Herseye aglayan kv

çok mu umrunda...:) sende takmiycaksinn... senin hakkını alan kv ye yüz vermiyceksin altinlarini sahip çikana hiç de yüz verme derim valla. ne insanlar var..

öyle canım maalesef , çalışıyor kaynanam, çalıştığı yerde arkadaşları para toplamışlar düğün için onları da vermedi. Bana güya taktığı 4 bileziği de eşimle ben yapmıştık zaten. Konuşsan bi dert konuşmasan bi dert. Eşim dönüp bişi diyemedi annesine. Çünkü biraz daha uzarsa bu mesele evliliğimiz bitecekti nerdeyse onun altınları alma inadından. Düğünden sonra kendi tarafımdan yapılan altınlardan bozdurduk biraz kredi kartlarına yatırmamız gerekiyordu. Yatırırken eşime söledim. Bu kartta annenin bizim düğün arefesinde keyfiye aldığı televizyonun ve keyfiye yeniden yaptırdığı dolabında parası var dedim. 5 bin tl ödedim kredi kartının birine onun borcu için. Laf arasında söyledim dayanamayıp başladı ağlama krizlerine yine.. kalbini, midesini tutmaya.. Timsah gözyaşları..

Bunlari gordukce yalniz degilmisim diyorum ve dahada uzuluyorum. Evet sehir disindalar gecen yine bir bahaneyle babasi gelmek istedi bende esime o gelirse artik kimde kalirsa kalsın sen ise gidiyorsun ben onunla ne yapicam azicik anlayis yetti dedim esim aradi gelme boyle sacma bi sebepten gelinir mi o kdr yol dedi tmm demis kapamis 2 gun sonra abisinden ogrendik yine gelcm diye tutturmus esimde kesin bi dille gelme dedi gelir mi gelmez mi bilemem ama tek bildigim artik geldiklerinde beni bulamayacaklari. Cok somurduler zamaninda.. takmamaya çalışıyorum ama annesinin bu halleri sinirlerimi oynatiyor hastaligi var onuda sürekli gözümüze sokmaya bayiliyor.
Canımm yeni doğum yapmıştım bazı sebeplerden sezaryen doğumdu ve doğum sonrası hastaneden kaynaklanan sıkıntılar yaşadım ve ayağa ertesi gün kalkabildim.. ameliyat yerim zorlandığı için ayağa kalkmam da 2 hafta sürdü... ama anlayış sıfır... k.p bütün gün başımdaydı çocuğu emzirirken bile çıkmazdı... baba ameliyatlıyım kıpırdayamıyorum çocuğu emzircem derdim nolcak sen benim kızımsın derdi tiksindiydim yemin ederim.. baskın olmaya devam et bi başına b.k işi mi varmış.. eşin de anlayışlı Allah tan.. benim bulamadığım çözümü siz bulursunuz inşallah... yoksa sinir harbi... kavgalar... huzursuzluklar....

