- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Çocuğu salliyorum konuşma benle diyorum geliyor yine muhattap oluyor ben o çocuğu çözemedim zaten. Şuan aradaki iletişim asgari düzeyde, dediğim gibi ağladıktan sonra diger insanlara da dikkatli davranıyor aglamam ise yaramış sanırımMadonnacım geçmiş olsun.
İlk olarak çocuğu salla. Onunla hiç konuşma. Seninle konuşmaya çalışırsa tersle. Olmadı müdüre şikayet et bağları kopar
2.si annenle olan iletişimin düzelir, üstümü karaladıysan bir daha para da alamıycan benden tüh diye öyle şakalaş.
3cüsü ise sorunlu müşteri, sorunlu insan her yerde. Mağazacılık zor. Aşacaksın bunları. Ağla güzelim ne olacak ki? Açılırsın. En fazla su kaybedersin. İyidir zaman zaman ağlamak.
Ama 12 saat çok fazla, neden 12 saat?
Evet aslında benim kitap okumaya ihtiyacım var uzun süredir farkındayım. Ama şuan okuycak vaktim yok, shifte geçince rahatlicam eger kitap olarak öneriniz varsa seve seve dinlerim :)İmkanınız varsa tatile çıkın, bir haftasonu bile yetebilir ama şehirden komple uzaklaşmanız gerekir. etmezse bir sonra ki haftasonu da çıkın. Eğer imkanını yoksa belki kitap okusanız iyi gelebilir size. İnsanı başka diyarlara götürür kitaplar dinlenirsiniz okudukça.
Aaa annelerimizz ne kadar cok benziyor benimki de aynı tipa tıp babam biraz fazla versin laf ederdi hemen. Çok sinir bozucu. Normalde tamam da kafa su aralar çok dolu. Evet takmamak ve sinirden ağlamamak istiyorum cok mu şey sankiBu anlattıklarına ben de ağlardım zaten. Hele anne ve müşteri bölümü feci imiş , iş arkadaşı olayında da sinirlerin bozulmuş demekki.
Benim annem de ilk maaşımı kendisine teslim etmemi beklemiş trip falan atmıştı bana. hiç oralı olmadımöğrenci iken 5 kuruş para verdiği yetmezmiş gibi babamın verdiğine müdahale ettiğinden babam 100 gönderirse 20 gönderdim derdi..
Çok takmamak lazım ama her daim sabırlı ve umursamaz olamıyoruz işte
İnşallah iyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim. Belki bu iş bana bu konuda birşeyler katar biraz daha dayanıklı olurum bu konularda ama sanmam yapı olarak da naifim biraz bu kadar da olmasa tabi :)Aslında kadin patlama noktaniz olmus gibi
Hani aglamaya sebep ariyormussunuzda kadinda sebep olmus gibi
Bazen insan o kadar bunaliyor ki nedensiz bile aglayabiliyor
Insallah herseyi zamanla yerine koyarsiniz bu arada ise yeni badlamissiniz problemli insanlarda her yerde mevcut ne yazik ki zamanla alisirsiniz
Emin ol ikili iliskilerin oldugu isler insana cok fazla seyler katıyor ozelliklede naifligin hassasiywtin kaybolur diyemem ama bundan bir yil sonra bu kadar hassas bi madonna olmayacaksin hatta 5 yil sonraki madonna cok farkli olacakİnşallah iyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim. Belki bu iş bana bu konuda birşeyler katar biraz daha dayanıklı olurum bu konularda ama sanmam yapı olarak da naifim biraz bu kadar da olmasa tabi :)
Yaşadığım şeyler baya baya sorunlu hem de. Kadın laftan anlamıyor ağzımı actigim gibi başladı ve ana avrat boyle sovdu ortaya. Bir de bana aglamicaksin, o zaman orda durma dedi ya orda sarteller atti iyi sakin kalmisim nasıl bosverdiysem. Evet aklımdan bunu geçirdim bu kadına cidden hakaret davası açmak istiyorum. Ama deger mi? Bilmiyorum. Anneme anlam veremiyorum bazen ama onu çok seviyorumAnlattıkların normal şeyler değil. Sen değil yaşadıkların sorunlu.Annen ve sana hakaret eden o kadın sorunlu. Daha katı olmaya çalışabilirsin. Mağazada sana böyle hakaret edildiğinde ' bakın güvenlik kameraları çekiyor, hakkınızda bir hakaret davası açılmasını istemezsiniz herhalde de. Anneni de Allah'a havale et artık alışmışsındır kaç yıllık annen, annem böyle bir insan de geç. zor olur tabi ama.
İyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim çok mutlu oldum, Allah sizin de gönlünüze göre versin :) bugün bir teyzenin biri "bu kadar çok konuşkan olma,nazar degdireceksin kendine" demişti nazar mı değdi acepEmin ol ikili iliskilerin oldugu isler insana cok fazla seyler katıyor ozelliklede naifligin hassasiywtin kaybolur diyemem ama bundan bir yil sonra bu kadar hassas bi madonna olmayacaksin hatta 5 yil sonraki madonna cok farkli olacak
Bugunku madonna 10 yil sonraki madonnayi sert otoriter soguk bulacak 10 yil sonraki madonna bu gunku madonnayi fazla cocuk fazla kırılgan
Inan 10 yil onceki halime sinirlendigim acidigim kizdigim o kadar sey var ki
Bu sana bana mahsus biseyde degil cevrenide incelersen kimse oldugu gibi kalmiyor ne yazik ki
23 yasimi dusunuyorunda kirilgan hassas bi cocuk gibiydim
Hala bazilaeina gore fazla hassasim ama eski halimin %50 si degil bu durum
Hayatinda basarilar dilerim Allah herseyi gonlunce versin insallah
Ağlayinca kızıyorum kendime ne ağladın çocuk gibi diye. Ezik hissediyorum o durumda. Bunu da kendime yakistiramiyorum, karakter çatışması yasiyorum ama kendime hak da veriyorumherswye ragmen aglanmak iyidir insan sıkıntılıysa agladıgı zaman daha rahatlar. en cok annenizin küsmesi zarar vermiş olabilir diğerleri aslında can sıkıcı ama tolere edilebilinir ama üst üste gelmiş
benimde bir ara ünideyken öyle olmustu yaklasık 1.5 ay sürekli aglıyordum hoanın biri bana kök söktrüyordu üstüne baska seylerde yasadım. bugunler gecer merka etme . annenle aranı düzeltirsin inşallah . maasını senden istemesinin gecerli bir sevebi yoksa haksız . ama bazen anne babaları öyle kabul etmek lazım. bir tanıdıgım vardı babası sürekli küfrederdi herkese kendi oglunada adam sadece baba küfretme der devam ederdi . oda sonucta anne sizi seviyordurAğlayinca kızıyorum kendime ne ağladın çocuk gibi diye. Ezik hissediyorum o durumda. Bunu da kendime yakistiramiyorum, karakter çatışması yasiyorum ama kendime hak da veriyorumevet herşey ust uste geldi, hem de destek beklediğim bir dönem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?