Herşeye ağlayan bir adet madonna..

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.141
248
31
Şu son bir haftada o kadar çok ağladım ki. Herhalde sonrasında çok gulecem diye dalga geçiyorum artık kendimle. Durumu daha iyi izah edeyim. Bir mağazada gecici çalışıyorum kasiyer olarak bir buçuk aydır. Bir hafta önce işyerinde bir arkadaşla tartıştık kendisi burali değil. Uslup bilmeyen dik başlı biri çok uyardım, once güzel güzel sonra biraz daha ciddi nihayetinde çok bagristik. Her neyse en son geçen hafta onca is güç arası gelip kafamda söylenmeye başlayınca tepem attı o kadar sinirlendim ki artık sinirden gözlerim doldu, çocuğa da birşeyler oldu o günden sonra diğer yeni başlayanlara da daha dikkatli davranıyor, her neyse.

Annemle yaşadığım sıkıntıyı anlatmıştım. Aldığım ilk maasin büyük bir kısmını ona vermediğim için devlet meselesi haline getirdi. Oyle ki konuşmuyor benimle, bildiğiniz küs. Anneannem soruyor durumu naptin madonnayla "onun ustunu karaladim" diye cevap veriyor, bu olaydan sonra da ağlamaya başladım. Baya ağladım bir anne para icin bu kadar üzer mi evladını diye kendime acidim.

Varan uc akşam kapanışa doğru bir musteri geldi. Zaten sistem bütün gün yok fatura kesememisim, cogu işlem yarım kalmış 12 saate yakın bir sure çalışmışım. Ürünü firmaya gondermistik sorun çıktı diye, firmada kullanıcı hatasi diye cevap vermiş tabi ben ağzımı açar açmaz başladı ana avrat sövmeye. Kadını susturamiyorum, güzellikle anlatmaya çalışıyorum küfür savuruyor. Diğer musterilere de bağırıyor burdan almayın diye. Şahsıma da kufur etmeye başladı, bu bozuk urun sen sattın arkasında dur diye. Kadına durumu anlatamıyorum aslında güzel bir şekilde izah etse firmadan gelcek karara göre yönlendirme yapicaz. Benim o ara tansiyonum dustu, merkezi arıyorum bir yandan, aksi gibi merkez de cevap vermiyor muhasebeciler çıkmış. Kadın ciddi anlamda sorunluydu, güç bela uzaklastirdim diger çalışanla birbirlerine gireceklerdi. Kadın en son bana "ağlama, aglayacaksan da durma orda madem" diye bir laf etti. Ben de ben size yardımcı olmaya çalışıyorum bana hakaret ediyorsunuz ne yapmamı bekliyorsunuz diye tepki verdim. Bir şekilde gönderdim musteriyi.

Gerçekten neden ağlıyorum anlamıyorum su son bir haftadır, yoruldum. Sinirden ağlamaktan biktim usandim. Var midir bir çözümü?

Psikolojik olarak kötü mutsuz bir döneminde olabilir misin.
Tabi onun da etkisi var kendimi başarısız gordugum bir dönem, eski konumda da bahsettim biraz bundan herşey ust uste geldi ama artık canimi tak etti çözmek istiyorum, daha güçlü bir izlenim vermek istiyorum .

canım insan sadece bedenen yorulmaz ki . Psikolojin yorulmuş senin . Ağlaman güzel bir şey içinin şişeceğine ağla kurtul takılma bunlara . ağla rahatlarsın . Gülmek kadar ağlamakta insani bir duygu sonuçta

Duygusal olarak zor bir dönemde olabilirsiniz , aynısı bu aralar bende de var. Sabah kalkarken bile mıtsuz kalkıyorum öğlene doğru anca toparlanıyorum
O da var. Zor bir dönem tamam yapı itibariyle biraz duygusalim naifim falan ama bu kadar sulu gözlü değildim ben yahu, can sıkmaya başladı artık. Aynen ama ben de mutsuzum o kisma katılıyorum

Ağlayinca kendimi güçsüz görüyorum, güçsüz görünmeyi de kendime yakistiramiyorum.