Arkadaslar oncelikle yeni evliyim oyle cok sey yaşadım ki inanin artik yeeeteeer! noktasina geldim. sıkıntıdan döktü her yanım. Evliligimin daha ilk gunlerinde kv kple birlikte kalmak zorunda birakildim. Dugunume evime asla katkilari olmadı biz debelendik herseyimizi yalniz basimiza yaptik sadece uzaktan aradilar oda çok nadir. Bize hic bisi danismadilar daha 1 haftalik evliydik ve gelip emri vaki yapıp 2 ay kaldilar bunu telefonla birine soylerlerken duydum bizede kimse bisi demedi. Kv kp sürekli laf sokar herseye karisirlardi. Diger cocuklari gezer eglenir biz kahirlarini cekerdik yine kotu biz olurduk. Esimle disari çıkıp gezemezdik yüzlerini döker "biz gidelim o zaman sıkıldıniz bizden" bilmem ne derlerdi markete beraber gitmek bile lukstu babasi hemen pesimize takilir gelirdi asla yalniz kalamazdik. Evimdeki duzene mi karismadilar balayini kac gun gecirecegimize mi. Ve bunlar cikip evlerine gittiginde bir tesekkur bile etmediler babasi hala laf sokmaya devam ediyordu. yani burda anlatsam inanin sigmayacak. Esim ilk zamanlar saka yapiyolar hayatim modundaydi bakti ben artik sinirlerime hakim olamayacak konuma geldim etraftanda bir kac soz duyunca oda ailesini uyardi bir guzel. Simdi konu ise su o kdr sey yaptılar ki ben inanılmaz soğudum bunlardan yuzlerini gormek degil seslerini duymaya tahammulum kalmadi. Gecen beni aradı bu kv azina geleni saydirdi beni neden aramiyosun özledik bilmem ne bende sinirlendim cocuk gibi azarladi cikisiverdim zaten evlendigimizden beri surekli birlikteyiz ailemden cok sizleri gördüm diye aglamaya başladı gozyaslari zaten hazirdir aninda akitiverir istediginde. Bende orali olmadim normalde alismis aglayinca milleti kopek etmeye ben orali olmayinca bu sustu kaldi. inanin 6 aylik evliysem 4 ayi bunlarla gecti yahu bir de annesinin kiskancliklari beni yedi bitirdi eşime dokunamiyordum hic hemen birseyler soylerdi bir kac lafi yiyince benden ve esimden bu huyundan vazgecti adam evlendikten sonra kiymete bindi onceleri senede 1 gorurlermis simdi 2 ay oldu daha goruseli ozledik mozledik. Biktim ben ne yapayim bilmiyorum aramak sormak istemiyorum sanki cok iyi insanlarmis gibi birde aramami bekliyolar her aradigimda bir laf sokma ne yapayım ben bu durumun ustesinden gelemedim :KK34::KK51:

Gereğini yapmışsınız. Hayatınıza bakın...

Ben artık bunları aştım. Eskiden sessiz kalır aman soylesinler etsinler derdim ama artik kaldiramiyorum laflarimin sinirida yoktur bam telime basildiginda bulbul gibi şakırım bu yuzden dayanamiyorum lafi yapıştırıyorum. Surekli ara ara neden aramiyosun baskisindan yıldım esim bana hak veriyor canimi cok sıktıklarinin farkinda ama bunlara onu nasil empoze edicem bilmiyorum
Artık en iyisini yapıyorsun bence, susmayacaksın, sustukça devam ediyorlar ve üzülen hep sen oluyorsun

Aynen oylee.. kesinlikle bunlari yasadim bende yapmadığım iyilik kalmadı sayesinde sağlık problemlerini ben cektim hep ama baktim nankörlük etmeye basliyolar yeter deyip koydum mesafeyi. O aglamasi yok mu benide eltimide cildirtiyor artik. Balayina cikacaktik dugunden sonra neden 5 gun kaliyorsunuz 2 3 gun neyinize yetmiyor burda kalin diye agladi :) normalde aglayana hic dayanamam ama bu aglayinca kan beynime sicriyor
aynı bizimki gibiymiş, timsah gözyaşları...

