Davranış Bozuklukları herşeye ağlıyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
arkadaşlar ablamın bebeği var 18 aylık bende onlarla yaşıyorum yeğenim çok fazla ağlıyor bende eğitimciyim ablama ağlayarak birşey istediği zaman yapma diyorum ama yinede o kadar çok ağlıyor ki dyanamayıp yapmak zorunda kalıyoruz.ayrıca eline aldığı herşeyi fırlatıyor insanı sinir ediyor ne yapabiliriz böyle birşeyle karşılaşıp çözebilen oldumu?

evet duymuştuk 2 yaş sendromunu umarım geçer bazen dayanılmaz oluyor ablama hiç iş yaptırmıyor odadan çıksakağlıyor hep onu izlememizi istiyor onunla oynamamızı istiyor dayanmak çok zor :)

aynı durum bizde de var,delirmek üzereyim.ne kadar sürer bilmiyorum ama okuduğuma göre 36. aya kadar sürebilirmiş.ben dayanamam ölürüm valla:1no2:

arkadaşlar ablamın bebeği var 18 aylık bende onlarla yaşıyorum yeğenim çok fazla ağlıyor bende eğitimciyim ablama ağlayarak birşey istediği zaman yapma diyorum ama yinede o kadar çok ağlıyor ki dyanamayıp yapmak zorunda kalıyoruz.ayrıca eline aldığı herşeyi fırlatıyor insanı sinir ediyor ne yapabiliriz böyle birşeyle karşılaşıp çözebilen oldumu?

çocuklar okadar akıllılar ki kime neyi nasıl yaptıracaklarını çok iyi biliyorlar.benim kızım beş yaşında ama babasının ve babaannesinin ağlamalarına dayanamadıklarını bildiği için onlara her istediğini yaptırabiliyor.bence sizde her ağladığında yanında olmazsanız çok iyi olur.yoksa bizde olduğu gibi olur.beş yaşında ama hala herşeye ağlıyor.

benım oglumda sürekli mız mız her dedigini yapıyorum sinir kalmasın üstünde diye beni çok kullanıyor

Back
X