herseyden nefret ediyorum :'(

Ozet dedim ama baya bi uzun olmus.

O 4 bilezigide 2 1 1 olarak bozdurup verdim esime. Sonuncusunu gecen hafta konusmadigimiz zaman istedi verdim. Bide dedmki bu son. Daha sıkıntili bi donem icin saklayadabiliriz. Niye senin bileziklerin noldu dedi. Babamla abimin taktigi. Onlari bozdurmam cunku dedim. Neden dedi. Dedimki dunyanin binbir hali var lazim olur bozdurmak kolay almak zor dedim. Ben imkanim oldukca biriktiririm beni benden baskasi dusunmez dedim. Haklisin dogru soyluyosun diyr triplendi msjinda.

Ee artik alacagi kalmadi ya ondan konusmuyo yerimide dolduran birini bulur sonrada bana yol ne guzel adalet

Fazla degil bi kac ayda karar verdik. O zamanlar mukemmeldi. Hediyeler gezdirmeler benim gozumu onlar boyamadi ama ben gercekten sevdim. Severek evlendik yani. Ama o sanirim tam olarak sevmemis. Valla nette eskileri kurcalayan birinde olmama ihtimali azdir zaten.

burada sen sonuna kadar haklısın zaten... ki eşinde sana hak vermiş. herşeyi o da bıliyor..buna rağmen şimdi seninle konuşmuyor öylemi.. ilginç gerçekten..

burada sen sonuna kadar haklısın zaten... ki eşinde sana hak vermiş. herşeyi o da bıliyor..buna rağmen şimdi seninle konuşmuyor öylemi.. ilginç gerçekten..

Evet ben bi hafta fln annesi aramamistim. Gorumcem gittiginde demiski beni hic aramiyo gelmiyo gitmiyo.gorumcemde demiski ee bileziklerini almadin niye arasin demis. Aa o hala ordami demis.bunun ustune yine gorustuk sorun yoktu.ben esime bildiri verdim ama dedimki bak ben beklemedeyim is inadima bindi parasinda degilim 2 3 ay dedi bekliyorum kimse beni cocuk gibi pışpışlamasin dedim haberin olsun ustune dus dedim.tamam dedi. Aradan 1 2 ay gecti o konusmamizin bende boyle noktalandirdim kestim irtibati.

Biz esimle evlenmeden ev konusunu konusmustuk ve istemeye gelmeden ev aldik bana dedi.
Anneside oglumun evi var ev aldim ona demis annemlere.
Buraya geldim ogrendimki tapusu annesinin ustuneymis. Bu da bi oyun degilmi.
Vermiyoda esime. Evde yalan oldu ben benim ustume olsun kafasinda degilim zerre hakki gecmesin ama yuva kurduk kit kanatpat gecincez belki cocugumuz olcak ben saglik sorunumdan dolayi belki calisamicam nasil gecincez.zorluga bile bile neden zemin hazirlayayim dimi ama tedbiri al takdiri allaha birak belki evin olcak yancak yikilcak.
Bigun kapiyada konulursak hic sasmam

Aynen haklisiniz valla. Kaldircam birazdan gidip.
Evlenmeden once hem gezdirirdi hem hediye alirdi.
Evlendik evleneli 2 kere disari ciktik 2.side benim israrimla.
Neden disari cikmiyoruz haftasonu dedigimde para yok diyo cikip napcaz.
Gecen hafta bilezik bozdurup vermistim cebinde parasi vardi taksit yatrmaya cikmistik nisanliyken goturdugu cafenin onunden gectik ne bi teklif ne bisey. O onden ben arkadan yuruyerek gittik.
Gonul almak bu kadar zor seylermi.
Buda son modasi yururken ben yokmusum gibi gidiyo ben arkada oldummu kaldimmi birimi bakti hic. Ama artik ezik durmicam sirf beter olmayakim diye frenlemistim kendimi. Ama bu aksamdan sonra ne olcaksa olsun

Aynen bunlari soylediginiz iyi oldu boyle soylerim. Bittim artik cunku. Olmuyosada olmuyo bari burda kalmamin anlami ne. Madem yabanciyiz ayni evdede kalmayalim

Off ya çekilecek dert değil....evlilikte elle tutulur hiçbirşey yok.....bir de annesine kul köle olup saçmalıklarını görmezden gelmeniz gerekiyor sanırım.....ortada evde yok...........hayırlısı
Ben benimle konuşmayan kardeşimi kesip attım.....niye konuşmadığını da bilmiyorum bu arada ....çekilir gibi değil..........işte boşansan adı dul

Evet hersey cok zor. Bende silip atarim koymaz eger hakliysam yeri gelir gaddarda olurum kincide.
Buda bana ders oldu iste ben ders almadanda tedbirliydim oyle hemen cocuk konularina girmedim taniyayim bi zamanla oda beni tanisin olmazsa cocukta yanmasin dedim. Yine dusunmuyorum cocuk fln. Boyle bakalim ne kadar gidicek.
Bi ise girip yine calismaya baslicam bigun ortada kalirsam guvencem olsun o zaman ezik olmam yol veririm. esim dedigin adam bigun ortda birakir hersey olur.sevmeler bosmus

