- Konu Sahibi LadyBird59
-
Canim benim basin sağolsunçekenin halinden çeken anlar cok zor 3. Sahislarla ugrasmak helede yaslilarsa. cok sukur eşim en buyuk destekçim oldu 1 ay once ailesi cok buyuk hadsizlik yaptilar ve herseyi gordu anladi. Zaten farkindaydi ama ne yapayim annem babam diyordu. bende hata gormezdi hic meleksin sen derdi. Adamcagiz annesine ses cikaramazdi kadin bunlari bastirmis hep duygu somurusu ve sinir krizleriyle.. o yuzden nasil basacikacagini bilmiyordu.. Zaten esim melek gibidir sadece cok susuyordu buda beni cildirtiyordu ama son olayda oda ailesinin nasil nankor oldugunu gördü. Ailemi yeni tanidim dedi bana yaptıklarının hesabinida herkesten sordu. Zaten bunu yapmasaydi evliligimiz biterdi acikcasi.. Ne bileyim ben huzura erdim nihayetinde kafam rahatladi ne kdr arasalar ozurler dileselerde umurumda degil biliyorum ki yuz verdigim gun yine ayni tas ayni hamam olacak.. konusmamayi sectim esimde ailesine resti çekti yasadiklarima en buyuk sahit olarak. Sende kararli ve güçlü ol canim insanlarin anladigi dil bu çünkü sen ezildikce dahada ustune basmaya calisiyorlar! Ezilme asla. Kimse senden degerli degil eşin bile umarim akillanirda yuvasini yikmaz
Estağfurullah ne özürü.. benim konum diye birsey mi var herkes yazacak ki derdini rahatlayacak elbet. Anliyorum seni konu acildiginda patir patir dokuluyorz içimiz o kdr dolu ki yazmak rahatlatiyor bir nebzede olsa.. hic kusurluk bir durum yok yaz ki dertleselim belki derman oluruz birbirimize..Konu sahibi Arkadaşım
Kusuruma bakma konunda laf lafı açtı kendi sıkıntımı anlatmış bulundum affola.
Benim resmen anneme ve bana boşansınlar dendiği için içim dolu yazmışım..
Özür Dilerim
Konusma canim vallahi konusma. Darginlik iyi degil tamam ama bunların varlığıda harika gelmiyor ki bizlere.. yuva yikarlar valla boyle insanlar. Kocani seversin dort dörtlük gecinirsin ama kv fitnesi hicbirseye benzemez huzur muzur bırakmiyor bu kiskanclar. Telefonlarini acmiyorum hic ariyor cunku oğlunu kaybetmekten korkuyor derdi ben olsam onca emegimin karsiliginda nankörlük etmezdi :) sende konusma hic yuz verme bu vicdansiz pisliklere ozur dilemesinler inan dilediklerinde daha sinir bozucu oluyo sahsen benim gebertesim var bunlari. Kv esime bizi ne zaman affedecek diye sormus roller roller :) duyunca iyice sinirlendim esimde ne zaman cani isterse demiş artik anladiklari dilden konusuyoruz.. birak hic ozur bekleme yani dileselerdi ne kadar samimi ki.Amin dostlar sağolsun. Allah razı olsun.
Ne mutlu demek eşin doğruyu gördü. Şimdi bizde tam sizin o noktadayız. Eşim pişman üzgün ailesine de beni savundu ben yanlış yaptım eşime sizde yanlış yaptınız dedi. Şimdi bana daha farklı çok şükür ama bende tavrımı koydum asla bu kadar uzun süreli konuşmadığım olmamıştı hep alttan alırdım ama babam kıymetlimdir onun arkasından bu olmamalıydı. Kırıldım. .Artık onlara ne inancım ne güvenim kaldı. Sıfır
Konuşmayı da düşünmüyorum....sağol desteğin için
Estağfurullah ne özürü.. benim konum diye birsey mi var herkes yazacak ki derdini rahatlayacak elbet. Anliyorum seni konu acildiginda patir patir dokuluyorz içimiz o kdr dolu ki yazmak rahatlatiyor bir nebzede olsa.. hic kusurluk bir durum yok yaz ki dertleselim belki derman oluruz birbirimize..
