- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Ee desene canim paso kadinlarla gecmis hayati, kesin kiz kardeslerinden kapmistirÜç kız kardeş bi de anne 4 kadınla birlikte büyümüş ondan dolayı mı böyle bilemedimki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee desene canim paso kadinlarla gecmis hayati, kesin kiz kardeslerinden kapmistirÜç kız kardeş bi de anne 4 kadınla birlikte büyümüş ondan dolayı mı böyle bilemedimki![]()
Aynen valla yaNe kadan da hoş sevgilileriniz var Ayy canlarim![]()
Hic sorma bende taktim bu aralarbende taktım burçlara![]()
valla bence çok alaka varHic sorma bende taktim bu aralarbiri derdini dokse burcu nedir diyorum
ne alaka ya diyolar
![]()
Valla bencede cok alakasi var..ben de sorarim yani hani lazim olurvalla bence çok alaka var
dimiValla bencede cok alakasi var..ben de sorarim yani hani lazim olur![]()
ah canim seni cok iyi anliyorum.benim eşimde öyle.herşeeye dikkat edeer.huyu öyle.ben aliştim artik..herseyi kusursuz yapamayiz cunki.Hanımlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sevgilim herşeyime dikkat eder. Mesela bugün görüştük normalde kaşlarımı almazdm ihtiyaç duymazdım ama geçen gün kuaföre gittiğimde bi an gaza gelip alıyım dedim. Herkes çok yakıştırtı bende yakıştırdım kendime ama bugün sevgilim kaslarını mı aldın diye sordu evet dedim. İşte iyi almamış bence şurdan biraz daha almalıydı şurayı fazla kaçırmış kavisli olmasaymış daha iyi olurmuş vs vs bildiğiniz bi kız gibi yorum yapmaya başladı. Açıkçası çok bozuldum direk çirkinsin de rahatla bari dedim ne alakası var diyo. Ya bnm babam abim ne bileyim etrafımda tanıdığım diğer adamlar bırakın böyle yorum yapmayı eşlerinin kaşlarını aldığını bile fark etmezler. Ben mi abartıyorum sizce de tuhaf değil mi?
eski sevgilinin burcu neydi? benimki akrep ve aynen böyle!!!!!valla benim de eski sevgilim böyleydi allahım süsleniyorum püsleniyorum nası bakımlıyım, adam bana zerre kadar iltifat etmiyo, sebebini sordum bi gün şımarırsın her gün iltifat edersem dedi, senin allah belanı versin dedim içimden. şımarsam nolacak tepene mi oturacam sen beni takdir ettikçe daha güzelleşicem haberi yok. sevmediğinden değildir de bazen erkekler anlamsızlaşıyor.
Akrep burcukonu sahibi sevgilinin burcunu mrk ettim
Evet bu da akrep. Hepsi böyle sanırımeski sevgilinin burcu neydi? benimki akrep ve aynen böyle!!!!!
Erkek kardeşi var ama çok küçük daha. O da kadınların içinde büyüyor abisi gibi olcak büyük ihtimalleEe desene canim paso kadinlarla gecmis hayati, kesin kiz kardeslerinden kapmistiryazik yaw bir abisi kardesi olaydi iyiydi
![]()
Sanki kendileri kusursuzmuş gibi herşeyi dört dörtlük istiyorlar. Gereksiz kibarlık yapıyomuşum bu zamana kadar onun gibi hödük olayımda anlasn hanyayı konyayıah canim seni cok iyi anliyorum.benim eşimde öyle.herşeeye dikkat edeer.huyu öyle.ben aliştim artik..herseyi kusursuz yapamayiz cunki.
koçtu sanırım :)eski sevgilinin burcu neydi? benimki akrep ve aynen böyle!!!!!
akrep burcunun özelligi bu.insanlari sinirlendirmeyi severler elestiri yapmak onlarin işi.cok gicik bir burc!! ama aşik olduklarinda içten aşik olurlar :) bilesin canimEvet bu da akrep. Hepsi böyle sanırım![]()
Hanımlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sevgilim herşeyime dikkat eder. Mesela bugün görüştük normalde kaşlarımı almazdm ihtiyaç duymazdım ama geçen gün kuaföre gittiğimde bi an gaza gelip alıyım dedim. Herkes çok yakıştırtı bende yakıştırdım kendime ama bugün sevgilim kaslarını mı aldın diye sordu evet dedim. İşte iyi almamış bence şurdan biraz daha almalıydı şurayı fazla kaçırmış kavisli olmasaymış daha iyi olurmuş vs vs bildiğiniz bi kız gibi yorum yapmaya başladı. Açıkçası çok bozuldum direk çirkinsin de rahatla bari dedim ne alakası var diyo. Ya bnm babam abim ne bileyim etrafımda tanıdığım diğer adamlar bırakın böyle yorum yapmayı eşlerinin kaşlarını aldığını bile fark etmezler. Ben mi abartıyorum sizce de tuhaf değil mi?