Esiniz sizden uzaklasmak istiyor gibi ama bir sebep varmi buna?yani daha b
evlilik yilinizi bile doldurmamissiniz cicim ayindasiniz garip.annesi dolduruyor yada evlilikten umdugunu bulamadi ayni evde konusmamak insana en cpk o üzuyor ya kalbini sökuuorlar gibi bilirim bunu ne diyim sabir

Onun amaci su. Ben pes edicem gidip barismak isticem annesine oturmaya gidicez annesi zevkten dort kose olcak yine her aksam annesine gitmeler sabah gidip eve gelip aksam tekrar gitmeler ertesi gunun sozunu o aksamdan yapip ablasini bize cagirmalar fln hep ev gezmesi olsun benimkinin gonlu o zaman olur.annesi c.tesi pazar oglu izinkiyken bizi arasin sabahin 9 unda 10 unda biz yataktayken.napiyosunuz diye sorsun ogluda yatiyoruz anne desin annesi hic cekinmeyip konusmaya devam etsin ugrarsiniz desin aksama bilet kesilsin fln annesi aslinda aramizda yatiyo gibi bisey. İllet bisey ya benim annem daha bi c.tesi pazar aramadi ikimizide.evde diye esim. Yeni evli diye bisey olmadi saygi duyulmadi bize.ozel diye bisey yok annesine gore

Ben evlilikte maddi konular ugruna yapilan tartismalari hakli bulmuyorum.. Sizi cok iyi anlayamiyo olabilirim. Evli degilim, gerci nisanlanmistim ve nisanlimin ailesinden aldiklari seti bile istememistim. Bnm bi maasim var, kendim takmak istedigim her seyi alirim. Niye karsi aileden sirf gelin oluyorum diye altin isteyimki? Neyin bedeli bu yani? İsterse hediye eder, ki 5 bilezik takilmis.. Ha evlenmeden once goz boyamak icin atip tutmus, ki hakkatende gozun boyanmis..

Evliliklerde zaten kadinlarin cok azi erkek ailesi ile gercekten anlasabiliyo. Kalani hep bi idare etme modunda. Cok katlanilmaz olmadigi muddetce dogru olani da bu bence.

Kadinla anladgim kadariyla cok sorun yasamamissin. Bi mudahalesinden rahatsizsin ki tamamen kusme boyutuna gelene kadar esin arkandaymista. Eger iki bilezik ugruna olayi kusme boyutuna getirmeseydin, fazla mudahale konusunda esini arkana alabilirdinde..

Ha birde anlamadigim zaten tum bilezikleri verecekmissin esine. Ha 10, ha 20 gr. Elinden alinacak bilezikler ugruna evliligini yipratmissin bana gore. Kusura bakma agir gelicek belki ama ben evlenecek olgunluga erismis bi kadinin, kendi ayaklari ustunde durmaktansa birilerine yaslanmasini kabul edemiyorum. Cok gelecek endisen varsa, bi ise gir calis.

Oncelikle slm.. Ben kendi fikrimi yazmak istedim.. Bakin esiniz sizinle bi aydir konusmuyo demissiniz.. Altinda böyle bi neden yattigini tahmin etmistim. Ya arkadasim allah askiniza dugun soyle oldu kina soyle oldu altin boyle oldu diye mahfetmeyin su evliliklerinizi.. Sen onun annesinin defterini kapatirsan o senin kini acik birakirmi saniyosun... Insanin ailesi gibi olmaz el sonucta ama yani esinizin ailesi sonucta... Sen bosanorsan o bileziklerin gramlarin kiymeti kalirmi acaba ... Lutfen. Esiniz eve bakan calisan iyi bi insansa biraz da anlayis diyorum..

senın sorunun benımkının aynısı sosyal ortamdakı resımler hareketlerı aynı bndedevar dertleşmek ıstersen ekle cok ıyı anlasacagımızı dusunuyorum canım allah yardımcımız olsun :26::18:

Valla bende nisani atmasaydim bunlari yasayacaktim sanirim.. Sorunlar ayni canim, anne kuzusu erkek ile anlasmak cok zor.. olan niye hep bize oluyor.. madem evlisin, bazi seyleri altdan almaya bak, biliyorum cok zor ama evliligin sürmesi icin annesiyle mesafeli bi sekilde görüs derim..

Cok yeni evlisiniz , Ve cok yeni evli olmaniza ragmen
bir ay konusmamak cok buyuk sorun bence ..

Bir ay konusmadimi insan , Arada ki ilerisim gidiyor
sogur insan yani...
En azindan bir adim atmali , ikinizden biri bir adjm atmali
Konusmadan susarak nereye kadar ?

Daha fazla susmak , sizden sadece iletisiminizi alir
Onunlada kalmaz 2 yabanciya donersiniz..
Ayni evde bir ay nasil konusmaz insan ya ne sabir varmis.
Ben dayanamazdim herhalde. Sende kendine gire haklisin
Tabii , hediye felanda almissin ama tepkisiz kalmis.
Olgunlukla alip karsiniza siz konusmaya calissaniz boyle
Olmayacagini anlatsaniz.. cocuk degil ya anlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…