Senin kv gibi benimki de hep ağlar ama ne ağlamak. Hastanelik olur ağlamaktan. 2-3 hafta düzelemez. Tamamen acıtasyon yapıyorlar. Hiç inanmıyorum gerçekten ağlamalarına. benim kp öleli çok olmuş. kv düğünümde hiç birşeyle ilgilenmedi ,kendi tarafından yapılan altınları almış hiç haberim yok tabi benim. eşimde görünce şoka girdi. Düğünden sonra kv evine indirdiler bizi önce yemek yenildi vs sonra biz evimize gittik. Buraya kadar herşey normal, ben hala farkında değilim altınların ayrıldığını. Evden çıkarken benim tarafımdan yapılan altınlarımı bileziklerimi vermek istemedi. Neymiş onda duracakmış. Kabul etmedim eşime alacaksın onları dedim. Zorla verdi tabi kendi tarafından yapılanları ayırarak. Sonra bitmeyen 2 haftalık ağlama krizine girdi. el öpmeye gittik ağlaya ağlaya hastanelik oldu beni görünce. Balayına gittik her sabah 7 de arıyor bağırıyor çağırıyor ağlıyor. Kendi yetmiyor komşuları arıyor. Anneniz çok kötü hep ağlıyor diye. Hakkımı helal etmiyorum o yüzden. Hala da ağlar en ufak bir şeye eşim başlar canım, bitanecik annem vs vs. Oğulları evlendikten sonra kıymete biniyor bunların nedense. Kızı ve damadı bunu saymaz, ilgilenmezler. Ama yine ben ve oğlu kötüdür her konuda azarlar oğluna laf sokar 1 ay küser ağlama krizlerine girer. Kızı ve damadına da her daim gülümser, ilgilenir. Damadı için '' gökte Allah yerde o benim için'' der oğlunun yanında. Bunu duyduğun an o zmn hastanelere yattığında bi gün olsun damadınla kızın ilgilensin seninle dedim dayanamadım. Sonra yine 2 haftalık ağlama krizine tutuldu. Bıktım ağlamasından, küsmesinden, surat asmasından....
Allah sabir versin sanada canim.. benimki de boyle cok sakin gorunur dersin melek bi bagirir melek melek kalmaz :) ben artik agladiginda niye ağlıyorsun ne var bunda aglanacak smdi diyorum susuyor. Ay bak agladiginda ki surat ifadesi geldi aklima:KK34:. Ben ki böcek gordugumde bile basilmasin yazik ölmesin diye alir kenara koyarim beni bile bu kdr gaddar yaptılar ya sok oluyorum artik

Canımm yeni doğum yapmıştım bazı sebeplerden sezaryen doğumdu ve doğum sonrası hastaneden kaynaklanan sıkıntılar yaşadım ve ayağa ertesi gün kalkabildim.. ameliyat yerim zorlandığı için ayağa kalkmam da 2 hafta sürdü... ama anlayış sıfır... k.p bütün gün başımdaydı çocuğu emzirirken bile çıkmazdı... baba ameliyatlıyım kıpırdayamıyorum çocuğu emzircem derdim nolcak sen benim kızımsın derdi tiksindiydim yemin ederim.. baskın olmaya devam et bi başına b.k işi mi varmış.. eşin de anlayışlı Allah tan.. benim bulamadığım çözümü siz bulursunuz inşallah... yoksa sinir harbi... kavgalar... huzursuzluklar....
Canim benim ya ins artik bu sorunlari yasamiyosundur. Ne saygisiz bir adammis oyle emzir kizimsin ne demek bu devirde babasina guvenemiyor insan. Hayret.. inan bende cocuk sahibi olsam acaba neler bekliyodur beni diye cok sogugum anne olma fikrine :KK43:

Allah sabir versin sanada canim.. benimki de boyle cok sakin gorunur dersin melek bi bagirir melek melek kalmaz :) ben artik agladiginda niye ağlıyorsun ne var bunda aglanacak smdi diyorum susuyor. Ay bak agladiginda ki surat ifadesi geldi aklima:KK34:. Ben ki böcek gordugumde bile basilmasin yazik ölmesin diye alir kenara koyarim beni bile bu kdr gaddar yaptılar ya sok oluyorum artik

Canım demek ki genel olarak böyleler. Benim ki de soru sormazsan konuşmaz, süzenir felan başkalarının yanında. Hatta arkadaşımın biri ay ne güzel sessiz kaynanan var dedi bana. Ya dedim sen gel gör onu. Dışarıya kedi, bize aslan kesilir. Başkalarının yanında sessiz, hiç bir şeye karışmayan kaynana gibi gösteriyor kendini.:KK62: Eve gelince oğluna laf sokup, ağlama krizlerine giriyor. Sonra hastanede buluyoruz kendimizi. Allah yardımcımız olsun.

