gitmek istermisiniz yasadiginiz diyarlardan?

Ben evli değilim ama inan banada oluyor bunlar herşey o kadar sıkıcı o kadar huzursuz geliyorki bazen insan huzur arıyor mutlu olabileceği şeyler yapmak mutlu olabileceği bi yere gitmek istiyor tabi bunlar oluyor ama başka şehire gidincede insan bu sefer kendi kaldığı yeri özler yaşantısını diye düşünüyorum insan işte bi anlık ruh hali bi ankine uymuyoki :105:

Son düzenleme:
banada oluyor
özellikle evdekilerle ve sevgilimle aram açık olduğu zamanlar
al eline küçük bir çanta üç beş kuruşta para
atla başka bir şehire giden otobüslerden birine diyorum kendi kendime
arasınlar o zaman işte seni
tabi ama sadece böyle düşüncelerde kalıyor

olmazmı uzun süredir yaşadığım duygu
herşeyi geride bırakıp çok uzaklara gitmek istiyorum hiç kimsenin olmadığı bir yerlere kendimle başbaşa kalmak

evet hem de hemen şimdi, kaçmak istiyoruuuummm (

Evet ne iyi olurdu aslina bakarsak,

gidip tüm problemleri geride birakmak

ne bileyim böyle bir kac haftaliginada olsa gerceklerden uzak

bende şuan alıp başımı gitmek istiyorum derler ya ben başımıda bırakıp gitmek istiyorum:)o derece bazen diyorum karşıdaki dağın başına tek göz bir oda yapsalar benide yalnız başıma oraya koysalar ..yada çok uzak ülkelerde dillerini bilmediğim insanlara derdimi anlatsam başıboz sokaklarda gezsem kimse beni tanımasa sonra gidip bir köşede uyusam(off off

evet...herkesten uzaga hiçç kimsenin olmadıgı bir yere gitmeyi çok ama çok istiyorum

Bazen herşey anlamsızlaşıyor gözümde.. Herşeyden kaçıp gitmeyi istiyorum ama gitmeyi istediğim yer çocukluğum.Çocukluğuma gitmek istiyorum.
Okula yeni başladığım zamanlara.
Akşama kadar dışarda oynadığım günlere.:121:
Koşu yarışı yapmaya, bisiklete binmeyi öğrenmeye, soruyu ilk çözme yarışına, istop oynamaya, çember çevirdiğimiz zamanlara.
Arkadaşlarla şarkı söyleme yarışması yaptığımız günlere
El ele tutuştuğumuz kız arkadaşlarımızın olduğu, bir tenefüs küs dursak sonra hemen barıştığımız, sınıfın ve hatta okulun bildiği çocukluğun masum dostluklarına..
Çikolata ve cips aşkından dolayı ilk maaşımın hepsine cips alıp, stok yapıcam dediğimiz günlere :125:
Öğretmenler yazılı kağıdı okurken ki konuşmalarımıza (gerçi bu daha çok lisedeydi)
Ve daha nelere ve nelere.
Sanırım konunun biraz dışında ve uzun oldu.Ama içimden geldi, özlem duydum o günlere ve kaçıp gitmek istiyorum o zamanlara.

Keşke gidebilsem keşke gidesim geliyor yok kimse anlamıyor ve bu hayyatta yanlızlıgınla kalıyorsun bazen ınsanlar duyarsız oluyor senın derdını goremıyecek kadar

ah kizlar,

evet elden ne gelir,kimimizin cocugu var veya birakip gidemeyecegi insanlar var.

hayat ne kadar zor,cocuk olmak meger ne güzelmis degil mi, cocuk ken büyük gibi davranirdik,veya hemen büyüyelim derdik ama ne büyük hataymis meger

Gittiğimde içimdeki dertler de benimle gelecekse neye yarar....
Onları da silip atmak kolay değil......

Bazen imdat diye feryat edesim var arkadaşlar.Kaçsan ne olur ki dertlerde senle gelir gittiğin yere.bence hayatımızdan bazı olumsuzlukları resetlemek elimizde olsaydı keşke.İşte o zaman hiç içimizde gitme isteği olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…