- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
siz seçiminizi yapmışsınız zaten. bunu kabul ederek ve bu köleliğe evet diyerek. biz ne yapalım.kizlar merhaba ben artik yalnizliktan bunalmis durumdayim bi bucuk yillik evliyim esim evden burnumu cikarmama izin vermiyo okulumu onun yuzunden birakmak zorunda kaldim online bi isim vardi kenime yeticek kadar para kazaniyodum gelin gorunki onada izin vermiyo asiri fazla bi cevrem vardi simdi hicbirinden eser yok kimseyle gorusemiyorum anca haftada bi anneme goturuyo o kadar birazdaha boyle devam ederse pskolojim gercekten berbat bi hal alicak zaten durduk yere aglama krizlerine girmeye basladim kendimi cok yalniz hissediyorum napmaliyim bana yardim edin yol gosterin lutfen
şaka gibi.Bana guveniyomusta baskalarina guvenmiyomus ya hayir anlamiyorum bunca evli insan nasil surduruyo hayatini hepsi evemi kapali
eşini al karşına bize yazdıklarını onunla konuşmayı dene. senin hayatından önemli değildir herhalde kıskançlık krizikizlar merhaba ben artik yalnizliktan bunalmis durumdayim bi bucuk yillik evliyim esim evden burnumu cikarmama izin vermiyo okulumu onun yuzunden birakmak zorunda kaldim online bi isim vardi kenime yeticek kadar para kazaniyodum gelin gorunki onada izin vermiyo asiri fazla bi cevrem vardi simdi hicbirinden eser yok kimseyle gorusemiyorum anca haftada bi anneme goturuyo o kadar birazdaha boyle devam ederse pskolojim gercekten berbat bi hal alicak zaten durduk yere aglama krizlerine girmeye basladim kendimi cok yalniz hissediyorum napmaliyim bana yardim edin yol gosterin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?