Son zamsnlarda cok dolmussunuz birikmisliklerin verdigi psikolojik bosluk hissiyle kendinizi kontrol edemiyorsunuz

Gecici bi durum tabiki bu arada yasinizi merak ettim bundan 5-10 yil oncesine kadar bebde herseye aglayan biriydim zamanla ya daha guclu oluyor insan yada daha duyarsiz

7 yil once bi is yerinde calisiyirdum bi arkadas vardi seni ne zaman görsem ya agliyorsun yada gozlerin dolu dolu derdi hakkatende oyleydim

Simdi o agladigim seyler oyle bos sacma seyler gibi geliyor ki

Ay ay tesekkur ederim sizin hoslugunuz o :) güzel yorumunuz yeter .. :)

Rica ederim iyi hissettiyseniz ben de mutlu oldum :)

Okudum şimdi. Süreklilik gösteren bir halse bu hassasiyet durumu, ben şöyle düşünüyorum; büyük bir balonun havası yavaş yavaş boşalıyor gibi hissediyorum. Ama bu süreç devam ettikçe günlerimden oluyorum, ne oluyor ne ölüyor derler ya öyle. E diyorum madem bir gün öleyim sonra düzeleyim. Dibi göreyim ki yüzeye çıkabileyim :) İzliyorum şöyle enn ağırından bir dram filmi, ağlıyorum ağlıyorum. Ertesi gün pamuk gibi oluyorum :)

Film yerine alkol içeren bir ev partisi de iş görüyor, şöyle kız kıza :) Dertli birkaç arkadaş olunca ortam hemen değişiyor zaten. İçiniz boşalmış kafanız dağılmış olur nacizane tavsiyem :)

Son zamanlarda evet çok doldum birkaç şey var daha aslında böyle kendimi boş hissediyorum birazcık. Yaşım 23 bu arada ama daha küçük gosteriyorum :) bu aralar ben de öyleyim olaydan sonra musterinin biri beni yatıştırmak için "fırtına dindi cok sukur" diye espri yaptı onda bile hem ağladım hem güldum kadin nasıl bozduysa piskolojimi bakalım ben hep mi böyle olcam değişecek miyim, biraz daha güçlü olmak istiyorum bu konularda.

Madonnacım geçmiş olsun.
İlk olarak çocuğu salla. Onunla hiç konuşma. Seninle konuşmaya çalışırsa tersle. Olmadı müdüre şikayet et bağları kopar

2.si annenle olan iletişimin düzelir, üstümü karaladıysan bir daha para da alamıycan benden tüh diye öyle şakalaş.

3cüsü ise sorunlu müşteri, sorunlu insan her yerde. Mağazacılık zor. Aşacaksın bunları. Ağla güzelim ne olacak ki? Açılırsın. En fazla su kaybedersin. İyidir zaman zaman ağlamak.

Ama 12 saat çok fazla, neden 12 saat?

Ben şeyi anladım aslında. Ben uzun süredir ağır saatlerde çalışıyorum kendime zaman ayirmiyorum sorunlar da ust uste gelince zaten naifim ya ne olacagidu kendimi gucsuz görme fobim var evet böyle bir fobim var o andan sonra bile "ne kadar gucsuzum" diye kafama takıldı. Takmisim bir güç güç. Güç nedir yani. Ay ne kadar col güç dedim aslında tek bir gün bir İst turu yeterdi bana :)

İmkanınız varsa tatile çıkın, bir haftasonu bile yetebilir ama şehirden komple uzaklaşmanız gerekir. etmezse bir sonra ki haftasonu da çıkın. Eğer imkanını yoksa belki kitap okusanız iyi gelebilir size. İnsanı başka diyarlara götürür kitaplar dinlenirsiniz okudukça.

Aslında kadin patlama noktaniz olmus gibi
Hani aglamaya sebep ariyormussunuzda kadinda sebep olmus gibi

Bazen insan o kadar bunaliyor ki nedensiz bile aglayabiliyor

Insallah herseyi zamanla yerine koyarsiniz bu arada ise yeni badlamissiniz problemli insanlarda her yerde mevcut ne yazik ki zamanla alisirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…