Canim benim basin sağolsun

çekenin halinden çeken anlar cok zor 3. Sahislarla ugrasmak helede yaslilarsa. cok sukur eşim en buyuk destekçim oldu 1 ay once ailesi cok buyuk hadsizlik yaptilar ve herseyi gordu anladi. Zaten farkindaydi ama ne yapayim annem babam diyordu. bende hata gormezdi hic meleksin sen derdi. Adamcagiz annesine ses cikaramazdi kadin bunlari bastirmis hep duygu somurusu ve sinir krizleriyle.. o yuzden nasil basacikacagini bilmiyordu.. Zaten esim melek gibidir sadece cok susuyordu buda beni cildirtiyordu ama son olayda oda ailesinin nasil nankor oldugunu gördü. Ailemi yeni tanidim dedi bana yaptıklarının hesabinida herkesten sordu. Zaten bunu yapmasaydi evliligimiz biterdi acikcasi.. Ne bileyim ben huzura erdim nihayetinde kafam rahatladi ne kdr arasalar ozurler dileselerde umurumda degil biliyorum ki yuz verdigim gun yine ayni tas ayni hamam olacak.. konusmamayi sectim esimde ailesine resti çekti yasadiklarima en buyuk sahit olarak. Sende kararli ve güçlü ol canim insanlarin anladigi dil bu çünkü sen ezildikce dahada ustune basmaya calisiyorlar! Ezilme asla. Kimse senden degerli degil eşin bile umarim akillanirda yuvasini yikmaz