oğullar nedense evlendikten sonra kıymetli oluyor oy oy :KK43:
Diger kardeşlerini oyle cok seviyolar ki bide benimkini hep dislamislar evlendikten sonra adam kiymete bindi yanina oturamaz olmuştum artik dayanamadim yetti be kaynana! Diye cikistim en sonunda. Nedense aile oldugunu kabullenmek istemiyolar kendi yanlarindaki kocalarini leylekler getirdi sanki

Canım demek ki genel olarak böyleler. Benim ki de soru sormazsan konuşmaz, süzenir felan başkalarının yanında. Hatta arkadaşımın biri ay ne güzel sessiz kaynanan var dedi bana. Ya dedim sen gel gör onu. Dışarıya kedi, bize aslan kesilir. Başkalarının yanında sessiz, hiç bir şeye karışmayan kaynana gibi gösteriyor kendini.:KK62: Eve gelince oğluna laf sokup, ağlama krizlerine giriyor. Sonra hastanede buluyoruz kendimizi. Allah yardımcımız olsun.
Aynısı canim aynisi inan yazdıklarınla birebir.. amin ins..

Canim benim ya ins artik bu sorunlari yasamiyosundur. Ne saygisiz bir adammis oyle emzir kizimsin ne demek bu devirde babasina guvenemiyor insan. Hayret.. inan bende cocuk sahibi olsam acaba neler bekliyodur beni diye cok sogugum anne olma fikrine :KK43:
Öyle eziyet ettiler ki doğumumda anasının kıskançlıklarından lohusayken bile el kaldırmışlığı vardır eşimin anasıgil yüzünden.. güle oynaya gider 5 karış gelirdi eve.. şimdi 2. Çocuk istiyorum ama ilk yaşadıklarımdan öyle korkuyorum ki yine yapıcaklar diye eyleme geçemedim onların yüzünden.. ama benim eşim anam haksız da olsa ben onun yanındayım derdi.. senin eşin daha akıllıca bi adama benziyo onun senin ardında olması çok şey demek.. o yüzden korkma... eş desteği çok önemli ondan yana şüphen yoksa gerisini salla tereddüt etme hiç

çok dikkat etmek gerekiyor işde mesafeliyim..
beni yanina almak istiyo bi yere giderken..
ben kabul etmiyorum.. işim var gelemem dedim ..
sorasinda bi daha çagirmadi...
Boşver takmak mi zorundayim ben onlara demi..
hiç de tınlamamak lazim...
eşim yanimda olduktan sora gerisi sallaaa:)
Aman sakin birde yanların takılıp gitsek iyice tasmayi gecirirler boynumuza. Valla artik hic taviz vermiyorum onceleride susmuyordum hic ezilip buzulen bi karakterim yok saygimi bozmadan cevaplar veriyordum ama baktm bunlar ben saygimi bozmadikca ustume geliyorlar artik sesimi yukseltmeye basladim bizimde insan oldugumuzu anlayacaklar elbet...

Son düzenleme:
Öyle eziyet ettiler ki doğumumda anasının kıskançlıklarından lohusayken bile el kaldırmışlığı vardır eşimin anasıgil yüzünden.. güle oynaya gider 5 karış gelirdi eve.. şimdi 2. Çocuk istiyorum ama ilk yaşadıklarımdan öyle korkuyorum ki yine yapıcaklar diye eyleme geçemedim onların yüzünden.. ama benim eşim anam haksız da olsa ben onun yanındayım derdi.. senin eşin daha akıllıca bi adama benziyo onun senin ardında olması çok şey demek.. o yüzden korkma... eş desteği çok önemli ondan yana şüphen yoksa gerisini salla tereddüt etme hiç
Canim benim ya kendimi unuttum senin yazini okuyunca :( esine allah akil fikir versin omur boyu kahrini cekecek olan sensin sen. Benim esimde ilk zamanlar saka yapıyorlar hayatm modundaydi en sonunda ben cinnet gecirdim bagirmaya basladim buda mi saka hadi o saka buda mi diye diye tum yaptıklarını yuzune vurdum sonra akillandi benimki. Bir daha bana bunlar saka yapıyo diye gelirsen seni silerim yetti artık bende insanim yeni evliyken o kdr hastaliklarini cektim tsk etmek yerine giderken bile laf sokuyolar, tsk etmemeleride şakaydi dugunde bize yardim etmemeleride balayimiza karismalarindan tut evimizde hirsiz gibi yasamamizi saglamalarida sakaydi hepsi saka evet dedm inan cinnet gecirdim sonra bnimki bisey demeye cekinir oldu dank etti adama. Erkekler böyle bizim gibi dusunemiyolar illa acik bi dille catir catir soyleyeceksin..