Konusma canim vallahi konusma. Darginlik iyi degil tamam ama bunların varlığıda harika gelmiyor ki bizlere.. yuva yikarlar valla boyle insanlar. Kocani seversin dort dörtlük gecinirsin ama kv fitnesi hicbirseye benzemez huzur muzur bırakmiyor bu kiskanclar. Telefonlarini acmiyorum hic cok nankör cikti benimki ariyor cunku oğlunu kaybetmekten korkuyor derdi ben olsam onca emegimin karsiliginda nankörlük etmezdi :) sende konusma hic yuz verme bu vicdansiz pisliklere ozur dilemesinler inan dilediklerinde daha sinir bozucu oluyo sahsen benim gebertesim var bunlari. Kv esime bizi ne zaman affedecek diye sormus roller roller :) duyunca iyice sinirlendim esimde ne zaman cani isterse demiş artik anladiklari dilden konusuyoruz.. birak hic ozur bekleme yani dileselerdi ne kadar samimi ki.
Senin kaynana eşimin annesi ile aynı. .
O da masum melek gibi davranıp safı oynayarak güleryüzüyle adam harcıyor!
Allah düşürdü maskesini bin şükür.
Çok üzgünüm a oğlum. Valla üZüntüden ciğerlerim rahatsızlandı ayyy oğlum oruç bile tutamıyorum!!!!! Hata ettik annesini aramakla demiş.
İşi gücü duygu sömürüsü
Ama karnım tok yemezler!
Ay sorma en delirdigim konu.. bunlar 1 ay once bize hic sormadan evimize tesrif ettiler baya bi kalabalık ustelik ankaradan istanbula geldiler ve hic haber vermediler düşün.. cat kapi.. hemde 7 kisi.. ikisi yetmiyomus gibi.. evliligimden zaten bir halt anlamadim bide bu olunca esimde bende deliye döndük. Benim icin bardagi tasiran son damlaydi..Annesi yine agladi bi ton bu kez bagirdim ben aglarsam susturamazsin azicik buyuklugunu bil boyle devran yurumez sus artik inandirici degilsin bi sorun varsa buyuklugunu bil de al karsina konus cenaze mi cikiyo o nasıl aglama dovunme vs vs dedim hemen sustu rolcu zaten bir damla gozyasi akitmamisti sadece bagirip kendini dovuyodu nedenmis cunku ben surat asiyomusum hanimefendiye. Bak yine cinlerim tepeme çıktı.. aksam esim isten gelincede bu konular acildi cok sukur yuzleri cikti ortaya yaptigim onca seye ragmen ne yaptınız ki ne cile cektiniz dediler annesinin arkamdan konusmalari ortaya cikti ve evi terkettim deliye donup sayip sayistirarak.. ben evden gittikten sonra esim evliligim bitecek sizin yüzünüzden nasil boyle soylersiniz yazik size neler cekti o kiz demis annesi yine aglamaya baslayinca sen artik oyle aglayarak babamda duygu somurusu yaparak bir halt yaptıramazsiniz demis annesi direk susmus yine tabi :) neyseki kurtuldum onlardan allaha havale ettim ne yapayım.. buda yeni yaşanmisligimin ozetiydi ayrintisiyla anlatmak isterdim ama ne bu forum yeterli gelirdi ne de sabrim .. ne diyeyim ki bizimde sınavımiz buymus meger
Supersinnn canimmValla içini dökmüşün ne iyi olmuş. Ben içimi dökemedim hesap sormadım. Ama onlar inkarcılar ne desemde öyle oyuncular ki baş edemezdim. Yada çok feci kalp kırardım! Ama herkez aynı şeyi diyor muhatap bile olmaman harika bir duruş kıvranıyorlardır dedi arkadaşlarım. Bilemedim inan.
Ama sana helal olsun hak edene hakkını vermek gerek be canım. Eşinde iyi demiş ha şöyleee. .sustukça ezerler
Ama benim suskunluğum başka bir kategoriden :) ben sustukça şimdi yüz göz olmadığım için neler düşünüyorlardır Allah Allah... Mesafem çok serttir öyle duvar örerim ki dışarda kalan o duvarı aşamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?