- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi LadyBird59
-
Aynen oyle malum olayı bile anlayamadim sagolsunlar nasil oldu bitti.. dr kontorolu var diye kaldilar ama bize sormadilar asla sehir disindalar gidip geri gelelim fln demediler o gune kdr yanimizda kaldılar. Yildirdilar anlayacaginiz1 haftalik gelinin evinde 2 ay mi kaldilar!!
Malum olaya sahit olmaya gelmis gibi.. cok ayip!
:) sormayın neler çektiğimi bir ben bir allah bilir
Ne anlayışsız insanlar var ya 1 haftalık evli çiftin evinde kalmak nedir:) sormayın neler çektiğimi bir ben bir allah bilir
Sorup izin alsalar o kadar koymazda bunu baskasina soylerlerken duymak dahada sinir bozucuNe anlayışsız insanlar var ya 1 haftalık evli çiftin evinde kalmak nedir
Aynen oylee.. kesinlikle bunlari yasadim bende yapmadığım iyilik kalmadı sayesinde sağlık problemlerini ben cektim hep ama baktim nankörlük etmeye basliyolar yeter deyip koydum mesafeyi. O aglamasi yok mu benide eltimide cildirtiyor artik. Balayina cikacaktik dugunden sonra neden 5 gun kaliyorsunuz 2 3 gun neyinize yetmiyor burda kalin diye agladi :) normalde aglayana hic dayanamam ama bu aglayinca kan beynime sicriyorayy tepemden sinir geldi aynı benim babaannem.Annem senelerce gık dememiş bunlara biz büyüdükçe ezdirme kendini diye verdik gazı anneme kırkından sonra çekti mesafeyi annem.Babamda yaka silkti annesinden ama napayım diyor.Annem 10 dk mesafedeler ama 2 haftada bir uğruyor.Babaannem ortalığı karıştırır sonra kenara geçer çocuk gibi ağlar ben ne bileyim ben öyle mi demişim diye.Şimdi böyle yaptığında annem bilirsin anne bi düşün der o da kalakalır.Asla saygısızlık yapmaz annem ama altta kalmıyo artık.İnanın şimdilerde babaannem daha çok seviyor annemi iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler
Mesafeyi koyali cok oldu bayadir ne ariyorum ne soruyorum. Soylemlerimlede artik soguttuklarini hissettiriyorum ama hala ısrarla samimiyetsizce ara özledik demelerine care bulamiyorum.1 haftalık evliyken gelinirmi ya ayıp denen birsey var hayatımda hic sevmem bu tarz baskıyı kendi ailemden gorsem bile soylerim yapmayın diye okurken icim sıkıldı valla:)) bence mesafe koyun aranıza aglarsa aglasın bosverin ya kullanıyor insanların duygularını belli
Canim iste o oyle olmuyor :) bende bastan aa ne iyi insanlar dedim sonrasinda illallah ettim. Seni bir zaman sonra kiskanmaya basliyorlar buda bin turlu problem doguruyor. Esim annemle cok iyidir sizin tabirinizle ikiside birbirine cok yuz veriyor ama asla aralarinda laf sokma karisma fln soz konusu degil. Ben bunlara laf soylemekten dilimde tuy bitti ama karsinizdakiler gamsizsa dunyanin en soguk insanıda olsaniz kamyonla lafta soksaniz kisiliklerini degistiremiyorsunuz malesef.Valla baştan çok yüz vermişsin, artık çok zor.. Ben nişanlıyım, kayınvalidem ve diğerleri cidden çok iyi insanlar ama ileride ne olur bilemeyiz ben ağırlığımı koydum ve şimdiden ilerisi hakkında laf dokundurarak da fikirlerimi söylüyorum ki karşıma hoşlanmadığım bir şey çıkarmasınlar.
Ne kadar kıskanırsa kıskansın valla.. Ben lafımı söyledikten sonra kimse üstüne söz söyleyemiyor, susup kalıyor.Canim iste o oyle olmuyor :) bende bastan aa ne iyi insanlar dedim sonrasinda illallah ettim. Seni bir zaman sonra kiskanmaya basliyorlar buda bin turlu problem doguruyor. Esim annemle cok iyidir sizin tabirinizle ikiside birbirine cok yuz veriyor ama asla aralarinda laf sokma karisma fln soz konusu degil. Ben bunlara laf soylemekten dilimde tuy bitti ama karsinizdakiler gamsizsa dunyanin en soguk insanıda olsaniz kamyonla lafta soksaniz kisiliklerini degistiremiyorsunuz malesef.
Bunlari gordukce yalniz degilmisim diyorum ve dahada uzuluyorum. Evet sehir disindalar gecen yine bir bahaneyle babasi gelmek istedi bende esime o gelirse artik kimde kalirsa kalsın sen ise gidiyorsun ben onunla ne yapicam azicik anlayis yetti dedim esim aradi gelme boyle sacma bi sebepten gelinir mi o kdr yol dedi tmm demis kapamis 2 gun sonra abisinden ogrendik yine gelcm diye tutturmus esimde kesin bi dille gelme dedi gelir mi gelmez mi bilemem ama tek bildigim artik geldiklerinde beni bulamayacaklari. Cok somurduler zamaninda.. takmamaya çalışıyorum ama annesinin bu halleri sinirlerimi oynatiyor hastaligi var onuda sürekli gözümüze sokmaya bayiliyor.Bnm kv de sürekli küçük emrah modunda gezer
Hep acındırma derdindedir
Ben artık hiiiiiççç sallamıyorum
Eskiden cok takardım hatta burda da konu acmıstım
Uzak sehirlerdeyseniz yüz vermeyın gelio kalmasınlar sürekli
Bize de evlenirken bir gram destek olmadılar
Evi kurduk hazır ettik, annmin ayagı kırıldı düğün arefesinde.
Kv evimizi 3 ay snr gördü
Ve gelir gelmez ağlamaya basladı oğlum çok değerlim diye.
Ve ilk defa gelıyorsun baska bi sehırden o çokkkk kıymetlim dediğin oğlunun evine sallana sallana:)
Kıskanıyor erkek anneleri malesef
Siz de cok umursamayın
Ben cok dominant bi karakterim ben bile bunlari yasadiysam diye dusunup hayretlere dustugum cok oluyor karsinizdakiler yasli ve orumcek beyine sahip insanlar eger anlayislilara denk geldiysen sanslisin. Ins boyle devam ederlerNe kadar kıskanırsa kıskansın valla.. Ben lafımı söyledikten sonra kimse üstüne söz söyleyemiyor, susup kalıyor.
Koca adam tek basına size gelip ne yapacakmısBunlari gordukce yalniz degilmisim diyorum ve dahada uzuluyorum. Evet sehir disindalar gecen yine bir bahaneyle babasi gelmek istedi bende esime o gelirse artik kimde kalirsa kalsın sen ise gidiyorsun ben onunla ne yapicam azicik anlayis yetti dedim esim aradi gelme boyle sacma bi sebepten gelinir mi o kdr yol dedi tmm demis kapamis 2 gun sonra abisinden ogrendik yine gelcm diye tutturmus esimde kesin bi dille gelme dedi gelir mi gelmez mi bilemem ama tek bildigim artik geldiklerinde beni bulamayacaklari. Cok somurduler zamaninda.. takmamaya çalışıyorum ama annesinin bu halleri sinirlerimi oynatiyor hastaligi var onuda sürekli gözümüze sokmaya bayiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?