öyle canım maalesef , çalışıyor kaynanam, çalıştığı yerde arkadaşları para toplamışlar düğün için onları da vermedi. Bana güya taktığı 4 bileziği de eşimle ben yapmıştık zaten. Konuşsan bi dert konuşmasan bi dert. Eşim dönüp bişi diyemedi annesine. Çünkü biraz daha uzarsa bu mesele evliliğimiz bitecekti nerdeyse onun altınları alma inadından. Düğünden sonra kendi tarafımdan yapılan altınlardan bozdurduk biraz kredi kartlarına yatırmamız gerekiyordu. Yatırırken eşime söledim. Bu kartta annenin bizim düğün arefesinde keyfiye aldığı televizyonun ve keyfiye yeniden yaptırdığı dolabında parası var dedim. 5 bin tl ödedim kredi kartının birine onun borcu için. Laf arasında söyledim dayanamayıp başladı ağlama krizlerine yine.. kalbini, midesini tutmaya.. Timsah gözyaşları..
Benimkide sözde dunya ceyiz yapmis ama hala ortada ne ceyiz var ne baska bisi.. Hatta dugunde bize gelen esyalarada el koydular gidince onuda yuzune vurucam nefret ediyorum bir de insanlara biz yaptik ettik diye yansitmalari yok mu iyice delleniyorum

Canim benim ya kendimi unuttum senin yazini okuyunca :KK43: esine allah akil fikir versin omur boyu kahrini cekecek olan sensin sen. Benim esimde ilk zamanlar saka yapıyorlar hayatm modundaydi en sonunda ben cinnet gecirdim bagirmaya basladim buda mi saka hadi o saka buda mi diye diye tum yaptıklarını yuzune vurdum sonra akillandi benimki. Bir daha bana bunlar saka yapıyo diye gelirsen seni silerim yetti artık bende insanim yeni evliyken o kdr hastaliklarini cektim tsk etmek yerine giderken bile laf sokuyolar, tsk etmemeleride şakaydi dugunde bize yardim etmemeleride balayimiza karismalarindan tut evimizde hirsiz gibi yasamamizi saglamalarida sakaydi hepsi saka evet dedm inan cinnet gecirdim sonra bnimki bisey demeye cekinir oldu dank etti adama. Erkekler böyle bizim gibi dusunemiyolar illa acik bi dille catir catir soyleyeceksin..
Teşekkür bekleme böylesinden canım.. kaynana belası huzurumuzu bozdukça eşim dışarıya yönelirdi daha sonra kabak gibi yediği halt önüme döküldü.. hem de bi tanıdıklarıyla yaptı bunu bana.. o dönem kaynanam ameliyatlıydı çocuğum da küçüktü ve 10 gün bende kaldı banyosuna kadar yaptırmıştım.. sonuç ne oldu o şerefsiz kadınla benim evimden gittiği gün görüşmeye devam etmiş..kaynanamın teşekkür şekli... eşime de ailesine de rest çektim boşuycam seni.. siz de alın oğlunuzu bi tarafınıza sokarsınız dedim.. sonra ne mi oldu kocam akıllandı gözümün içine bakıyo.. bazen kankileriyle yazışmalarını okuyorum içmeye falan çağırıyolar hanım istemiyo gelmem kılıbıklıksa da kılıbığım huzurum daha önemli falan diyo artık.. 2. Çocuk da ilkindeki sorunlar olmuycak ben huzurlu bi ortam sağlıycam sana diyo ama ben güvenemiyorum... eşim değişti ama ailesi aynı köpek b.k yemekten vazgeçmiyo ne yazık ki... şimdi mutluyum ama çok bedeller ödedim

Benimkide sözde dunya ceyiz yapmis ama hala ortada ne ceyiz var ne baska bisi.. Hatta dugunde bize gelen esyalarada el koydular gidince onuda yuzune vurucam nefret ediyorum bir de insanlara biz yaptik ettik diye yansitmalari yok mu iyice delleniyorum

Birebir aynı galiba yaşadıklarımız. Balayına gittik ertesi gün kaynanamın komşusu aradı. Sabah 7,20 felan. biz tatildeyiz felan diyo eşim ama karşıdaki komşu pek takmıyo bunu. Annen ara dedi o yüzden arıyorum diyo bide :mad: Annen kurbana girecek mi? Ne diyosun? :mad: Allahım yuh dedim yaaaa. Anasına söledi para yok elinde avucunda girme bi daha ki kurbana gireriz beraber dedi. Taksitle giricem sen karışma dedi ve tabi ki AĞLADI. :mad: O zaman niye sorduyorsun oğlunu aratıp :KK62:

öncelikle kusura bakma ama hata sende. ben olsaydım ve daha ilk haftadan gelselerdi, onları o koltukta oturamayacak hale getirirdim laflarımla. madem onlar bu kadar utanmaz, sende onlara aynı dilde cevap vermeliydin. işte sen bunları yapmadığın için tepene çıkmışlar. şu an ne yapsan sen suçlu olacaksın. aramak istemiyorum ama arayınca laf sokuyorlar diyorsun. o zaman kıymetli ağzını aç ve telefonda "anne ne yapayım her aradığımda laf sokuyorsun, o yüzden arayamıyorum kusura bakma" de lütfen. artık şikayet etmek yerine uygulama yap derim.

öncelikle kusura bakma ama hata sende. ben olsaydım ve daha ilk haftadan gelselerdi, onları o koltukta oturamayacak hale getirirdim laflarımla. madem onlar bu kadar utanmaz, sende onlara aynı dilde cevap vermeliydin. işte sen bunları yapmadığın için tepene çıkmışlar. şu an ne yapsan sen suçlu olacaksın. aramak istemiyorum ama arayınca laf sokuyorlar diyorsun. o zaman kıymetli ağzını aç ve telefonda "anne ne yapayım her aradığımda laf sokuyorsun, o yüzden arayamıyorum kusura bakma" de lütfen. artık şikayet etmek yerine uygulama yap derim.
Canim benim yazdıklarımı okumadin mi naptin bilmiyorum ama o kıymetli agzim yoruldu bunlara laf yetistirmekten anlamiyor adamlar gamsiz denen insan turu var ya bunlar onlar artik ben laf sokmaya basladim anlasinlar yaptıklarının nasil birsey oldugunu diye ama oda nafile.. evimde kaldilar ben 1 hafta kalacaklar sanıyordum saglik problemini bahane ettiler bende hadi kapı dışarı diyemedim ne yapayım bende böyle bi vicdana sahibim.. tabiki o zamanlarda tepkimi dile getirdim hatta ben degil akrabalarim bile onlara laf soylerdi ama adamlar nato kafa nato mermer gamsizlar. Bugun lafi sokarsin 2 dk sonra tekrar konusurlar. Eltim mesela bunlarla hic muhattap olmaz o herkese karsi boyledir ona bile etmedikleri kalmadi kiz bunlara laf yetistiremiyor. Insallah basiniza gelmezde omrunuz boyunca bu soylediklerimi anlayamazsiniz. Gercekten zor cahil insanlarla ugrasmak kdr kotusu yoktur herhalde

Back
X